10 ДРЕХИ, КОИТО ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СИ КУПЯ ЗА ПРОЛЕТТА
10.04.2021
10 ДРЕХИ, КОИТО ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СИ КУПЯ ЗА ПРОЛЕТТА

10 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДРЕХИ ЗА ПРОЛЕТНИЯ СЕЗОН


Колкото и да е невероятно, измина цяла „covid година”. И всички през нея беше различно, шантаво, с пропадания и надежди за по-добро. Но ето че пролетта отново е тук и както се казва, си иска своето. А ние отваряме гардероба, после любимия си моден сайт и набелязваме нещата, които не трябва да забравяме да си купим този сезон. Тук слагаме не само това, което е в тренда, но и онези дрехи, които пропускахме в предишните пролетни сезони.


Да покажем малко крака

Това си е стар закон – температурите се вдигат, а с тях и краищата на дрехите. 



Миниполите тази година стигат до микроразмери. И това е сериозно предизвикателство за истински смелите дами. Напомня ни за деветдесетарския стил от миналия век и супермоделите от това десетилетие, които си бяха извоювали образа на ходещи икони.



Къси панталони? Да, благодаря! Повечето от модните дизайнери са на мнение, че дългите крака са силуетът на сезона и всичко трябва да им се подчинява.


Да развеем крачоли 


Свободните панталони имат важно съобщение за нас: време е малко да разчупим омагьосания кръг на анцузите и клиновете. Малко алтернатива няма да ни навреди, а тази пролет тя е под формата на „дишащи” панталони с по-свободна и момчешка кройка. 



Да сложим нещо прилепнало


Доста брандове тази пролет залагат на по-чувственото и подчертаващото формите. 


Роклята, прилепваща по тялото, е свеж полъх след тази година на по-уютни и небрежни дрехи.


Плетените потници също са тренд тази пролет и задължително подчертават извивките.

Сложете смело нещо тясно и еластично и покажете малко тяло. И без това поводите да го правим, напоследък са доста малко.



Да заменим дебелите пуловери с нещо по-фино


Този преходен сезон е чудесен за финото плетиво и любимите меки блузи по тялото, които ни топлят, без да ни правят обемни. Време е и за малко алтернатива на сиутшъртите, които достатъчно властваха на това поле. Слагате спортно-елегантни обувки и по-обемна чанта и напълно покривате дрескода от вкъщи до офиса и на разходка.


Да сложим риза


Бойфренд ризите са си абсолютна класика, но този сезон дизайнерите ни предлагат и явен дамски акцент. Дали ще е заради дантелата, дали ще е заради нежния цвят или кройката, ризата тази пролет ще е прекрасното бижу, кацнало върху тялото ви. Покажете го. И не забравяйте, че това е дреха, която никога не остарява.



Да облечем нещо по-небрежно в офиса


Шансовете да сме постоянно в офиса и да присъстваме на бизнес вечери продължават да не са огромни. Затова и като че ли дизайнерите омекотиха силуетите на бизнес облеклата.


Сакото е чудесен пример за това как офис дрехата може да бъде леко небрежна, без претенции, и в същото време да не бяга от основното си предназначение. 



Да сложим по-светли дънки


Най-накрая идва време за по-светъл деним, без да се притесняваме от калта по улиците, а и за да сме в унисон с пробиващото си място на небето слънце. Дънките тази пролет, при цялото си разнообразие, са по-скоро широки и удобни, с мисъл за комфорта и небрежното усещане на пролетта. 



Да си купя тениска. Поправка – тениски


Ако сега не го направите, кога? Нека да са шарени, нека да са с щампи, надписи и лога – това е тенденцията и ние нямаме нищо против. Просто нека са повече. Чудесни са навсякъде и за всеки непретенциозен повод.



Надяваме се да сте отбелязали тези дрехи, които задължително трябва да си купите за пролетта. А ако имате нужда от още вдъхновение, посетете онлайн магазина на Gang.bg, а също и физическите ни магазини. Ще ви очакваме.