Как да носим къси панталони?
27.05.2021
Как да носим къси панталони?

Как да съчетаем къси панталони


С наближаването на по-топлите месеци, идва времето да приберем тежките си, зимни дрехи и да ги заменим с леки, ефирни и цветни материи.


Летният гардероб е предпочитан от  огромна част от  дамите и в тази статия ще обърнем внимание на един основен елемент от него, а именно късите панталони.


Късите панталони са вечна и универсална част от летния гардероб. Те могат да бъдат както ежедневни и специализирани за спорт, така и елегантни и по-официални. Могат да се комбинират с различни обувки, дрехи и аксесоари и са основен елемент в толкова много визии.


За да ви вдъхновим за предстоящите летни дни, сме подбрали няколко класически и някои не толкова традиционни комбинации, включващи къси панталони.


Къси панталони  и блуза с дълъг ръкав


Тази визия е изключително небрежна и в същото време гарантирано ще ви направи център на внимание. Подходяща е за ранна пролет, когато горещините все още не са толкова непоносими. Заложете на небрежен, вълнен пуловер с паднало рамо, за да добавите нотка на нежност и комбинирайте с дънкови панталонки и преходни боти.


Елегантност с риза


Кой казва, че късите панталони не могат да се използват за създаване на елегантна и по-официална визия? Има толкова много дами, които са направили избора да не носят рокли или поли и често залагат на панталона. И в това няма нищо нередно! Качествени къси панталони от подходяща материя, съчетани с ефирна риза, не само ще подчертаят естествените извивки на тялото ви, но и със сигурност ще ви направят звездата на събитието.

къси панталони от еко кожа


Рок стил с асиметрична туника


Къси панталонки от светъл или тъмен деним, съчетани с дълга асиметрична туника и комбинирани с масивни боти или маратонки с висока подметка. А ако добавим аксесоари, небрежна прическа и тъмно червило? Как ви звучи? Тази визия буквално може да ви преобрази и изкара от комфортната зона. Изненадайте себе си и познатите си с нея и се наслаждавайте на реакциите. 


Холивудска комбинация с обувки на висок ток


Предизвикайте изумление като комбинирате тази дреха с високи токчета. Тази екстравагантна комбинация е присъща само на най-смелите холивудски личности, но това не пречи да опитате и вие. Освен това, високите обувки ще удължат краката и ще направят фигурата ви още по-изящна. Опитайте, това може да се превърне в новата ви любима комбинация това лято!


черен къс памучен панталон


Изчистена визия с акцент върху аксесоарите


Знаем, че не трябва да прекаляваме с твърде много и различни акценти в една визия затова, ако дрехите ни са “ по-крещящи”, е по-добре да заложим на по-нежни и незабележими бижута, за да не нарушим баланса на цялостния си вид.


Същото важи и обратно. Ние ви предлагаме  да комбинирате изчистени панталони с едноцветен топ, но да заложите на масивни аксесоари. Те могат  да бъдат от всякакво естество - бижута, колани, обувки, чанти и много други. Просто се старайте да запазите хармонията на визията си.


Късите панталони са една от най-често носените дрехи, но и най-подценяваните. Те предоставят възможности за толкова много комбинации и експерименти. Вдъхнете им нов живот и променете виждането си за тях като  опитате някоя от предложените комбинации още днес!