ЛИЦАТА НА GANG: ДАРИНА, КОЯТО ПРЕВРЪЩА КУПУВАНЕТО НА ДРЕХИ В УДОВОЛСТВИЕ
17.07.2021
ЛИЦАТА НА GANG: ДАРИНА, КОЯТО ПРЕВРЪЩА КУПУВАНЕТО НА ДРЕХИ В УДОВОЛСТВИЕ

ДАРИНА ОБИЧА МОДАТА, ДРЕХИТЕ И РАБОТАТА СИ 


Здравейте. Рубриката ни „Лицата на Gang” продължаваме с Дарина. А тя определено е истинско лице на бранда ни – и зад щандовете в магазините, и като модел на нашите облекла. Чаровна, усмихната и винаги отзивчива, тя знае всичко за пътя, който изминават дрехите ни, за да се окажат във вашия гардероб. И знае тайната как се става една от любимките на клиентите на Gang. Въпреки, че е скромна и едва изкопчихме няколко думи за визитката ѝ, опитахме се да я разговорим малко повече в интервюто. Приятно четене. 



Визитка

Дарина, на 32 г., от Пловдив.

Работя в Gang от 12 г.

Модата и дрехите са ми страст от малка.

Gang е не само работно, а и ЛЮБИМО за мен място.



Интервюто


Как попадна в Gang?

Докато бях студентка – период, в който човек е изправен пред избор в каква посока да поеме и каква сфера на работа да избере. Работих в склада, в „царството на дрехите” на Gang, любовта към тази работа започна точно от там. Бях част от пътя, който дрехата изминава, докато стигне до магазина в продаваем вид. 



Малко вътрешна информация: Всички в Gang са категорични, че клиентите в магазините много те обичат. Каква е тайната ти?

Много се радвам и им благодаря за любовта. Взаимно е. Получава се естествено. Мисля, че всеки човек в забързаното и натоварено ежедневие има нужда от усмивка и добро отношение, както и от уважение, че е избрал да купи дреха точно от нас J



Какво е да си продавач-консултант от твоята гледна точка? Търговец, помощник, малко психолог?

Всичко от изброеното! Много точно казано J


Дрехите, които продаваш с най-голямо удоволствие?

Всички! Жените обичаме всички дрехи J Колкото повече и по-нови, толкова по-добре! J Чувствам се много удовлетворена, когато сме успели да зарадваме клиент с нашите дрехи и сме му донесли приятна емоция.



Колко важни са материите? Клиентите интересуват ли се от тях, или по-скоро им е важно как изглеждат?

Всяка жена е суетна и обича да се чувства и изглежда добре, а и го заслужава!

Трябва да си подаряваме щастие всеки ден, а с дрехите това се постига лесно J

Дамата трябва да се хареса в дрехата, но и комфортът от материята също е много важен. Като съвет бих препоръчала да носим дрехи в цветове, които ни отиват. Цвят, който ни подхожда, разкрасява повече от какъвто и да е грим.


Твоята любима дреха?

Дънки! Като се замисля, това нося най-много. Обичам да комбинирам с тениска или риза, а през зимата с топъл пуловер.


Как се облича българката според теб? По-консервативна или по-смела и експериментираща е?

Категорично българката се облича изключително добре! Държи на това как изглежда и се поддържа. Българките са интересни с това, че имат най-различни стилове на обличане – както по-семпло, така и по-дръзко. Българката е вълнуваща жена! 



Има ли дреха, с която ти се иска да виждаш повече жени по улиците?

Въпреки че моят личен стил е по-спортен и рядко слагам рокля, бих искала да ги виждам повече с рокли. Женствено е и подчертава красотата на жената.



Коя дреха не би препоръчала?

Не дреха, а по-скоро цвят, който не ни отива, е добре да избягваме да носим. 


Може ли дрехата да „направи човека”?

Определено да. Цялостното възприятие на човека срещу нас се определя от това как сме облечени. Дрехата не е просто парче плат, тя отразява нашия характер, настроение, емоция.


Изявяваш се и като модел за Gang. Къде се чувстваш повече в свои води?

В свои води сред хората и дрехите в магазините, но искрено се радвам, когато клиентка ми каже, че много е харесала дадена дреха, защото я е видяла облечена на мен.


Красотата на жената е във…?

Всяка една жена е красива със своята уникалност. Красотата ѝ е в усмивката, движенията, характера, в емоцията ѝ. Уморена, тъжна или радостна, жената е красива във всяко свое състояние.


Да работиш в Gang за теб е…?

Радост и приключение.



Пожелай нещо на читателите ни и на клиентите на Gang.

Обичайте себе си и си правете малки подаръци всеки ден – дрехите ни правят щастливи!


И един любим цитат от модния дизайнер Алекзандър Уанг (тъй като дрехите на Gang не са строго официален стил, а са подбрани за ежедневието на жената): "Всеки може да се облече в бляскави дрехиИнтригуващото е това, което носят хората през останалите дни!"