ДРЕХИТЕ, КОИТО НИ НОСЯТ УЮТ ПРЕЗ ЕСЕНТА
14.10.2021
ДРЕХИТЕ, КОИТО НИ НОСЯТ УЮТ ПРЕЗ ЕСЕНТА

НАЙ-УДОБНИТЕ И УЮТНИ ДРЕХИ ЗА ЕСЕНТА


Есента е един от любимите ни сезони, що се отнася до облеклото. Защото променливата й същност ни позволява да запазим много от летните дрехи, но без неудобството на горещините, като добавим още пластове отгоре, с които да експериментираме. И всичкото това обвито с цялостното усещане за мъдрост, зрялост, богатство и доста уют. 

Да, именно за уюта ще си говорим днес. И за дрехите, към които инстинктивно посягаме, когато лятото си отиде. Желанието за малко топлина и мекота дава неизбежно отпечатък върху аутфита ни. Кои са дрехите, които ни носят усещането за мека и топла есен, за сладост и уют?


Пуловерът

Неслучайно го поставяме на първо място. Плетката, мекотата, дългите ръкави, в които по детски да скриеш длани, позамръзнали сутрин. Всичко това го прави неизменна част от гардероба ни през есента. Плюс това ни предлага разнообразие. 

Ако е поло, чудесно! С екстра усещане за комфорт и защитеност.  Освен това е и модерно. 

Но есента ви дава възможност и за нестандартни кройки. Защо не нещо по-изрязано? 

И както късите пуловери са много подходящи за съчетаване с джинси, така днес са актуални и по-свободните модели. А колкото повече свобода и дължина, толкова повече уют и комфорт.



Жилетката

Ами тя си е самата есен в цялата й пълнота. Има нещо толкова рустиканско, земно и простичко и в същото време може да стигнем до приятни сладникави нюанси и момичешка закачливост.

Пробвайте с по-дълъг модел в етно стилистика и ще имате нещо средно между огромен шал или пък пончо. Ето ви топлина и уют в градски условия.

Късата жилетка от фино плетиво за по-меко време пък съчетайте с пол солей или спортно-елегантен панталон.

Закопчана, разкопчана, с паднало небрежно рамо, жилетката може да бъде и закачлива. Зависи от настроението ви.



Дамската риза

Нарочно я представихме по този начин. Добре, признаваме, че я откраднахме от мъжете ни, но само за да я направим по-добра. Говорим за онази по-свободна  риза, която наистина стои леко като взета назаем от половинката. Няма такова удобство, наистина. Усещането за уют, мекота и свобода е нещо, за което си струва да похарчим част от есенния си бюджет за дрехи. 

Такава риза стои страхотно, съчетана с любимите ни дънки, и в същото време запазва крехкостта ни и сладкото излъчване на небрежното облекло.



Карето

Отделяме му специално внимание. Нищо, че не е вид дреха, за нас олицетворява в голяма степен усещането за есен и уют. Нещо топло, опушено, леко мъгливо,  зряло и меко. Такова ни е, като присвием очи и си представим на какво да „наложим“ този десен.

Сещаме се за класическите есенни елечета.

Сещаме се и за палтата и по-плътните поли.

За дебелите ризи и жилетките.

А това е най-хубавото на една дреха. Че само мисълта за нея може да ти даде асоциация за уют и топлина.



Денимът 

Тук също залагаме на цяла категория. Денимът е удобство, практичност и… есен. Защо не! 

И го намираме в джинсите, които са като втора наша кожа.

В удобните дънкови ризи.

В дънковите якета, които са вечна класика.

Може на пръв поглед да изглежда странно, но на всички ни е уютно в деним. Защото ставам все по-удобен с носенето, караме го да се съобразява с извивките ни и да ни служи вярно дълго време. Прекрасен за сезона.


Шаловете

Да, през есента са по-скоро аксесоар, но пък какъв! Акцент във всеки уютен и небрежен аутфит, шаловете започват да ни стават необходими и любими тъкмо през този сезон. А перфектно могат да „ъпдейтнат“ всяка визия с печат 2021.



Много от публикациите и рекламите, които постоянно срещаме, ни показват най-актуалното и модерно, факт. Затова днес решихме да ви споделим по-скоро усещането си за есен и уют, пречупено през класически облекла. Сигурни сме, че вие знаете много добре как да ги съчетаете, за да не изоставате от тренда. Ако търсите още идеи, нашият онлайн магазин ви очаква с удоволствие и с достатъчно предложения.


До скоро!