ПОДАРЪКЪТ ЗА 8 МАРТ, КОЙТО ТЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ХАРЕСА
04.03.2021
ПОДАРЪКЪТ ЗА 8 МАРТ, КОЙТО ТЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ХАРЕСА

ЦВЕТЯТА СА ПРЕКРАСНИ, НО ДРЕХИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ СИ ОСТАВАТ НОМЕР ЕДНО


Какво точно празнуваме на 8 март и какъв подарък да изберем, за да предизвикаме истински позитивна емоция? Това е денят на жената, на работещата „труженичка”, денят на мама? Най-добре да оставим изясняването на този въпрос на мъжете и всезнаещите и да се съгласим, че всеки ден е денят на жената, с всичките ѝ роли и функции, които изпълнява храбро и достойно. Няма значение дали даваме живот, дали се трудим, или не. Жените Сме. Всичко, което пожелаем. И всичко онова, без което мъжете не могат. Ние сме смисълът. Поне днес можем да си го кажем.


И тъй като на празник е прието да получаваме подаръци, днес ще поговорим за тези материални жестове, на които истински бихме се зарадвали. И не е никак лоша идеята да си ги направим сами. Ако пък има на кого да намекнем за тях, още по-добре.




И така, какво истински ще зарадва една жена на 8 март, освен цялото внимание на света и цветята? Един отговор твърдо заема неизменни позиции сред проучванията за нагласите на дамите. Ще се изненадате ли? Ваучер. Точно така, жените доста често просто искат ваучер за покупка, защото не обичаме „неприятните” изненади. В тази връзка, ето няколко идеи за изпитани подаръци, докато очите ни се разхождат по закачалките и рафтовете в любимия магазин.


Нека подаръкът бъде яке

Март месец си е абсолютно класическа „женска” територия, що се отнася до температурни амплитуди и изненади. И притежава цялата гама от хапливи и мразовити утрини, като недоспалите ни понякога погледи, до топли слънчеви следобеди – като сърцата ни, когато са влюбени. Затова и сега актуални са така наречените преходни връхни дрехи. Дали ще бъде яке от шушляк, дънково или пък модерните в момента къси шлифери, решете вие. Нека е нещо удобно за носене, както върху вас, така и в ръка, когато температурите правят каквото си поискат. 



Подарете (си) блуза

Блузите за предстоящия сезон са в топли и нежни цветове, с флорални мотиви и принтове. Сякаш искат по-бързо да извикат топлото и цветно време. И разбира се, стават все по-важни като част от цялостния аутфит, защото якетата и саката са все по-отворени или пък директно са захвърлени на пейката, докато релаксираме и се наслаждаваме на лъчите.



Сега е моментът за (още един) чифт дънки

Тип бойфренд или слим, трендът продължава да е в лекото скъсяване и в умишленото „състаряване”. Ако търсите нещо удобно за ежедневието, ето подаръка, който ще ви зарадва сърцето и тялото.



Подарете рокля

Жена без рокля е като 8 март без подарък. Нарочно ви дразним с това сравнение. Точно така, не може без подарък, защото го заслужавате. А роклята е като пролетно цвете – със затоплянето започваме да я забелязваме все по-често по улиците. Удобна, лека, флиртуваща с вятъра, дишаща. Супер е за ежедневието и за офиса, с кецове или с токчета. Както ви харесва. Ваша е.



Ризите вече не се крият под пуловерите

Точно така. Идва времето на тези нежни създания на модата да пърхат по вас като пеперуди и да ви правят стилни и леко романтични. Нека са светли, топли и усмихнати. Като вас на празника. И всеки ден. 



Вземете тениска

Тук няма какво да объркаме. Всичко е позволено. Неангажиращи, свежи, смели. С щампи и надписи. Тениските отдавна не са бельото, което бабите ни са носели, макар и под различна форма. Сега показваме с тях. Настроение, фигура, пристрастия, вкус. Нека са шарени и да предизвикват окото.



Аксесоарите винаги ще свършат добра работа 

Защото част от тяхното предназначение е да радват сетивата и да правят жената забележима и отличаваща се. Подарете бижу, чанта или шапка и ще сте автор на приятен акцент от цялостното ѝ излъчване. 



А ако все още се колебаете между различните опции, разгледайте още много варианти на Gang.bgСигурни сме, че ща откриете точно този подарък за празника на 8 март, който ще ви хареса.