ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ
06.10.2022
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ

Продължаваме поредицата ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ и днес ще ви представим поредната цветна, различна и стилна дама, която редовно се доверява на магазини Gang за своята визия. Вита е от хората, за които ни е наистина трудно да кажем дали те откриват себе си в магията на Gang или Gang се вдъхновява от нейния моден стил. Тя е позитивна, колоритна и въпреки доста сериозната позиция, която заема като мениджър в софтуерна компания, е пълна с настроение. Вита е родом от скритото съкровище на балтийските страни – Литва, а дългите ѝ руси коси и светъл поглед ни пренасят именно там. 

Визитка: 


За себе си казва, че обожава животните, сладкото, слънцето и Gang. Горди сме, че се нареждаме до толкова важни неща в нейния живот. Тя е доброволец и прекарва свободното си време в грижа за бездомни животни.
Припознава се в известната литовска поговорка „Аз съм котка, която ходи сама“. Не се нуждае от шумни компании, а обича да прекарва време в спокойствието и уюта на дома, но не забравя да отделя внимание и за своите приятели.
 Ето какво друго каза Вита пред Gang:

Въпросите на Gang


Спомняш ли си коя беше първата модна находка, с която се сдоби от магазини Gang?

Разбира се, че си спомням! До ден днешен я пазя и нося всяко лято. Първата ми покупка от Gang беше страхотна памучна рокля в бяло, която е задължителна част от багажа ми за морската почивка.



 

Какво те накара да припознаеш своя начин на обличане в дрехите на Gang?

Нямам конкретен спомен какво точно ме привлече, но още с първото си влизане във ваш магазин, си харесах толкова много артикули, че не знаех от къде да започна. Спомням си кое беше първото нещо, което ми направи впечатление – обслужването на персонала. Те бяха толкова мили и учтиви, а това за мен е изключително важно. Никога не бих се върнала на място, в което се държат грубо с клиентите си. Магазинът беше изпълнен с много цветни дрехи и се радвам, че е запазил облика си и до днес. Обожавам цветовете и може би това значително допринесе да се връщам в Gang пак и пак, вече години наред.



Ти си "котка, която ходи сама", но всяка котка има свой собствен стил. Какъв е твоят?

Честно казано, не знам какъв е моят стил. Може би най-точно мога да го определя като стила на “самотната котка”. Не се влияя от модни тенденции, а обличам това, което ми харесва и ми стои добре. Например нещо може в момента да е на върха на модата, но ако аз не го харесвам, никаква тенденция не би ме накара да нося тази дреха.



Заемаш сериозна позиция в софтуерна компания, но в същото време си много слънчева и цветна личност. Кое те води при избора на дреха?


В интерес на истината, работа ми не налага да се обличам по специален начин. Разбира се не мога да се появя в спортен екип. Фирмата има политика, с която не задължава никого да се облича по определен начин. Но специално аз избирам РОКЛИ. За мен роклята е нещо толкова женствено! Мога да нося рокли в ежедневието си, на работа или за някой празник. Облечена съм с рокля дори и вкъщи. Това е най-удобното облекло за мен, в което се чувствам свободно (разбира се зависи от модела). Задължително трябва да са цветни рокли. Толкова съм влюбена в различните цветове, защото те създават настроение за мен и надявам се за околните!


Коя е дрехата, която носиш най-често?

Рокля, рокля, рокляяяя! Не знам как да ви го опиша, но имам ужасно много рокли! Сигурно мога да отворя още един магазин Gang с моите рокли, закупени от вас.


Есента може да ни изненада с топли, но и с прохладни дни. Какво задължително трябва да присъства в гардероба ни през този сезон?



Есента е моят любим сезон, защото съм родена през него. Винаги се чувствам прекрасно през есента, особено когато съм в Пловдив. Обожавам есенен Пловдив! Родена съм в Литва, а там есента е студена и не чак толкова красива, колкото тук. За сметка на това още от Родината ми се научих, че без шал не излизам от дома си.Шалът е аксесоар, който ми носи топлина и комфорт, когато съм навън, но в същото време краси целия ми тоалет. Не мога да преброя колко шалове имам в гардероба си, но никога не пропускам да се сдобия с още един или още няколко, когато видя нови попълнения в магазините ви.



Има ли дреха, която винаги си мечтала да облечеш, но никога не си се осмелявала?



Има! Има много дрехи, които бих искала да облека! Сигурно на някой ще му прозвучи странно и може би смешно, но имам фобия.. фобия от КОПЧЕТА. Мисля, че се казва “koumpounophobia”. Много години не разбирах какво е това странно чувство в мен, което буквално ме отблъсква от дрехи с копчета. Когато започнах да се интересувам, се оказа, че това си е реална фобия. Винаги съм мечтала да се облека с дълга рокля тип риза, защото изглежда много красиво или пък с официално сако, но копчетата винаги са ме спирали. Също така не смея да се обличам с по-отворени и разголени дрехи, които разкриват прекалено много от мен. Но може би един щастлив ден ще се осмеля!


Има ли модна икона, от която черпиш вдъхновение за стила си?

Не. Възхищавам се на звезди и известни личности, на техния стил, но вдъхновението ми идва изцяло от мен.


Ти си почитател на животните. Кое те накара да се влюбиш така безрезервно в тях?

Обожавам животните! От влечуги, до най-пухкавите екземпляри. Винаги съм се питала от къде идва тази моя любов към тях. Може би голямо значение при мен има фактът, че израснах в много малко литовско село. Като дете прекарвах целия си ден покрай животните и в грижи за тях. Може би от там произтича любовта ми към тях и към природата като цяло. Възпитавана съм да уважавам колкото хората, толкова и животните. Това е благодарение на баба ми. Според мен всяко живо същество има право на живот и за това помагам на по-слабите от мен, колкото мога. Къщата ми е пълна с животинки. Костенурки, котки, куче и папагал. Не си представям и ден без моите любимци до мен!


Пожелай нещо на читателите ни и на клиентите на Gang.


Мили ХОРА, бъдете здрави, бъдете цветни, обличайте се с каквото ви е кеф! Бъдете различни, защото живеем само един единствен път! Усмихвайте се! Усмивката е най-красивият аксесоар за един човек и не струва нищо, а носи толкова хубави емоции ! Пожелавам ви щастие! 

Ще се видим в Gang, мили Gang-овци!