С какво да носим любимите сникърси?
27.04.2022
С какво да носим любимите сникърси?

Любимите ви сникърси, които искате да съчетавате идеално през идващите сезони трябва да са подбрани много добре, за да комбинирате лесно. В днешната статия ще ви дадем страхотни съвети, как да изглеждате перфектно в добре подбраните обувки!


Как да подберете правилните сникърси?

През последните няколко години много от хората започнаха да предпочитат много удобните обувки, с които лесно да могат да се движат. Разходките и прекарването на времето си навън е все по-предпочитано и затова е важно да подберете правилната обувка. 


Винаги залагайте на сникърси, които са произведени в България. Тези в GANG са ръчно направени, които ги прави наистина предпочитани и много прецизно изработени. Естествената кожа ще ви помогне да се движите по-свободно и да ги използвате дълго време. Освен това подметката не е само залепена, но и прецизно шита, което означава, че здравината им е наистина голяма. 


Безплатната доставка и замяна, които се предлагат в GANG ви дават възможност да изберете лесно, да получите пратката си бързо и да пробвате с различни съчетания у дома. 


Стилни комбинации с любимите сникърси!

Страхотна комбинация, която може да направите е да ги съчетавате с разнообразни модели рокли. По този начин ще изглеждате много небрежно, но и стилно. Само смелите дами комбинират рокли с удобни обувки, а вие сте именно такива. Не забравяйте да включите аксесоари. Роклите подбирайте внимателно, изберете по-дългите, ако такива ви харесват, онези от памук или лен са идеални за по-топлото време. 

ДАМСКА РОКЛЯ ОТ ТЪНЪК СИН ДЕНИМ С КОЛАН
 

Ако все още има дни, в които не е толкова топло не се притеснявайте да експериментирате с красиви блузи, които са от естествени материи. Именно материите ще определят комфорта, който ще изпитвате по време на приятна разходка, ежедневните ви задачи или дори среща в офиса. 

 

ДАМСКА БЛУЗА В ЗЕЛЕНО С БРОДИРАНИ СЪРЦА


Истината е, че комбинацията с поли е много предпочитана. Може да изберете от голямо разнообразие и да направите перфектните съчетания, с които да посрещнете новите сезони. Заложете на интересни цветове и изберете сникърси, с които лесно да направите визията, с която искате да покорите деня. За да подберете всеки компонент правилно се вгледайте в детайлите и правилните цветове. Не забравяйте красивата чанта, която да раздвижи визията.

 

ТЮЛЕНА ПОЛА В БЯЛО ТИП СОЛЕЙ СЪС СИНЬО-ЗЕЛЕНО СЪРЦА


Дънките са универсални и може да правите разнообразни комбинации за почти всеки повод. Страхотно е да направите визията си с тях и сникърси със зелени детайли. Изберете блуза, която да бъде в тези цветове и да ви бъде много удобна, обърнете внимание на естествените материи. За аксесоар изберете красив шал, бижута или пък перфектната шапка.

 

ДАМСКИ ШИРОКИ ДЪНКИ В СВЕТЛОСИНЬО С БРОДИРАНО МЕЧЕ ДОЛУ И ЛОГО GANG


Панталоните задължително трябва да присъстват в гардероба на всяка дама. В GANG има разнообразни модели, размери и цветове, от които може да изберете и да съчетаете с любимите си сникърси. Подберете такива, които лесно може да навиете в крачолите, за да се виждат красивите ви глезени. Заложете на шалче за колан или акцентирайте върху красива ленена блуза. Може да се насочите и към къси панталони, с които да правите дългите си разходки или среща с приятелки. 

 

ДАМСКИ ПАНТАЛОН ОТ ФИН ПАМУК В СВЕТЛОБЕЖОВО С ЛАСТИК И ВРЪЗКА


Преходните сезони изискват и преходни якета, които са много важни за цялостната визия и за по-студените сутрини, и вечери. Не се притеснявайте да изберете шарени якета, такива на цветя, по-различни или пък дълги. Синият деним също би бил идеално решение. Всички тях може да комбинирате със сникърси в цветовете на якето или да ги подберете с такива детайли. 

 

ДАМСКО ТЪНКО ЯКЕ С ЦВЕТЕН АКВАРЕЛЕН ПРИНТ


Пуловерите са страхотно решение за по-студеното време през пролетта и есента. Комбинациите с тях стават много лесно, защото може да изберете хубав панталон, дънки или дори пола. Не забравяйте, че материите са от голямо значение за начина, по който ще се чувствате целия ден. Сникърсите ви ще стоят идеално в тази визия, подберете цветове и заложете на красиви аксесоари. 

 

Не се колебайте да изберете правилните обувки за преходните сезони. Залагайте само на качеството и няма да сбъркате. С перфектните сникърси от GANG ще се чувствате стилни и уверени по всяко време! Каква е любимата ви комбинация с тях?