Модни тенденции на Gang, вдъхновени от Седмиците на модата есен/зима 2021
28.01.2022
Модни тенденции на Gang, вдъхновени от Седмиците на модата есен/зима 2021

Основните модни тенденции


Всяка година се изненадваме от дрехите, които ни представят, утвърдени и нови модни дизайнери, на всички седмици на модата, които се осъществяват. Много от дизайнерите залагат на класически модели, някои от тях връщат модата от близкото минало, а трети се уповават на нови и по-екстравагантни стилове. За да може да бъдете в крак с модата ще ви представим няколко актуални модни тенденции, които да включвате в облеклото си през новата година.


Плисета

Плисетата са толкова модерни през последните няколко години и най-често ги забелязваме в полите. Независимо, дали са къси, или са дълги, плисетата определено издължават краката и са особено предпочитани сред дамите. Тази година, не само, че ще забелязваме много поли с плисета, а и ще преоткрием блузите с такива. По градските улици ще има дами, които гордо ще представят блузи с плисе под бюста, както и такова на ръкавите. 

Модата определено ще е интересна, затова не се страхувайте да експериментирате. А пазаруването на дамски дрехи онлайн, става все по-лесно, доставката е бърза и ще можете да се насладите на цялото време да разгледате вашите любимци.


Завръщате на стила на 60-те


Вероятно стилът през 60-те е най-женственият стил, който се е създал през годините. Модните икони тогава са насочили дамите към техните добри страни, като изявено са показвали повече талия, повече бюст и са се използвали материи, които ще срещнете тази година. 

Саката с плетива ще бъдат изключително популярни, дори онези, които са в комплект с пола. Ще можете спокойно да носите любимите “ученически” поли, които са толкова кокетни и подчертавам извивките.  Акцентирайте върху талията си и се разхождайте гордо, само така ще се насладите на стила днес.


Новите модели от плетиво


Определено през тази нова година ще забелязвате много повече модели, които ще са направени изцяло или частично от плетива. В магазина ще се насладите на различни моделите - блузи, туники, сака, пуловери, блузони и всички останали уютни дрехи, които ще направят стила ви много по-изтънчен, но и удобен. На почит през тази година определено ще са удобните модели, онези, които спокойно ще можете да носите у дома и да излизате с тях навън. Времето, в което живеем, ни позволява да бъдем повече време вкъщи и в седмиците на модата, можете да видите много модели, които ще ви изненадат с уюта си.


Екстравагантни и топли връхни дрехи


Топлите дрехи са неизменна част от връхните дрехи през зимния сезон и именно затова е важно те да са модерни и да се чувствате удобно, но и шик с тях. Важно е да избирате връхни дрехи, които да са малко по-интересни от скучното черно палто. Заложете на страхотни цветове, които да подчертаят хубавите ви черти, например очите или косата. Заложете на моделите, които ще подчертаят фигурата ви, но и ще ви е достатъчно удобно. В седмиците на модата ще забележите точно такива връхни дрехи, които да ви карат да се чувствате удобно, но и да показват цветовете, които ще ви изненадат за този сезон.


Двоен деним и как да го съчетаете?


Двойният деним беше особено популярен през 90-те години, но вече се завръща и днес. В седмицата на модата се забелязва съчетание на два денима, като по-светлият обикновено е добре да е отгоре, като връхна дреха или лека риза, а по-тъмният цвят да бъде отдолу, за да може да направи бедрата по-слаби и да подчертае талията, която е особено важна за тази година. 

Може да заложите на черни дънки в съчетание със светъл деним риза. Ако искате да направите модното ви решение още по-дизайнерско, то заложете на черна плетена шапка, която да допълни вашите решения.