ПОЛА СОЛЕЙ – КАК ДА Я НОСИМ И В КАКВИ КОМБИНАЦИИ
22.06.2021
ПОЛА СОЛЕЙ – КАК ДА Я НОСИМ И В КАКВИ КОМБИНАЦИИ

МОДНИ СЪВЕТИ С КАКВО ДА СЪЧЕТАЕМ ПОЛА СОЛЕЙ



Ако ще си говорим за дрехи, докато слънцето навън така приятно напича, не се сещаме за нещо по-подходящо от полата солей. Защото името ѝ идва точно от френското soleil, което означава слънце. Именно, подобно на слънчевите лъчи, гънките при нея започват от един център и се разширяват към краищата. С това я различаваме от плисето, защото при него гънките се прихлупват в една посока.


Полите солей за пореден сезон продължават да са модерни и търсени. И има защо. Определено придават супер женственост и нежност, без да са прекалено претенциозни, бляскави или пък старомодни. 


Разбира се, не са най-лесни за поддръжка, ако искате гънките ви винаги да са безупречни, но могат да накарат всяка жена да изглежда класно и изискано. А ако се питате как точно да стане това и с какво да комбинирате вашата пола солей, следващите редове са за вас:



Пола солей в комбинация с риза


Една бяла риза с дълги ръкави ще ви стои невероятно, съчетана с дълга пола солей, с лека препратка към онзи естествен шик ала Одри Хепбърн.

И без това такъв тип риза е от задължителния списък – дреха, която би се съчетала със и допълнила чудесно всичко надолу под нея. Може да си придадете по-небрежен вид, а може и да изглеждате по-официално. 

Тази прекрасна комбинация ви позволява свободата да избирате между различни стилове и вид обувки. По-ниските токчета ви правят готови за офис срещите, с високите ще сте супер за официално събитие, а за стрийт визия спокойно сложете бели маратонки. Полата солей ще ви позволи това хамелеонско поведение.



Дълга пола солей с тениска


Може да сте свикнали да виждате най-често комбинацията тениска с дънки или панталони, но опитайте само веднъж да я съчетаете с пола солей и ще се убедите колко изчистен и елегантен вид ще имате.

Модерни са комбинациите както с тениски с различни щампи и графични изображения, така и с по-изчистени или с надписи, изразяващи вашето настроение или носещи определено послание.

Тъй като в това съчетание горната част е предимно небрежна, а дългата пола е естествено женствена, обувките ви ще могат да определят посоката на дрескода ви. Можете да се забавлявате пред огледалото как с една смяна на високи токчета и маратонки придобивате коренно различна визия.

Цветовата комбинация може да е класическа: бяла тениска и черна пола за по-строг силует, но може и да си играете с палитрата. Все пак през летния сезон ви съветваме да избирате по-светли цветове, поне що се отнася до тениските.



Комбинирайте с потник 


Потникът е лесна за носене дреха, която може да се съчетае с почти всичко, което имате в гардероба. Комбинира се добре с поли солей, особено ако уцелите точните цветове.

Ключовият момент е да изберете потник, който стои по-плътно по тялото. Всичко по-свободно или „торбесто” в случая няма да си пасне с женственото и нежно излъчване на полата.

При подобна комбинация спокойно може дължината на полата солей да е по-малка. Слагайте маратонките и завладейте летните улици.



Съчетайте пола солей с дънково яке


Комбинирането на дънково яке с пола солей е чудесен начин да изглеждате по-небрежно.

Дънковите якета са не само лесни за носене, но и ви дават достатъчно гъвкавост. Можете да ги носите буквално през всеки сезон от годината. Ако вече не притежавате поне 2, поправете бързо този пропуск.

Съчетайте дънково яке с пола солей, потник и боти до глезена. Тази комбинация чудесно усмирява на едно място в облеклото ви по-женствените части и тези извън рамките.



Пола солей с кожено яке


Кожените якета, особено късите, си отиват чудесно с полите солей. Те са  класика, която властва в модата от десетилетия и няма намерение да спира да го прави. Коженото яке мигновено вдига нивото на всеки аутфит, било то официален или ежедневен.

Ако си падате по монохромните визии, тогава лесното решение ви е към черното кожено яке да добавите и пола солей в същия цвят. Този силует издължава краката и е подходящ за всяка дама, която иска да добави визуално няколко сантиметра в тази област.

Добавете черен потник или тениска, ако черното ви е завладяло напълно, но пък и не се колебайте да си поиграете с други цветове.

Можете да обуете маратонки, но подходящи също са сандали или отворени обувки с токчета за по бляскав визия.



С пуловер


Носенето на пола солей с обикновен пуловер е минималистично и елегантно облекло, подходящо за жени на всяка възраст и с всякаква форма на тялото. Добавянето на пуловер може да ви „направи” визията за работа, за кафе навън и буквално за всеки повод.  Този тоалет не само е супер шик, но и е топъл, идеален за по-студено време.

Изберете пуловер в по-топъл цвят, например кафяво, съчетайте със светла пола солей и сте готови за офиса.



Комбинация на пола солей с блуза


Тук определено залагате на сигурно. Носенето на блуза с пола солей е достатъчно елегантна комбинация, когато не искате нещо да се обърка, ако сте облечени малко по-така. 

Блузата е чудесна, независимо дали търсите женствена визия за офиса, или просто искате небрежен аутфит. 

Ако сложите токчета, можете спокойно да отидете на среща, да излезете вечер или да сте на официално събитие.



Това бяха нашите идеи за носенето и на пола солей и за това с какво можете да я комбинирате. Ако все още нямате такава или пък сте решили да добавите още от тези чудесни дрехи към гардероба си, разгледайте колекцията на Gang.


До скоро!