7‌ ‌стайлинг‌ ‌идеи‌ ‌за‌ ‌всеки‌ ‌ден‌ ‌от‌ ‌седмицата‌ ‌
01.03.2022
7‌ ‌стайлинг‌ ‌идеи‌ ‌за‌ ‌всеки‌ ‌ден‌ ‌от‌ ‌седмицата‌ ‌

7 Аутфита за всеки ден от седмицата

Изключително важно е да се обличате максимално удобно, особено когато седмицата е работна. Удобното облекло ще ви помогне да мислите само за свършените задачи и ще ви топли през студеното време. Важно е да отделяте необходимото внимание на всеки ден от седмицата, а ние ще ви помогнем със съвети и идеи. 

Винаги стайлингът в понеделник

Понеделник сам по себе си е ден, който не се носи с най-добрата слава. Свикнали сте на почивните дни и искате да се чувствате много комфортно. Именно затова е важно да се насочите към по-удобни дрехи, с които да отидете на работа, но и да усещате комфорта от дома. По този начин ще сте много по-стилни и много по-уверени, което ще ви помогне да покажете всичките си качества! 


Тук е добре да заложите на дрехи, които не са стегнати и не са направени от деним. Туниките с клин са идеално решение. Ще се чувствате много удобно в клина, а туниката ще прикрива хапването през уикенда. Ако искате да подчертаете талията си сложете коланче. Важно е да се съобразите и със сферата ви на работа, затова помислете, дали да не добавите шал за аксесоар, или пък сако или жилетка. 


Ако сте решили да заложите на туника и жилетка винаги обръщайте внимание жилетката да е по-дълга, за да изглеждате по-стилно. 

Няколко идеи за стайлинга от вторник до петък

През останалите дни от седмицата ще ви бъде много по-лесно да вземете решение, с какво да сте облечени. 

Във вторник е добре да заложите на нещо по-стилно, но отново може да използвате клина от предния ден. Него съчетайте с пола и риза, а отгоре добавете сако и топло яке. Отново ще ви е удобно, но ще сте и делови.


Сряда е малкият петък, затова сменете всички дрехи и се насочете към удобен панталон, лека и ефирна блуза, която е добре да съчетаете с по-топла жилетка или дори елек. В онлайн магазина за дамски дрехи ще намерите най-добрите решения за пролетно, преходно облекло. 


Четвъртък е чудесен ден да се развихрите и да сложите новите си дрехи. Използвайте жилетката от сряда и сложете кожен клин с ефирна туника, която да покрива таза. Ще бъдете привлекателни, но и достатъчно модерни, за да се чувствате комфортно. Стилът и увереността ви ще дойдат веднага и ще се почувствате точно на място.

Петък е денят, в който трябва да излезете или да се срещнете с приятелка, затова се насочете към стилни дънки с висока талия. За горнище изберете ефектна блуза, която да подпъхнете в дънките. Нека облеклото е завършено с топло, но преходно яке, а за аксесоари се насочете към малка чанта, с която да изкарате цял ден и вечер.


Събота и неделя са дните, в които трябва да се чувствате най-спокойни и да ви е най-удобно. Ако сте свикнали да вършите домакински задължения заложете на удобен анцуг и тениска, а за да ви е топло сложете и елек. Друг вариант е да облечете топли дамски сетове, с които да прекарате уютно време у дома. 



Изборът е ваш! Вие сте тези, които трябва да направите най-добрите избори и да се заемете с максимален комфорт и удобство по време на работа и у дома. Пробвайте различни варианти, а една цяла седмица опитайте нашите съвети. Ще бъдете изненадали колко време ще спестите и колко добре ще се чувствате.