Аксесоарите, които подхождат на всяка визия
07.09.2021
Аксесоарите, които подхождат на всяка визия

АКСЕСОАРИ, С КОИТО ЛЕСНО ЩЕ КАЧИТЕ НИВОТО НА ВСЯКА ВИЗИЯ



И на вас ли ви се е случвало? Вече сте облечени, почти сте на вратата, само последен поглед в огледалото и разбира се, обиците и чантата… И тук всичко отива по дяволите. Нещо се случва в последния момент. И всяка част от външния ви вид ви се струва сбъркана.


Тази сцена никога не е била по-актуална от днес, когато ежедневните тоалети са смесица от спортни, кежуал и по-елегантни дрехи. Двата класически варианта са да се преоблечете или да търсите трескаво различни аксесоари. Ние пък ви предлагаме още една опция, която улеснява ситуацията. Просто се придържайте към основната група аксесоари, които изглеждат страхотно с всичко. Ето какво ви трябва:



Дамска чанта




Факт е, че ние всички обожаваме чантите и само допреди година и половина разчитахме на няколко, за да минем подобаващо през дните от седмицата. Да се опитаме да изброим няколко: основна чанта „за работа”, голяма отворена чанта за побиране на повече багаж, ежедневна чанта за през уикенда и малка дамска чанта за по-специални дни. Е, с това май приключихме. Или сме на пауза.


Сега искаме една чанта, която да може да се нагажда по аутфита ни, да побира маската, бутилката с водата, дезинфектанта, портфейла, телефона и очилата 24/7. Решението за всички е средно голяма дамска чанта с по-мека форма, повече отделения или поне джобове и горна част, която се затваря сигурно. Изберете черно или кафяво или свежо неутрално като морско, сиво или маслинено.



Дамска шапка




Сигурно повечето от вас са пробвали определенашапка и просто са се чувствали нелепо. Докато сте виждали момичета да носят абсолютно същата и да изглеждат безупречно. Има си причина за това. Отговорът често е в правилното облекло. И в това да си възможно най-естествен и без прекалено много грим.


И все пак, за да се чувствате до голяма степен застраховани от разочарования, добре е да имате една класическа черна шапка в гардероба си. Можете да я съчетавате почти с всичко. Може да е тип федора, с периферия, може и т.нар. „идиотка”, която е лятната вариация на тропическата или рибарска шапка. Или пък шапка с козирка за по-небрежна визия.


Ако говорим за летния сезон, разбира се, можете да си позволите всякакви волности в цветовете.



Колие

Да го наречем колието, с което се заявявате. Определено с него казвате всичко. И привличате достатъчно вниманието. Наистина не е нужно да добавяте повече бижута към този външен вид, но ако трябва, опитайте изискани пръстени или малки обеци. 


Дългото колие стои добре както с потник, така и с макси рокля. Вземете някое с интересен детайл или такъв, който ви описва по някакъв начин.



Обици

Всички малки обици са прекрасни, но когато търсите малко повече блясък и внимание върху себе си, изберете златни или сребърни халки. Те ще изглеждат перфектно с всичко. От пуловер до суитшърт. 


Придържайте се към чифт средни размери, които са достатъчно големи, за да бъдат забелязани, но не са прекалено тежки и неудобни. 




Слънчеви очила

Да напомним: слънчевите очила, разбира се, с UV защита,  вече са целогодишен аксесоар. Поддържането на очите ни здрави е важно, както и възможността да прикрием умората и стреса с доза стил. 


Да, знаем, че модата при слънчевите очила се мени бързо и новите модели са изкушаващи и това натоварва бюджета ни. Но нека не пестим от защита на здравето. Ако не можете да си позволите много, инвестирайте в класически модел от изпитан бранд. Специално за лятото няма да сгрешите и с един изцяло черен оувърсайз модел.


Даваме и още един палец нагоре за слънчевите очила. Като се замислите, ако сте по бански край басейна, а много ви се иска да имате и хубав аксесоар върху себе си, май те са спасителният ви пояс. 



Колан

Той определено ни спасява от това да изглеждаме безформени, когато носим  широки и свободни дрехи или много слоеве. 

Вярно е, че много жени след една определена възраст избягват коланите, защото си мислят, че биха подчертали корема им. Всъщност правилният колан е този, който ще направи силуета ни, независимо от нашия размер или пропорции. 


Да повторим, добрият колан ще подчертае талията ви, ще създаде илюзията за по-тънка линия и ще придаде на някои не толкова прецизно стоящи ви дрехи добър силует.

Купете си за начало черен или кафяв модел със златна или другаа подходяща катарама.

Това са нашите идеи за аксесоари, с които няма как да сгрешите фатално.


Важното е да не сте прекалено екстравагантни и експериментиращи, когато не се чувствате уверени с останалата част от облеклото ви. И да вярвате на собствения си вкус. Сигурни сме, че за него имаме достатъчно интересни предложения на gang.bgЩе се радваме да се срещнем и там.



До скоро!