ЕТНОТО ОТНОВО НА МОДА ТОВА ЛЯТО
01.06.2022
ЕТНОТО ОТНОВО НА МОДА ТОВА ЛЯТО

ЕТНОТО ОТНОВО НА МОДА ТОВА ЛЯТО

С покачването на температурите, както винаги, се увеличава и увлечението ни по смелите принтове, ярките цветове и заявяването на стил. Да, етното отново е на мода, продиктувано от големите световни дизайнери. Но при нас, в GANG, не е преставало да бъде отличителна черта. То е част от раждането и порастването ни, дълбоко в нашия характер и с него сме любов от пръв поглед.  

Етното не е просто поредният принт, с който да разнообразим гардероба си. За нас то е стил, усет и философия. Чувство, което или изпитваш.

И все пак, защо да изберем дреха или аксесоар с етнически мотиви?

Модерно е

Вече го казахме. И няма да бягаме от тенденциите, нито ще ви съветваме да го правите. Напротив. Изберете широка рокля с V-образно деколте и свободни ръкави и вече имате базата. После подберете етно принта, който ви грабва. Ето че това лято сте в тренда.

Покорява и на плажа, и в офиса

Лято 2022 издига етно роклята до универсална дреха. Не я пазете за пясъците и палмите, а смело я разходете из градските улици, напечени от слънцето. Тя ще е ваш верен съюзник и в офиса, и в откраднатите часове за по един коктейл след работния ден. Ако искате да сте абсолютен хамелеон, просто сменяйте високите токчета с удобни сандали или дамски сникърси.

В кожата на гейша

Или по-конкретно в дрехата ѝ. Още една супер идея и тренд това лято. Леката и ефирна рокля тип кимоно е страхотно намигване към тези крехки, женствени и артистични дами от Страната на изгряващото слънце. Разбира се, вариантът 2022 ви позволява да сте елегантни и секси, но и достатъчно адекватни за дрескода на една работна среща. Сложете високите токчета и се пригответе за залепените погледи по вас.

Етното издава стил

На нас ни е слабост и се влюбваме в хората, които споделят тази страст. Някак тези, които обичаме етно стила, се познаваме отдалеч. То е като една кръвна група, една порода и светоусещане. Една единствена дамска блуза може да зададе въпрос, да е пътуване, намигване, преклонение и обяснение в любов. Всичко е тук, в очите и душата на пътешественик и мечтател. 

Класически летен принт

Етно стилът издава лекота, простота и непринуденост, която идеално пасва със сезона и с желанието ни за повече природа. Ако може мокра и солена. И с повече бриз, моля!

Етното е удобство

Промушило се е до наши дни точно такова – в повечето случаи удобно и практично. Широките ръкави, деколтетата, свободните кройки го правят предпочитана универсална дреха за градските ни „приключения“ – бързане, шофиране, разходки, срещи.

Цветно е

А от какво настроение се нуждаем през лятото? Точно така. Повече пъстрота няма да ни навреди. Нека да радваме и чуждите очи. Нека е в повече, нека прелива. А ние просто да разтворим крила. Като пеперудите. 

Лятото идва със свои собствени температури, хормони и стилови закони. А ние просто трябва да му се подчиним. Знаем го от опит. Едно от нещата, които ни повелява този сезон, е етно стилът. Мода, точка. Нямаме нищо против. Ако вие пък още не сте попълнили лятната секция в гардероба си, не се колебайте да разгледате нашите актуални предложения