Да подновим есенния гардероб
09.10.2020
Да подновим есенния гардероб

Нашето есенно инфлуенс предизвикателство


Колкото и да не ни се иска, лятото си отива, елегантно изместено от зрялата есен. А тя, без да си дава много-много зор, като истинска дама, която знае какво иска, се настанява на трона си от листа и с няколко жеста сменя цветовете и температурите навън. Сменя рязко цветовете и дрехите и в нашия гардероб. 

Така и ние от GANG стигнахме пак до една от любимите ни думи – подновяване. Нова колекция, нови цветове, нови артикули. И разбира се, нова статия в блога ни. Решихме да отбележим тази промяна с една покана, която условно нарекохме „Нашето есенно инфлуенс предизвикателство”. 

Обърнахме се към 4 дами, които са едни от най-чаровните ни последователки в социалните мрежи, а същевременно и момичета, на които особено симпатизираме и които определено могат да вдъхновяват. Всяка една от тях беше предизвикана да разгледа сайта ни и да си избере един есенен артикул от новата ни колекция. После трябваше да ни изпратят снимки, както и да представят себе си и своята избрана дреха. За нас остана само да подредим цялата тази красота и да ви я покажем тук. 


И така, представяме ви

4 чаровни момичета със своите кратки истории,

4 модни артикула,

4 фотосесии, 

вдъхновени от GANG:


1. Ани – супермама и суперпочитател на дрехите

Дрехи GANG : Дамска риза от деним, панталон тип клин

“Казвам се Ани на 31 години от град Пловдив. Майка съм на прекрасно момиченце, което ме кара да се усмихвам всеки един ден, а с детското си безгрижие и невинност ми напомня да не пропускам онези малки неща, които правят живота ни цветен и неповторим. Интересувам се от мода, книги, козметика, туризъм и здравословно хранене. Обичам дрехите, защото те са един приятен начин да подчертаем красноречиво своята индувидуалност. Почитател съм на марката GANG, защото предлаганите от тях дрехи и аксесоари са винаги ефектни, различни, свежи и същевременно много комфортни. Влюбена съм в този аутфит, защото ми носи точно това приятно усещане за есенен уют. Много ми допада декорацията от перли и камъчета по яката на ризата, които стоят изключително нежно, както и топлият нюанс на панталона, който е в унисон с настоящият сезон. Дрехите от тази визия са абсолютно в мой стил – удобни и лесно приложими в ежедневието, поради което смятам да им се наслаждавам максимално през цялата есен. Още за мен и моя стил може да разберете в блога ми https://taleorstory.com/ ”


2. Десислава – инженерът бижутер, която съчетава дрехи с фантазия

Дреха GANG: Ефирна риза на черни точки 

“Хей, аз съм Десислава. По професия строителен инженер, по призвание творческа личност – дизайнер на бижута. Можете да ме откриете в социалните мрежи под бранда Accessories by Dessy Dimitrova. Наскоро си прерових гардероба и като типична жена, която все няма какво да облече, открих, че много от дрехите, които имам и харесвам, са от магазини GANG. Без да го осъзнавам, съм се превърнала в техен почитател, не само заради готините, актуални и разнообразни модели, които се доближават до моя стил на обличане, но и заради комфорта, който ми носят. Реших да погледна какво предлагат в сайта им https://gang.bg/ за тази есен и си открих страхотна риза на точки и къдрици. Нямах търпение да я получа. И така след 2 дни вече беше при мен. Това определено е универсалната есенна блуза: мога да я нося с официална пола или панталон и обувки с висок ток на работа, а вечерта да сложа кецовете и вече съм готова за разходка с приятели, а може би и бар след това. Съчетава се лесно с различни аксесоари и бижута – брошки, диадеми, малки и големи обеци. Можете да развихрите фантазията си. Определено ризата е попадението на сезона.”


3. Еми, която ъпгрейдва хората и следи модата изкъсо

Дреха GANG – Рокля от фино плетиво в екрю 

“Здравейте! Аз съм Еми и помагам на хората да станат по-добра версия на себе си. 

По народност съм украинка, а по професия модел, инфлуенсър и собственик на маркетинг агенция. Старая се да се развивам постоянно и едно от хобитата ми е да следя модните тенденции и да информирам последователите си за това как могат да ги адаптират в ежедневието си. В инстаграм блога ми ще откриете също и съвети за начинаещи модели и много други интересни и полезни неща. 

Харесвам GANG защото там откривам естествени материи, което е най-важният фактор при избора ми на дреха. 

Избрах да си покажа тази есенна nude рокля, защото още като я видях знаех, че това е моето нещо. Тя е красива, с приятна материя, удобна и тотален тренд.”


4. Десислава, фармацевт-блогър-фотограф-ловец на сънища

Дреха GANG: Сако на райета с ламе

“Казвам се Десислава Валентинова, на 29 години съм, живея и работя в София от около 10 години. По професия съм фармацевт, но през свободното си време се отдавам на хобитата си, които не са много необичайни за едно момиче, а именно  фотография, ходене по магазините, пазаруване, избиране на тоалети и гримове. Въпреки че често съм пред обектива, обожавам и да снимам.  Намирам света за изключително вдъхновяващ. Когато пътувам до някое ново място или съм просто на разходка сред природата, винаги ще ме намерите с фотоапарат в ръка.  Истинско удоволствие ми доставя да подбирам най-добрите кадри след това и да експериментирам с обработването им . Същото се отнася и за дрехите и аксесоарите. Постоянно се ровя в интернет, следя новите тенденции, начините по които обикновени момичета като мен взимат идеи от големите подиуми и ги пресъздават  с дрехи от собствените си гардероби. Ако и вие намирате тези неща за интересни, посетете блога ми – thetruedreamcatcher.com

Есента е един от любимите ми сезони. Времето е прекрасно за експериментиране с дрехите и най-накрая мога да включа в действие любимите ми сака.  Имам голяма колекция от сака във всякакви цветове, дължини и кройки. Новото ми любимо допълнение към тази колекция е това спортно-елегантно сако на райета от GANG.  Морският акцент и съвсем лекия блясък навяват лека меланхолия по отминалото лято.  Остава само да добавим  любимите  скини дънки и изключително популярните обемни бели маратонки,  за да завършим тази визия.”


Признаваме си, обичаме, когато някой се чувства страхотно в дрехите ни. А още по-приятно е да получим подобна обратна връзка, изпълнена с толкова ентусиазъм, енергия и фантазия. И ако клишето е, че дрехите правят човека, то ние сме по-склонни, да вярваме, че процесът е взаимен. Покрай „Нашето есенно инфлуенс предизвикателство” за пореден път успяхме да се насладим на гледката как дрехите оживяват по различен начин и приемат енергията на този, който ги носи. Това се радваме да виждаме всеки ден пред огледалата в магазините ни, това искаме да виждаме и когато получавате доставките си след онлайн пазаруване. Любовта е взаимна, да знаете. И топла, и есенна.

А ако вие още не сте подновили есенно-зимния си гардероб, ще се радваме да ви помогнем.

До скоро!