ПУЛОВЕРЪТ – НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ЖЕНАТА ПРЕЗ ЗИМАТА.
27.12.2020
ПУЛОВЕРЪТ – НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ЖЕНАТА ПРЕЗ ЗИМАТА.

ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН 2020/2021


Не, няма да спорим с иконата Мерилин Монро, която прави прословута фразата, че диамантите са най-добрият приятел на едно момиче. Просто ще кажем, че всяка жена е заобиколена от много и различни приятели, а пък особено през зимата най-верният си остава пуловерът. За какво друго да се сетим в тези студени дни?

Откакто е измислен или по-скоро изплетен, пуловерът е тази втора кожа, която ни пази, топли, прегръща, но и представя навън. А този сезон определено ни дава достатъчно свобода да се показваме в различна светлина. Нека проследим няколко от последните тенденции, подбрани от Gang.


Oversize пуловери, или да живее свободата

Тази зима малко екстра уют и топлина са ни крайно необходими и навременни. Явно такова е виждането на модните дизайнери, защото свободните плетени пуловери са абсолютен тренд. Лесни за съчетаване и за нахлузване върху останалата част от облеклото в по-мързеливите дни. Комфорт и топлина, които може да носите с пола, клин или удобни дънки. Определено тези пуловери са в първата редица тази зима.



Дамски пуловери с плетеници

Плетениците придават характер и чар на пуловерите тази зима. Разнообразието е голямо – по-едри, релефни и набиващи се на очи, но също и фини и дискретни. Определено няма да сгрешите, грабвайки едно такова топло приятелче. Целта е постигната – ефектни сте.



Обемен силует

Също като при плетениците възлите, помпоните и всевъзможните експерименти с обема разчупват визията, пуловерите са абсолютно сладки и чаровни. Вие под тях – още повече.



Пуловери с издължен гръб

Асиметричното е необичайно, изразително и модерно. Тези пуловери са ефектни, но и удачни, ако искате да не показвате определени части от тялото си. Супер подходящи за макси дамите.



Акцент в ръкавите

Този сезон определено един от основните акценти пада върху ръкавите и тяхната отличителност – широки, дълги, с прорези и отвори. Важното е да сте забележими.



Пуловери с оголено рамо

Да, това може всъщност да е свободният пуловер, който се е разиграл и не си намира място върху вас. Секси е, определено. А цялостната визия е толкова разчупена. 



Пуловери с поло яка

Те са си незалязващи звезди, що се отнася до зимна мода. Освен чисто практичната им страна, визуално говорят за уют и топлина и са определено характерът в един пуловер. А и все едно постоянно имаш усещането, че си се завил леко с любимото ти меко одеяло.



Жилетките

Те също са в този зимен отбор. И тук водещи са свободата и асиметричните форми. А и знаете, че жилетките са от онези дрехи, които е добре да имаме задължително в гардероба. Може да са 1-2, но са страхотни що се отнася до варианти за съчетаване. Едни дънки и базова блуза плюс топлата и свободна жилетка. За пет минути сте ефектни и най-важното, готови да излезете спокойни за външния си вид.


Цветовете

Тенденцията този сезон е в монохромните пуловери. Преведено на езика на модата, едноцветното ще властва тази зима. Ако и без това не обичате експерименти, придържайте се към тоновете на бижутата – горчица, морско синьо, аметист. Тези от вас обаче, които си падат по яркото, няма да сгрешат, ако послушат вътрешния си порив. Все пак основната дума при пуловерите днес е свобода.



Съчетанията

Спокойно слагайте плетения пуловер с пола. Може да е тип солей или пък молив. Уличният стил и тази зима ще е подвластен на тази тенденция. Няма да сгрешите и от следната комбинация: oversize модел плюс бойфренд джинси и боти. Може да опитате и поло пуловер с мини пола и високи ботуши над коляното. С две думи, бъдете креативни и обръщайте внимание на детайлите.



Надяваме се да сме ви помогнали да откриете вашия тип пуловер или пък да са ви хрумнали добри идеи с какво да съчетаете това, което притежавате в гардероба си. Ако търсите нещо конкретно, знаете, че сме 24/7 на линия на gang.bg или пък на ваше разположение в магазините ни в страната.


До скоро!