ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ
12.06.2024
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ

Днес ще ви запознаем с Валентина от София - цветна, слънчева и влюбена в природата. За себе си споделя, че като всяка дама държи да изглежда стилно и различно, но и да се чувства удобно в дрехите си. Често залага на цветни и пъстри аутфити. Нейното модно жури и вдъхновение са учениците, на които преподава история и география. Учи ги да ценят качествената устойчива мода и да залагат на естествени материи. А в Gang я е накарало да се влюби едно преходно пухено яке, което и до днес си остава неразделна част от нейния гардероб. Ето какво още ни разказа тя.


Прекарваш много време сред младежи. Какво интересно забелязваш в начина им на обличане?

Учениците залагат на ниско бюджетни марки, популярни и известни. За тях е важен крайният вид на тоалета, а не толкова материята, животът на дрехата и екологичния отпечатък, който тя и нейното производство оставят. Затова аз се опитвам да ги науча да купуват малко, да залагат на качество и естествени материали, както и на дрехи с дълъг живот. 



Това бяха изненади от учениците ми. Оказа се, че повечето ми тоалети са по техните тетрадки. Те се обучават в професия “Графичен дизайнер” и обожават да рисуват. За мен е истинска радост, че моите тоалети са ги заинтригували и вдъхновили.


Какво те накара да се довериш на магазин Gang и да пазаруваш основно от него?

Gang стана моят магазин след един пореден натоварен ден в училище. Трябваше ми официално, модерно и удобно облекло. Училището ни организираше конференция, а аз бях VIP гост. Имах няколко часа да намеря своя тоалет и веднага се сетих за Gang. Влязох в магазина и казах само “Спешно ми трябва тоалет за официална среща с Министъра на образованието”. Момичетата извадиха за броени минути панталон, риза и палто, останаха ми само едни ботуши и бях готова точно за 20 минути. Оттогава при всеки повод отивам в моя магазин и направо казвам какво ми трябва, а момичетата си знаят работата.

Да нося дрехите ви ми носи удоволствие във всеки ден. Те са удобни, кройките ми пасват идеално и се чувствам красива в тях. Материите, от които са направени, са естествени, а цветовите комбинации позволяват съчетаването и създаването на много тоалети. 

Каза ни, че често пазаруваш във физическите магазини. А какво мислиш за шопинга онлайн?

Честно казано още не съм пазарувала от онлайн магазина ви. Често си харесвам първо от него, а после отивам във физическия. Там изпитвам истинското удоволствие от шопинга, допирът до материите, комуникацията с консултантите в магазина. Това си е истинско преживяване. Дори ми стана традиция да минавам през магазина, да видя дали има нещо ново или просто да поздравя любимата си консултантка - Ради. 

Следваш ли модните течения или се доверяваш на твоето усещане за модерно?

Научих се да вярвам на личната си преценка, да се възприемам такава каквато съм и да намирам най – доброто за себе си. Така не само се чувствам удобно, но и изглеждам стилно.


Обичаш да си сред природата. Какви дрехи подбираш за времето, прекарано там?

Обожавам да съм сред природата и там залагам на туристическа екипировка изцяло. В такива условия е важно да си добре подготвен и с подходящо облекло.

Лесно ли правиш съчетания между различни дрехи или предпочиташ да се довериш на готов сет?

Сама ги съчетавам, никога не мога се влюбя във всичко в един сет. Винаги заменям и комбинирам сама, пречупвам всичко през своя мироглед и го съобразявам с настроението си, както и повода.


Има ли нещо, което би искала по-често да виждаш в нашите колекции?

Да! Влюбих се в обувките – безкрайно стилни, удобни и интересни. Бих желала да има повече от тях -по – голямо разнообразие. 

Какво ще пожелаеш на нашите клиенти и читатели?

Да бъдат себе си, да се харесват, каквито са и да откриват красотата във всеки детайл. Само тогава ще бъдат истински щастливи и доволни от живота си.