ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ
22.06.2024
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ

Още от невръстно дете тя винаги е в крак с модата въпреки всичко. И неусетно от малкo момиче се превръща в зряла жена, която продължава да се грижи за външния си вид и да изглежда стилно във всяка ситуация. Днес ще ви запознаем с Мария от град София, която е една от най-верните ни клиентки.


В разговора с нея започнахме от любимите ѝ детски моменти, когато майка ѝ я е изненадвала с рокли с къдрави якички, поли с басти и подплата от тюл, панталони с ръб и много модерни тоалети, преминахме през момента, в който работи в адвокатска кантора, облечена в строг костюм до мига, когато среща любовта на живота си и всичко се преобръща на 360 градуса. Мария ни изпълни с надежда, вдъхнови ни със своя несломим дух и сила. Разговорът с нея беше изключително зареждащ и мотивиращ. Подаряваме ви откъс от него и се надяваме да усетите поне частица от нейната енергия.


1. Твоята история ни трогна и вдъхнови! Какво би казала на хората, които са поели по този път в живота? 

Пътят към Родителството невинаги е кратък и лесен. Важно е решението да станеш родител да бъде осъзнато, но по-важно е да бъде взето на време! Ако бебето не идва, не потъвайте! Споделяйте, говорете открито, не сте сами в тази битка! За съжаление двойките с репродуктивни проблеми в България са много, над 145 000! Стряскащо, нали! Продавачката в супермаркета, пощальонката, колегата в строителната бригада, таксиметровият шофьор, кредитният консултант, деловодителката в общината, касиерката, учителката по музика, лаборантката в ДКЦ-то, това сме ние - Безплодните! Не сме болни, не сме по природа сърдити или лоши, ние плачем вътрешно, ние тъгуваме по непостижимото, ние жадуваме следващия опит да доведе пухкав финал и в нашия дом!

На всички, които са в отбора на Чакащите! Сила и смелост! Не губете себе си, обичайте се и не се отказвайте! Бог обича смелите и дава големите изпитания на достойните, добрите, на тези с големите сърца!



2. От това, което ни каза, разбираме, че от малка си фен на модните облекла. Какъв е твоят стил в момента? 

В момента в стила ми преобладава женственост и топлина! Меки цветове и ефирни материи. Тюлени поли в бяло, розово, лилаво и синьо! Топове от фини плетива или памучни тениски.



3. Работила си в адвокатска кантора, как се обличаше за работа?

По дрехите посрещат, нали! Така е и в работата, влизайки в деловодството на съда или в кантората на колега, важно е какво послание носи външността ти! Рокля в изчистена права линия, сако и тънък ток! Или права пола до коляното с риза и сако. Но винаги с перли и коса, прибрана в нежен кок!


4. Водиш ли се по модните течения или залагаш на дрехи, в които се чувстваш добре? 

Обичам да съм в течение с модните тенденции, чета модни списания, но избирайки тоалетите си търся удобство и удовлетвореност! Важно е да се чувствам добре и да се харесвам!


5. Как предпочиташ да пазаруваш – онлайн или във физически магазин? 

Обичам да общувам с хора на живо! Предпочитам да срещам и дрехите на живо, да усетя материята, да премеря и комбинирам. И разбира се, разчитам на компетентните съвети и препоръки на продавачите!



6. Коя е дрехата, без която не можеш? 

Поли, много поли!


7. Високи токчета или удобни сникърси? 

И двете! Според деня, дестинацията и настроението!


8. Какво би казала на нашите клиенти и читатели?

Вярвайте в себе си, вярвайте в доброто и се Обичайте!

Сезоните идват и си отиват, сменяме професии, сменяме дамски чанти, но любовта никога не излиза от мода! Така че, скъпи Гангохолици, бъдете здрави и облечени от глава до пети в любов!