МАЛКО КЕЖУАЛ СТИЛ ЗА УИКЕНДА
11.06.2021
МАЛКО КЕЖУАЛ СТИЛ ЗА УИКЕНДА

ИДЕИ ЗА НЕБРЕЖНО ОБЛЕКЛО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ


Казват, че едно от удоволствията при носенето на официални и стилни дрехи е свалянето им и замяната с ежедневни. Може и да е така. Факт е, че с наближаването на уикенда започват да ни се въртят все повече и повече идеи за това как ще облечем нещо свободно и небрежно. 


Затова нека си поговорим малко за т.нар. кежуал  стил и да видим какво още ще ви хрумне за дните за релакс и забавления. 


Първо обаче, нека да уточним дали може да сме небрежни и стилни едновременно. Отговорът е да, със сигурност. Кежуал не значи разпуснати, безформени и извън всякакви идеи за модни тенденции. Вкусът преди всичко, заедно с идеята за свобода.


За да се облечете кежуал, не би трябвало да ви отнеме повече от няколко минути. А по-семплата естетика можете да допълните с подходящите аксесоари. Да видим какво можем да измислим за уикенда:


Сложете тениска


Какво по-лесно и удобно да облечете за съботното кафе с приятелки или за неделната разходка от една дамска тениска. Тази иначе семпла дреха, която допреди години се е считала за бельо, сега може да ви донесе стил и защо не изисканост. Само съчетайте с подходящи дънки или пола и ще сте готови да отидете, където си пожелаете. Вие преценете дали искате да сте по-скоро в бойфренд зоната или да сте по-женствени. Бъдете смели с аксесоарите и едва ли ще има уикенд събитие, за което да не сте готови.


Облечете суитшърт (худи)


Ето това е типичната кежуал дреха. Комфортна, мека и топла. И не е само за домашна употреба. Ако вместо долнище на анцуг сложите миди пола или по-елегантен панталон, уикендът навън е ваш. Умелата игра със слоевете дрехи тук е ключът към страхотна визия.



Заложете на дънките


Сещате ли се за нещо по-добро от дънки и хубав топ като уикенд аутфит? Ние не. Добавете сако или блейзър за щипка елегантност, ако искате. Изобщо, бъдете свободни. Сложете високи токчета или маратонки, изрязан топ или риза. Дънките определено се съчетават добре с почти всичко.



Нека изборът ви е пола


Мини, макси и всичко между тях – понякога просто нищо не може да победи тази класика.  Втъкнете тениска в пола със средна дължина и миксирайте десените за смел аутфит. Можете да раздвижите погледите с чифт ботуши и дънково яке или пък да вдигнете нивото с деликатни аксесоари като обеци или елегантна гривна.



Роклята също може да е кежуал


В топлите дни, които тепърва предстоят, не пропускайте удоволствието от носенето на една прекрасна и свободно падаща дамска рокля. Независимо дали си падате по смелите принтове или по изчистените модели, няма нищо по-добро от дълга вечер в непринудена обстановка в компанията на любимата ви рокля.

имате достатъчно опции за аксесоари. Съвет: заложете на сладък миди модел, жилетка и сандали и добавете подходящ ефектен колан. 



Нека анцугът излезе от вкъщи


И вие заедно с него, разбира се. Днес това съвсем не е дрехата, с която се разполагате на дивана у вас или пък спортувате. Чувствайте се спокойни за неделната разходка с подходящия модел. Сложете удобни маратонки и приспособи тази дреха за градската си визия.



Как да носим кежуал дрехи?


Комфортът е на първо място. Запомнете, че трябва да се чувствате уютно, когато се обличате кежуал.


Ако не знаете откъде да започнете , просто сложете дънки. После всичко ще си дойде на мястото.


Експериментирайте и играйте умело с пластовете дрехи в зависимост от сезона и температурните амплитуди.

Миксирайте платове и десени, за да поддържате усещането за небрежност.


И не забравяйте да се забавлявате. Обличайте се, за да се чувствате радостни и релаксирани.



Ако още се чудите пред гардероба какво ви липсва за вашия перфектен кежуал уикенд, по-добре хвърлете едно око на нашите предложения на gang.bg или заповядайте в някой от физическите ни магазини в страната. Ще се радваме да се видим!