Дрехи за майка и дъщеря - защо са специални?
22.06.2021
Дрехи за майка и дъщеря - защо са специални?

Дрешките за майка и дъщеря - все по-популярен тренд 


Вероятно много от вас са попадали на онези така очарователни снимки на майки и малките им момиченца, които са идентично облечени с тях.  Този интересен и забавен тренд набира все повече популярност както по целия свят, така и у нас. 


Идеята му е в облеклото на дъщеричка да присъства еднакъв елемент или да бъде изцяло идентично с това на майката. На пръв поглед това може да са просто еднакви рокли и аксесоари, но всъщност те носят повече от идентичен външен вид. 


Всяко малко момиченце вижда в майка си супергерой и желае да ѝ подражава. Идентичното облекло за майки и дъщери е страхотен начин малката ви принцеса да се отъждествява с вас и да се чувства като мини супергерой. Вие определено ще се чувствате като модна икона, а малката ви кукла гордо ще позира до вас.


Не е необходимо да имате конкретен повод, за да се облечете еднакво - идентичните дрехи за майка и дъщеря са подходящи дори за ежедневно носене. 


Все пак, ако желаете да блеснете и привлечете вниманието на дадено събитие като детско парти или рожден ден, кръщене, сватба и други, то определено да се появите с малко копие на себе си е чудесен избор!


Ако идеята ви се струва интересна и искате да изпробвате този забавен тренд, в следващите редове ще ви предложим няколко варианта как може да го направите и за какви поводи. 


Еднакви рокли или поли


Обикновено залагаме на поли или рокли, когато ни предстои по-официално събитие. И въпреки, че могат да се намерят и ежедневни и неофициални модели, еднаквите рокли или поли са предпочитани именно за официални поводи. 

пола в жълто с котки


Заложете на това облекло за семейната фотосесия, за събиране с роднините, детски рожден ден или сватби и кръщенета. Подгответе се за много комплименти и обяснения от къде сте се сдобили със страхотните дрехи! 


Еднакви тениски и поли или панталонки


Те са подходящи за ежедневни излизания и разходки, но това не означава че са по-малко впечатляващи! Дори напротив. Изберете модели с весела щампа или свежи и цветни принтове за следващата си разходка. Те са подходящи както за малките момиченца, така и майките, които искат да вкарат повече свежест в облеклото.


Определено ще бъдете прекрасна и интересна гледка за околните, а вашата малка принцеса ще бъде много щастлива, защото ще изглежда като най-красивата за нея жена, а именно - мама! 


Еднакви аксесоари


Ако предпочитате да не сте с абсолютно идентична визия, а само с определени идентични елементи, добра идея е да синхронизирате аксесоарите си. Можете да изберете за себе си и дъщеричката си еднакви колани, чанти, панделки за коса, бижута или какъвто и да е друг аксесоар. 


Друга чудесна комбинация е да изберете само еднакви поли. За ежедневно носене, изберете такива със свежи и забавни десени или щампи. 


Еднаквите дрешки определено са нещо много специално за вашата дъщеричка! Донесете ѝ радост като я направите своя мини версия. В онлайн каталога на Gang.bg можете да избирате сред широка гама от пъстроцветни рокли и поли, създадени специално да зарадват малките момиченца, които искат да приличат на своите майки. Разгледайте категорията “Мама и аз” и изберете най-подходящия модел сега!