Най-подходящите модели дънки за офиса
29.08.2022
Най-подходящите модели дънки за офиса

Най-подходящите модели дънки за офиса

 

Кой е казал, че дънките не са подходящи за офиса? Когато е комбиниран правилно, страхотен чифт дънки може лесно да се носи на почти всички поводи – дори в офиса. Денимът на работното място може да бъде трудна тема за разглеждане, но днес може да бъде постигат баланс между стил и изтънченост дори и с дънки.

Когато се носят стратегически, те могат да се паснат към почти всички офис кодове за облекло, независимо дали са ежедневни или корпоративни. Не е тайна, че дънките са най-добрият елемент от гардероба, така че защо да не приложите същата мисъл, когато създавате и офис визиите си?

Има няколко ключови неща, които трябва да имате предвид, когато избирате дънки, подходящи за офиса. Освен кройка и стил, помислете дали ще ви осигурят професионалния завършек, необходим за мястото, където работите, дали са достатъчно удобни за носене от девет до пет, а и дали се комбинират с голямо разнообразие от обувки и горни части от облеклото. Екипът ни е подготвил за вас най-подходящите модели дънки, които да добавите в гардероба си, за да може сутрин да улесните процеса при избора на дневния си аутфит.

Нека започнем с класиката


Като за начало ви предлагаме да замените класическите панталони за офиса в полза на устойчиви, подходящи за всеки стил, като открояващ се чифт дънки с прав крачол или по-просторни широки крачоли. Те могат да бъдат комбинирани с висок ток и елегантна чанта или съчетани с маратонки или ежедневни обувки, подходящи за офиса.

Дънките с прави крачоли се съчетават с всякакви горнища, включително тениски, поло или блузи с копчета. Винаги избирайте горна част, която да подчертава горната част на тялото ви. Загащването на ризата или завързването ѝ на кръста постига този ефект. Носете боди или изрязан топ, ако не искате да прибирате ризата си.

Въпреки че вашият офис може да е небрежен, придържайте се към по-тъмен деним за по-професионално усещане. Има толкова много начини за стилизиране на дънки. Когато получите зелена светлина да ги носите на работа, имате толкова варианти да съчетаете и да експериментирате. Подберете чифт от колекция дънки, които да допълнят вашия гардероб и да експериментирате с по-ежедневни или по-елегантни визии. Не забравяйте, че голяма част от аутфита ви се променя само, когато добавите подходящите аксесоари.

Не подценявайте белия цвят


Без значение от сезона, един страхотен чифт бели дънки е вечен. Широките бели дънки комбинират в себе си елегантността на вашия любим панталон, с удобство и небрежна визия. Моделът дънки, пасващи добре на талията и падащи свободно по крака са чудесен избор за офис визиите ви.

Може да поддържате образа си в бяло, като я комбинирате с тесен топ в бяло, поло с дълъг или къс ръкав, а защо не и да я завършите с бяло сако. Перфектният завършек за тази визия в бяло са белите кецове, разбира се, но винаги може да изберете вариант с акцент, който да внесе малко цвят.

Черни вталени дънки


Въпреки, че през последните години на модната сцена преобладават по-широките модели, нека не забравяме класическия вид на черните тесни дънки. Те са чудесен избор за офиса, класическият черен цвят никога няма да загуби своя чар. Когато се комбинират с елегантен блейзър или пък оувърсайз пуловер.

Ако искате визията ви да бъде изключително класическа и прилежна, то бялата риза е перфектната опция. Ако пък сте от по-смелите и екстравагантните дами – заложете на риза с щампа, например. За по-лежерна визия, която в същото време запазва бизнес звученето – добавете сако. През есента дамските сака от букле са изключително актуални, както и тези в пепит, разгледайте предложенията в нашия сайт.

Комфортен шик


Дънките са перфектни за офиса всеки ден от седмицата. Широките модели в по-светъл цвят деним са добро предложение за дамите, които преди всичко обичат комфорта, но искат да изглеждат прекрасно.

Тук отново нашият екип ви предлага да комбинирате този неглиже модел с класическа бяла риза, която да загащите вътре, и с кецове. Постарайте се да загащите ризата добре, за да не изглежда визията ви разхвърляна. Това е аутфит, който да облечете в дните, в които просто не искате много да се замисляте какъв точно избор да направите.

Широките дънки си пасват добре и с различни тениски и блузи, които са по-тесни. Дамските тениски с различни декорации добавят много към стойността на цялостния ви вид. А през идващите есенни дни, заложете на шлифер, който да допълни стилната ви офис визия.

Екипът на Gang се постара да подбере най-подходящите модели дънки за офиса и някои от класическите комбинации, на които да заложите без да се притеснявате от това дали ще изглеждате добре. Тенденциите при дънките не са само за уикенда! Основното правило за обличане на дънки в бизнес-небрежна среда е да ги комбинирате с по-елегантни дрехи като копринена блуза, луксозно плетиво или класически блейзър.

Също така се придържайте към основния деним, като черно или тъмно синьо, и да избягвате екстравагантни и изтъркани дънки. Придържането към неутралните тонове във вашата визия също ще придаде допълнителна изисканост. А токчетата, хубавата чанта и шал са чудесен завършек!