Дълга пола - с какво да я комбинираме?
15.01.2021
Дълга пола - с какво да я комбинираме?

С какво да комбинираме дълга пола?


Омръзнало ли ви е да прекарвате ужасно много време в търсене на подходящ тоалет, въпреки, че гардеробът ви е пълен с дрехи? Решението на този проблем е да се снабдите с качествени базови дрехи, а също и да експериментирате повече с възможните комбинации. 


Един от чудесните базови елементи, в който си струва да инвестирате, това са дългите поли. Ако сте от дамите привърженици на панталоните и дънките, не бързайте да ги отписвате. Дългите поли са изключително универсални и позволяват да създавате множество различни тоалети, без усилия. Към това ще прибавим, че могат да бъдат и много по-удобни и комфортни за носене от любимия ви чифт дънки, например. 


В тази статия сме подбрали за вас няколко свежи и стилни идеи как да съчетаете дълга пола:


Дълга пола с изрязан топ 


Една чудесна комбинация, която винаги изглежда страхотно, е да комбинирате дълга пола с изрязан топ. За целта добро решение е да заложите на модел с висока талия, който покрива областта на корема. Ако заложите на монохроматична визия - т.е полата и топът да бъдат в един и същ цвят или десен, това оптически ще издължи силуета, правейки ви да изглеждате по-високи. 


Дълга пола солей бежава


Ако сте от дамите с нисък ръст и се притеснявате да носите дълги до земята поли, защото имате чувство, че скъсяват фигурата ви, добър вариант е да заложите на миди пола с дължина до коляното. 


Дълга солей пола за елегантна визия


Дългите солей поли са изключително модерни в последните няколко сезона. Те определено придават повече женственост и красота на всеки тоалет, особено ако са допълнени с красива дантела или друг нежен детайл. Може да ги комбинирате с блуза с паднали рамене или риза, която ще допълни изисканото ви излъчване.


Дамска пола солей в златисто кафяво


Никоя визия не е завършена без правилните аксесоари, затова добавете високи сандали, кокетна малка чанта, барета, а защо не и чифт слънчеви очила. С този тоалет ще изглеждате стилни и женствени, а околните ще бъдат впечатлени от неподражаемото ви чувство за естетика. 


Ежедневен рок шик


Дългите поли могат да намерят заслужено място и в някой по-небрежен тоалет, изключително подходящ за ежедневието. Изберете дълга солей пола, а отгоре комбинирайте с тениска или обикновена  бяла блуза. Може да добавите и фигурален чорапогащник.


Дамска пола солей с тропически десен


Завършете с чифт кубинки с висока подметка и любимото ви кожено яке. Това е един много удобен аутфит, който може лесно да постигнете с наличните дрехи в гардероба си.


Дълги поли през есента и зимата


В правилните комбинация дългите поли може спокойно да бъдат носени и в по-студените есенни и зимни дни. За да не ви е студено, задължително ги носете с чорапогащник или клин отдолу. 


Тези поли чудесно се съчетават с пуловери и жилетки. За да създадете контраст изберете плетен пуловер, който да комбинирате с пола от ефирна материя. Към този тоалет може да добавите боти на висок ток или пък да завършите небрежно с маратонки.


Дълга пола солей на ситни цветя - черна


Що се отнася до връхните дрехи, изберете късо палто, което да пристегнете в талията с колан, като така ще я подчертаете и ще създадете красив и женствен силует. Ако температурите са ниски, допълнете с кожени ръкавици, обемен топъл шал и капела. 


Това са само една малка част от начините, по които може да съчетаете дълга пола. Ако този базов елемент от облеклото липсва във вашия гардероб, то не забравяйте да погледнете нашите актуални предложения. В Gang.bg ще откриете множество модели от качествени материали в разнообразие от размери, за да изберете най-подходящата дълга пола за вас!