Намалението важи до 31.10.2024

Нова стилна есенна колекция, вдъхновена от Флоренция
22.09.2024
Нова стилна есенна колекция, вдъхновена от Флоренция

Есен, есен – дойде времето и на най-колоритния и романтичен период от годината. И разбира се, дойде момента, в който да ви представим новата есенна колекция от актуални находки в магазин Gang.  И тъй като ви чувстваме много близки, искаме да споделим с вас малко предистория по темата.


Връщаме се в разгара на лятото, когато всеки се е заловил да покорява различна морска дестинация, а ние неуморно се трудим, за да подготвим настоящата колекция за вас. И както всяка творба на изкуството, така и тя има нужда от муза, от вдъхновение, което да изпълни с живот всеки аутфит. Без много да му мислим, намерихме нашето такова в люлката на Ренесанса. Тесни китни улички, уют и невероятни залези – това е само малка част от нещата, които описват любимата ни Флоренция. Място, което векове наред вдъхновява едни от най-уникалните творци на всички времена, място, което с лекота вдъхнови и нас! Флоренция не веднъж е смайвала света на модата с традиционния си стил, запазил своята романтика и автентичност.

И именно затова въобще не се поколебахме, когато трябваше да изберем локация за снимките на колекцията! Грабнахме всичко необходимо, събрахме креативния екип на Gang и отлетяхме до сърцето на Тоскана, за да се потопим в невероятната му атмосфера и да попием от италианския дух. И всичко тръгна като на магия, още от първия снимачен ден дрехите сякаш заживяха. Те намериха своето точно място и се вписаха перфектно в обстановката.

А какво ни накара да свържем новата ни колекция именно с Флоренция? Дрехите от нея представляват невероятна комбинация от романтични дантели, нежни пастелни тонове и женственост, но пресъздадени през актуалните за сезона трендове. Колекция за стилни, модерни и уверени в своята красота жени, които не се страхуват да бъдат забелязвани, защото познават сила си. В нея ще откриете феерични рокли, ризи, фини плетива, дънки в изключително актуални кройки, якета в разнообразни принтове и дължини, както и други трендове. Сред артикулите има както елегантни и изключително нежни модели, така и по-спортни аутфити.

А цветовете? Те са истинска магия, пресъздаваща богатата палитра на есента. Същинско доказателство, че този сезон не е по-малко пъстър, от който и да е било друг. Всеки артиукул е изпипан до най-малкия детайл, защото знаем, че именно малките неща правят голямата картина завършена и цяла. Стилистите на Gang отново са създали за вас множество от готови аутфити, които да ви вдъхновят и улеснят в избора на облекло. И въпреки, че улови жаркото лято на Флоренция, нашият екип от професионалисти с усмивка и шеги посрещна факта, че трябва да снима плътни зимни якета в парещите температури.

Пожелаваме ви приятно гледане и се надяваме да усетите дори частица от прилива на модно вдъхновение, което зареди у нас един от най-красивите италиански градове – Флоренция!