Какъв стил на облеклото ми подхожда?
07.09.2022
Какъв стил на облеклото ми подхожда?

Едно от най-трудните неща е да изберете вашия стил и да се придържате към него. Има много дами, които предпочитат да променят стила си на обличане спрямо конкретния повод. Ако сте една от тях също ще откриете полезни съвети в днешната статия. Ще ви представим някои от най-популярните стилове на обличане, техните специфики и поводите, на които може да ги облечете. 

 

Спортен стил на обличане 


Ако имате много натоварен ден, в който искате да се чувствате максимално комфортно и предпочитате нищо да не ви стяга, то тогава се насочете към спортния стил. Има множество разнообразни тоалети, в които спокойно може да прекарате един цял ден. Заложете на красива блуза и удобно долнище, което да не ви стяга около корема.  

Не забравяйте да поставите няколко аксесоара и да заложите на удобни сникърси в допълнение. Обувките в GANG са произведени в България и ръчно изработени. Те са от естествена кожа и са не само с лепени, но и с шити подметки. Роклите също са чудесен вариант. Може да ги съчетаете със същите кецове, да прибавите чанта, която да събере повечето от вещите ви за деня и да се насочите към изпълняване на задълженията ви.  

 

Уличен градски стил 


Уличният стил се характеризира най-вече със смелите цветове, каквито са и дамите, които го предпочитат. Използвайте повече панталони или поли в ярки цветове, които може да съчетаете с потници и блузи с интересен дизайн. 

Тук може да се насочите и към дрехите, които са с елементи. Къдрици по ръкавите, поли с висока талия, дълги поли с елементи по тях, тюлени поли, както и тениски с интересни дизайни. Не забравяйте, че може да добавите страхотни аксесоари - чанта, кецове или пък коланче. Този стил е подходящ за всеки един ден, разходка в центъра на града, работни задачи или пък среща с приятелка.  

 

Елегантен стил 


Елегантният стил е за дамите, които обикновено са амбициозни, имат високи изисквания към себе си и винаги постигат това, което са си наумили. Ако вие сте тази дама, то този стил е точно за вас. 

Истината е, че в някои случаи се изисква такъв дрес код, а много често просто дамите предпочитат този изчистен стил. Спокойно може да се облечете така, ако отивате към офиса, имате важна среща или просто се чувствате най-много себе си. Сложете риза, блуза с изчистен дизайн или пък рокля, която да ви описва най-добре. Не забравяйте да подберете правилно обувките си и да сложите няколко дребни аксесоара. Използвайте чанта, която е в цвета на обувките ви, или заложете на нея като акцент.  

 

Романтичен стил

 

Ако сте дама, която е романтична, нежна, предпочитате удобното, но женствено облекло, то тогава този стил е точно за вас. 

Това е стилът, който може да изберете за разходка с любимия човек, първа среща, годишнина или романтично пътуване за двама. Заложете на блуза с широки ръкави, носете повече рокли, които феерично да падат по тялото ви. Панталоните също са чудесен избор, но ги комбинирайте с потници в меки тонове и блузи с къдрици по раменете. Използвайте дълги поли от тюл, които имат леки детайли по тях, както и къси, с флорални мотиви.  

Изберете вашия стил и не се страхувайте да експериментирате, когато имате различни поводи. Насочете се към стила, който най-добре ви пасва и с който ви е най-удобно. Не се колебайте да пробвате различните, за да усетите разликата между тях. Заложете на страхотните предложения от новата колекция на GANG и завършете визията ви с аксесоари и удобни обувки.