ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ
10.05.2024
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ

Днес ще ви запознаем с поредната специална наша клиентка, която се гордеем, че сме спечелили и превърнали в наш приятел. Тя се казва Неда и е родена в град Бургас. Тя е пътешественик, който внимателно подбира своите дестинации, силно привлечена е от изкуството, дизайна и комуникацията с различни култури. 

Черпи вдъхновение по света, а след това го проектира, чрез реновиране на апартаментите си по свой собствен дизайн. Нейните суперсили не спират до тук – тя е вдъхновение и за децата, тъй като е учител в основно училище. За нас е истинска чест, че арт човек като Неда е наш лоялен клиент от толкова много години – още от отварянето на първия ни магазин в Бургас. Споделя ни, че намира дрехите за стилни и елегантни, а служителите за любезни и винаги усмихнати приятели. Ето за какво още поговорихме с нея.



Ти си човек, който пътува много и посещаваш все интересни места. Забелязала ли си нещо отличително в начина на обличане при различните култури?

Разбира се, в различните страни начина на обличане е различен, като  се отличават и различните етноси в тях. Например в Париж, където живеят много емигранти, има голямо разнообразие от африкански нюанси до индийски мотиви и текстил. В Европа преобладава класическия елегантен стил, докато в Северноамериканските страни преобладава спортния стил. Използването на различен текстил в различните страни също е различно и разнообразно. 



Каза ни, че обичаш изкуството, а намираш ли общо между него и дрехите от Gang?

Аз обичам изкуството и любими ми са импресионистите. Намирам много импресионистични елементи в дрехите на Gang - ярки и наситени цветове. В новата колекция преобладават електрикавозелено, цикламено, всички нюанси на розово, нови асиметрични форми на якета от деним в съчетание с бродерии. 


Какво те накара да останеш наш лоялен клиент за толкова много време?

Дрехите на Gang са красиви, елегантни и на достъпни цени. Винаги са в крак с новите тенденции в модата и карат хората да се чувстват удобно и добре с тях. Много е важно и отношението на служителите на магазините. Аз се чувствам сред приятели, когато пазарувам и атмосферата е неописуема. Когато пазаруваш и излезеш с настроение, доволен от покупките, които си направил, това говори за високо качество на обслужването. 

Как би описала стила си на обличане?

Аз обичам спортно- елегантния стил, защото отговаря на вътрешния ми натюрел.


Ако трябва да сложиш в куфара си за лятната почивка три тоалета, кои биха били те? 

Бих избрала за лятната си почивка рокля, сако, дънки, тениска, пола и блуза.


Какво те вдъхновява да бъдеш учител?

Обичам децата, техния смях и начина, по който обръщат всичко на игра, изпълнени са с радост от живота.

Коя е дрехата, в която си влюбена?

Влюбена съм в рокля в черно и бяло, която скоро купих от магазин на Gang. Тя ми напомня за Ин и Ян енергията, за баланса на духа, за който допринасят и цветовете на дрехите.

Цветни десени или неутрални цветове?

Обичам цветни десени.

Какво ще пожелаеш на нашите читатели и клиентите на Gang?

Пожелавам в сезона на пролетта да се обличат с цветовете на цветята и да носят пролетното настроение в душата си!