АУТФИТ КОМБИНАЦИИ ЗА НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА, КОИТО ДА ВИ ВДЪХНОВЯТ
12.01.2021
АУТФИТ КОМБИНАЦИИ ЗА НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА, КОИТО ДА ВИ ВДЪХНОВЯТ

СВЕЖИ ИДЕИ КАК ДА СЪЧЕТАЕТЕ ДРЕХИТЕ СИ ПРЕЗ ЗИМАТА



Ето че най-накрая 2020 си отиде. Факт, едва ли има друга година от последните десетилетия, чийто край да бъде толкова масово чакан и желан. Какво ще ни донесе новата 2021? Никой не знае. Но имаме пълното право да се надяваме за нещо по-добро и по-спокойно. А докато още са пресни новогодишните ни обещания, време е да дадем и подобаващ старт на „модната” ни година. Нека е малко по-цветна и разчупена, по-разнообразна, напук на мерките и тревогите, които често ни оставят вкъщи. Приготвили сме ви няколко свежи идеи за аутфит комбинации, с които да влезете стремглаво в новото си начало.


Цветовите комбинации

И тази зима властват топлите и натурални цветове. А монохромното облекло пък е лесно за съчетаване и винаги изглежда една идея по-стилно и елегантно. Изцяло в бяло или пък черно? Абсолютно да, ако искате да привличате погледите.

Това съвсем не значи, че различните цветове нямат място в гардероба ви. Напротив, експериментирайте с различните нюанси на бежово или кафяво. Червеното също е предизвикателство за комбиниране. Просто внимавайте да не станете прекалено дръзки.



Закъде без каре?

Определено можем да кажем, че карето е принтът на зимата. Но не го схващайте само като скучна класика в червено и черно. Тази година може да си позволите повече цветове, с които да блеснете. Жълто, зелено, бежово, сиво… Продължете сами.

Ако е карирано палто, изберете нещо изчистено за комбинация, например черно или бяло. Няма да сгрешите и с едни джинси и плетен пуловер.

Карирана пола или панталон съчетайте с палто в бежово и черен поло пуловер. Обувките могат да са светли в такъв случай.




Нали не сте забравили жилетките?

Писали сме за тях колко актуални продължават да бъдат. Комбинирайте както с джинси, така и с пола или рокля. В зависимост от модела може да сте супер небрежни и по ученически непретенциозни. Може и да сте секси и закачливи или стилни. Сложете фина блуза или риза или пък на голо. Имате толкова вариации според настроението и повода. 



Малко момчешки стил няма да навреди

Модните инфлуенсъри и дизайнерите продължават да го налагат. Мъжките кройки, свободните модели и oversize размерите смело заемат позиции както при връхните дрехи, така и при джинсите, пуловерите и ризите. И няма нищо страшно, защото е симпатичен тест и доказателство, че истинската жена няма да загуби от очарованието и излъчването си, ако заложи на такъв аутфит.

Опитайте мини пола плюс свободен пуловер и високи ботуши. Е, да, нищо мъжко не виждаме тук, но пък мъжете ще има какво да видят.

А комбинацията от oversize пуловер и миди пола продължава да е актуална.



Когато нещо ни влезе под кожата

Нищо че е студено. Кожата е супер актуална и изобщо не търпи извинения. Сложете я върху вашата и се радвайте на различни комбинации. Не говорим само за ботуши и поли. Клиновете от еко кожа например продължават да с в тренда. Съчетават се идеално с пуловер, палто или по-спортно яке. Роклите от кожа експериментират с дантела, форми и гънки. Експериментирайте и вие.



Палто с маратонки, или когато нищо не е забранено

Това е само илюстративен пример. Но тенденцията в безцеремонното смесване продължава и тази година. Нисък с висок клас дрехи, анцуг и по-официална връхна дреха, маратонки с панталон с ръб. Изобщо, движете се по ръба, ако имате този кураж, но не забравяйте, че балансът е от жизненоважно значение.



Дънки с висока талия и свободен пуловер

Затъкнете пуловера в дънките и най-добре подберете подходящ цвят колан. Обувките може да са по-груби или тип зимни мокасини, ако разбира се, температурите го позволяват.



Споменахме ли вече анцузите?

Да, със сигурност. Но те нямат намерение да ни напускат скоро. Така че, да свикваме с мисълта и да прегърнем идеята. Ако искате „гаргата да е рошава”, слагайте коженото рокерско яке, маратонки и плетена шапка. Щипка цвят с елегантна дамска чанта и еклектиката е пълна. Осмелявате ли се?



Намерихте ли вашите модни  комбинации? Разбира се, модата е преди всичко свобода и никой не може да бъде съден за стила, който избира. Просто е добре, когато е направено с вкус. Надяваме се да откриете още много идеи по вашия личен вкус и на gang.bg. Ще се радваме да ви помогнем.


Бъдете здрави!