Когато макси не е просто размер, а мода
30.08.2021
Когато макси не е просто размер, а мода

Макси определено е мода, а не размер


Темата за храненето се превърна в неизменна част от живота ни – все повече се пише и говори за здравословно хранене, био, еко, органик храни, диети и хранителни режими, с които да контролираме теглото си, полезни съвети за редуциране на килограмите си и „чудодейни“ препарати за отслабване, които могат да бъдат много опасни.


Обществото сякаш постоянно налага рамки, стигми и норми за привлекателност, красота, размер на талията и обиколка на ханша. Лепенето на етикети, грозните и обидни подмятания относно килограми, форми и пропорции, за съжаление, са чести, а подобни думи се запечатват в съзнанието завинаги и понякога нанасят тежки последици. 

МАКСИ РОКЛЯ НА БЯЛА ОСНОВА С ФИЛОДЕНДРОН

Проблемът с намирането на дрехи в т.нар. „макси размер“ също продължава да е актуален, защото няма човек, който да търси просто размер или дреха, която да му става, а да се чувства красив, стилен и привлекателен с онова, което е облякъл.


Без значение от тегло, ръст, пропорции всеки човек се стреми към модерна визия, добър външен вид и стил. Дрехите влияят на самочувствието, на общата самооценка, на отношението към теб самия, към другите, към света.


Все още хората с „макси размер“ полагат неимоверен труд, за да си намерят модерни и атрактивни дрехи. Не могат просто да влязат във всеки магазин или мол и да си купят дрехи от последната колекция. Модната индустрия все още не е достатъчно инклузивна и продължава да толерира определени критерии за красота, които често са недостижими. 


Макси дамите обикновено попълват гардероба си след дълго търсене онлайн, харчат допълнителни пари за дрехи и губят много време в обиколки на магазините. Шопингът, който останалите хора правят с лекота и удоволствие, за тях се превръща в бреме, обида и задължение. Лесно е да си модерен, когато се вписваш в стандартите.

МАКСИ ТЪНКО ЯКЕ С КЪДРИЧКИ В ТЪМНОСИНЬО


Трудно се чупят клишета и стереотипи, но всеки уважаващ себе си бизнес в модния сектор е време да го направи. Както пише писателката Николет Мейсън „Приобщаването е бъдещето в модата. Можете или да се качите на борда, или да изчезнете без да ви запомнят. "


Защото S и XXXL са просто букви. А 34 е също толкова безсмислено число, колкото и 60. Размери, които трябва да отговарят на нуждите на хората. А не обратното. 


Ние от Gang.bg вярваме, че макси не е просто размер, а мода. Всяка дама заслужава да носи дрехите си с увереност и гордо вдигната глава. Да се наслаждава на фигурата си в огледалото, да следва тенденциите, да експериментира със стила си и да се чувства добре от всичко това.


МАКСИ БЛУЗА ОТ ТРИКО С ДЕКОРАТИВНИ ХАРБАЛИ

Затова в макси колекцията на Gang ще откриете голямо разнообразие от размери и атрактивни модели, които са в крак с модните тенденции за сезона. Ние залагаме на качествени и комфортни материи, които са удобни за носене и на кройки, които подчертават извивките на фигурата по един красив и елегантен начин.


Разгледайте нашите актуални предложения онлайн или във физическите ни магазини и открийте дрехи, с които ще се чувствате красиви, женствени и изключително стилни!