НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ВЛЮБИТЕ В ТЯХ. 9 НЕУСТОИМИ ЛЕТНИ РОКЛИ
21.06.2021
НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ВЛЮБИТЕ В ТЯХ. 9 НЕУСТОИМИ ЛЕТНИ РОКЛИ

ЛЕТНИТЕ РОКЛИ, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ


Да мислим за лятото, без да си се представим с рокля, е все едно да зачеркнем ваканцията от календара. Нищо фатално няма да се случи, но изобщо няма да е същото.


Роклята е от онези вълшебни съставки, които със сигурност изграждат женствения ни стил. Освен това е практично и удобно облекло в горещите дни. Плаж, разходки, пътешествия…


Не, изобщо няма как да минем без роклите. А на нашето внимание определено има такива, в които се влюбваме неустоимо. Нека видим няколко предложения.



Лятната дълга рокля


Позната още като макси рокля или рокля с макси дължина, до земята или до глезените. Тя е идеалният избор за всички момичета, без значение от стила, който изповядват. Рокля, която е задължителна за носене през цялото лято: за по-специални поводи, в ежедневието или вечер. Дълга и ефирна, определено е 

първа приятелка на тялото ни. Би прикрила всичко, от което се притесняваме, без да отнема и грам от женствеността. Толкова стилна! И с толкова опции за цветове, щампи, кройки. Любима.



Плажната рокля


Няма как лятото да е истинско без тях. Цветни, диви, щамповани или бели и черни, дълги или къси, летните плажни рокли са точно това – свободни като морето. Тези с тънките презрамки са чудесни. Дълбоки деколтета и цепки – идеално. Доста от моделите лесно могат да са небрежно ежедневно облекло или дори стила ви за вечерния коктейл на плажа.



Роклята тип „летен флирт”


Без да ви я описваме в детайли, вие си знаете коя е. Помислете си за лек памук, шифон, коприна, нещо по-прозрачно и с нестандартна кройка, закачливо. Хванахме ви, нали? Тези рокли са толкова сладки и носят толков момичешко настроение. Гледаме ги, гледаме и вас и си казваме топло, топло… 



Мини роклята


Да покажем малко крака, а? Може би единствената версия на роклята, която никога няма да излезе от мода, защото всички обичаме да даваме малко жега от време на време. Освен това днес летните мини поли се предлагат в толкова смекчен секси стил, така че носенето им може да ви придаде доста приятно и балансирано момичешко излъчване. Както се казва, всичко останало е до обувките и отношението. Идеална за танци вечер.



Роклята тип риза


И това лято продължаваме да си „крадем” стил от мъжете.Роклите, приличащи на дългата риза на гаджето, свободни и с копчета, са толкова в унисон с лятото и свободата, която ни носи. Шик без усилие, какво повече да искаме?



Роклята с принт


Тази рокля всъщност е самото лято. Забавните и цветни принтове, сладката кройка – кой летен гардероб би бил пълен без забавна и супер свежа рокля като тази! Идеална е за ежедневието, без значение какво правите, отидете спокойно с нея на работа, ако нямате строг код.



Миди роклята


Тези красавици направиха огромно завръщане в последните години и най.вероятно се дължи на това колко гъвкави са те. От втален стил до А-образни кройки, ретро, класически,  тези рокли са идеалното офис облекло, коктейлна рокля и защо не ежедневен тоалет.



Роклята в бохо стил




С повече шарки, широка кройка и свободно падаща, роклята в бохо стил е перфектна за лятото. Декорациите и бродериите са напълно позволени, даже задължителни. Малко седемдесетарско хипи усещане за свободното време, ако може по-близо до морето, моля!



Бялата лятна рокля



Като говорим за летни рокли и стил, бялата рокля е абсолютната красота. Свежа, чиста, секси, контрастираща на летния ви загар като нищо друго. И си отива с всичко.


Влюбихте ли се вече? Или пък изобщо не ви е пускало това прекрасно чувство? Това бяха нашите предложения за летни рокли, които да предизвикат горещите ви чувства. Ако не ви стига, няма проблем. Можете да надникнете при актуалните ни предложения от колекцията на GANG.


До скоро!