Допълнителна Отстъпка на всичко: -10% за 2 артикула, -15% за 3 или повече артикула. Важи само онлайн до 17.04

Когато сме поканени на парти и се чудим какво да облечем
07.08.2021
Когато сме поканени на парти и се чудим какво да облечем

КАКВО ОБЛЕКЛО Е НАЙ-ПОДХОДЯЩО ЗА ПАРТИ?



В последно време, до голяма степен затворени вкъщи, нямахме никакви поводи да си мислим за партита и събирания на хора, така че как да се облечем за празненството в петък, беше последната ни грижа. 


Дано тези дни вече са трайно зад гърба ни. Пожелаваме си го. И на вас. 


И тъй като лятото дойде, освен с глътка спокойствие, и със задължителните партита край плажа или в градината, мислим, че е време да поговорим за парти облеклата. Поводите и подходящият дрескод могат понякога да ни смутят, ако не сме подготвени по темата. Затова започваме веднага.



Коктейл парти


Какво ви трябва: Елегантна рокля плюс високи токчета


Ако трябва съвсем стриктно да следвате нормите на класическото коктейлно парти, то считайте го за официално събитие. В тази връзка, би се очаквало да сте съответно с официална, празнична рокля. А-образните модели са вашият най-добър залог.


Можете също така да изберете нещо дълго и в подходящия дрескод. Заложете на по-богати тъкани като дантела, шифон и кадифе, за да вдигнете нивото. Нека се придържаме предимно към черния цвят.И по-скромно с късото.Когато ссте изправени, с отпуснати ръце, роклята трябва да се спуска поне до върха на пръстите ви. 


Добър избор е дамският костюм, официални панталони или пола-панталон. Обувките са на висок ток, а един изящен и фин аксесоар е задължителен.



Парти вечеря


Какво ви трябва: Нещо небрежно, но елегантно


Вечерята, на която сте поканени, не е като официалните коктейли или специалните церемонии, но все пак трябва да сложите нещо по-елегантно. Нищо че си оставате по правило небрежно облечени.


Така че, дори и да е вечеря вкъщи, не би било добра идея да сте с нещо, с което релаксирате у вас на дивана. В същото време, не е и нужно да сте крещящи. Заложете на нещо ненатрапчиво и фино, в по-пастелни тоновe.


Плажно парти


Какво ви трябва: Нещо, в което плувате в свои води


Свободно, флорално, закачливо – ето ви още един кратък отговор. Грабвайте всичко ефирно и дишащо от гардероба си – макси роклите, гащеризоните, кроп топовете и късите панталони. Както се казва, каквото ви е на душа, момичета.


По обясними причини забравете токчетата и се насочете към нещо удобно и равно за обуване. Слагайте фънки аксесоарите и плажните къдрици и се забавлявайте!

И нека цветовете, които избирате, са в допълнение на морето – корал, тюркоазено, жълто, и т.н.



Парти на яхта


Какво ви трябва: Малко скромност, ако обичате, ха-ха!


Добре де, сега сериозно. Независимо дали става въпрос за частно парти на луксозна яхта или за вечеря на круизен кораб, придържайте се към адекватен аутфит с една идея блясък.


Разбира се, тоалетът ви зависи много от кръга гости, повода, предварителните насоки, ако има такива,и т.н. Но ако ви е писнало от официални рокли и дрехи от една част, заложете на деним с шифон, топ с отворени рамене, макси рокля с цепка отстрани или гащеризон. Каквото и да изберете, направете го класно!



Pool party/ Парти край (в) басейна


Какво ви трябва: Нещо, което съхне бързо


Има много начини да достигнете до желания тук външен вид. И в същото време няма нито един, за който да ви гарантираме, че е правилният. Действате по усет и внимавайте за темата на партито, ако е обявена.


Все пак заложете на нещо с флорални мотиви, добре е да е от една част (например рокля или дълга туника), шапка тип федора, очила. Може да сложите къси панталони с топ с открити рмене или макси рокля в бохо стил.


Ако партито е свързано с танци, движение и неизбежното скачане в басейна, ще ви трябва нещо по-функционално. Стилни и удобни бански по ваш избор и къси панталони и нещо за покриване, които бързо да свалите, когато се наложи.  


Изберете дрехи, които бързо изсъхват и за всеки случай си носете допълнителен чифт, защото никога не знаете кога може да се озовете във водата.


С две думи, говорете с домакина или приятелите си предварително, за да знаете какво да очаквате. 



Градинско парти


Какво ви трябва: Нещо леко и прохладно с нотка елегантност




В този случай балансирайте между модното и функционалното. Изберете удобна макси рокля, свободно падаща лятна рокля без ръкави или сладка права рокля, като съчетаете с по-ярки бижута. Ако поводът позволява, разчупете визията с екзотичен принт и цвете в косата.


Дали е вечеря или обяд на открито, забравете за токчетата, с които само ще затъвате в тревата или пясъка. Сандали в златисто, с мъниста или друга украса, са достатъчно елегантни за случая. Вместо черно, изберете бяло или нюанс, който кореспондира с естествената среда – синьо, корал, жълто.




Парти за рожден ден


Какво ви трябва: Нещо, с което да не засенчите рожденика




Честно казано, рождените дни са най-лесните за обличане, защото в повечето случаи имате ясна тема или идея какво ще се случва точно. Единственото нещо, което трябва да запомните, е, че това не е вашият рожден ден и затова не е нужно да крадете вниманието.


Възможен избор за облекло са кроп топ и пола, скъсани дънки и риза, бохо рокля, ултра къси панталони или скини дънки с кожено яке и др.


Това бяха нашите предложения за парти аутфит. Сезонът определено ще ви предложи много възможности да тествате различни идеи, сигурни сме в това. А ако търсите още вдъхновяващи предложения и съчетания, заповядайте на gang.bg.


До скоро!