Макси находки за твоя летен гардероб
11.08.2021
Макси находки за твоя летен гардероб

Макси находки за твоя летен гардероб


Лятото е сезонът, в който разпускаме най-много. Настроението е различно – приповдигнато, релаксиращо, с готовност за забава и веселие.


Затова и удобните дрехи са задължителна необходимост. Освен удобни обаче, те трябва да бъдат стилни и да отразяват вашето собствено отношение към живота. Макси дамите също не трябва да се притесняват да носят летни тоалети, с които да изразят своя индивидуален стил. 


Затова и в тази статия искаме да ви вдъхновим със свежи предложения за лятото. Ето няколко страхотни макси находки, които ще намерят заслужено място във вашия макси гардероб:


Тениски - универсални и комфортни 


Тениските са едни от най-универсалните дрехи, които една жена може да има в гардероб си. Затова и е добра идея всяко лято да добавяте по някое ново попълнение. Макси дамите е препоръчително да изберат модел, който не е прекалено впит по тялото, защото няма да бъде комфортен за носене. Също така обаче не прибягвайте и към по-големи размери от вашия, защото те ще обезличат силуета ви и ще придадат нежелан обем. 


Макси тениска в сиво с надпис



Заложете на леки и приятни материи и не се притеснявайте да вкарате малко цвят или да заложите на по-интересни и забележими десени и щампи. 


Дълги панталони - елегантни и удобни 


В летните жеги, дънките не са най-подходящият избор, особено ако предстои да прекарате немалка част от деня навън. Затова ви съветваме през лятото да ги замените с далеч по-удобните дълги панталони от естествени и леки материи. 


Освен че ще ви осигурят комфорт и свобода на движение, те са и изключително актуални. В макси колекцията на Gang ще откриете чудесни модели, които се отличават със свежи цветове и тропически десени, което ги превръща в задължителна модна находка това лято! 



макси панталон с флорален мотив


Отлично може да ги съчетаете с красив едноцветен топ или тениска, за да не претоварите излишно визията. Дългите панталони оптически ще издължат тялото, правейки ви да изглеждате по-високи. Ако искате да подчертаете този ефект, може да ги носите с подходящи високи обувки


Туники - свободни и цветни


Ако сте от макси дамите, които поставят комфорта на първо място при избора на дрехи, но въпреки това искат да впечатлят със стилна визия, туниките са още една задължителна находка за летния ви гардероб! 


Те предлагат различни възможности за това как да ги съчетаете с останалите елементи на облеклото. През летния сезон бихте могли да ги носите с къси панталони, дънки, клинове и т.н. Освен това, с тяхна помощ може лесно да създадете както визия подходяща за разходка в лежерен следобед, така и по-стилна визия, която може да носите уверено в офиса. 



макси туника с многоцветен принт


Съветваме ви да обърнете внимание при избора на материя за вашата туника, като заложите на приятни и естествени материи. Те са отлично решение за високите температури навън, като ще ви осигурят прохлада и комфорт. 


В случай, че се спрете на ярки цветове и свежи десени, добра идея е да комбинирате с едноцветна долна част. Така ще създадете една балансирана и хармонична визия, с която ще очаровате околните. 


Страхотни модни находки ще откриете в актуалната макси колекция на Gang.bg. Специално за вас сме подбрали качествени и комфортни дрехи, с които ще се чувствате уверени и красиви всеки ден! И нека настроението е на MAX!