С ПОЛА ПРЕЗ ЗИМАТА. 13 ИДЕИ КАК ДА Я НОСИМ И С КАКВО ДА Я СЪЧЕТАЕМ
06.01.2021
С ПОЛА ПРЕЗ ЗИМАТА. 13 ИДЕИ КАК ДА Я НОСИМ И С КАКВО ДА Я СЪЧЕТАЕМ

НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА НОСЕНЕТО НА ПОЛА, КОИТО ЩЕ СА ВИ ОТ ПОЛЗА


Само защото е зима, не значи, че ще спрем да носим любимите си поли. Просто на помощ ни идват палтата, ботушите и плътните чорапогащници. Но всичко по реда си. Днес ще ви дадем малко идеи за цялостната ви визия, когато искате да включите задължително пола в облеклото си.   


Първо няколко съвета срещу студа

Ясно е, че за модата бихме жертвали почти всичко, но все пак здравето е на първо място и не бихме искали да се простудим. Затова особено ако полата е къса, е добре да сложим плътен клин или пък термо чорапогащник. Съвсем на място ще са и високи ботуши, които ще си паснат с палтото, шапката и ръкавиците. 


Бонус съвет:

Ако термо чорапогащникът или клинът ви са в телесен цвят, можете да сложите спокойно отгоре черен фин чорапогащник или пък силиконови чорапи и да получите цвета и силуета, който целите, без да усещате студа.


Какъв да е цветът на полата?

Разбира се, за зимата съвсем естествено е да се придържате към по-тъмното и наситеното и да избирате пастелните тонове. Това не означава, че не можете да се доверите на някой по-закачлив принт, но като цяло такъв е трендът в момента.



Дължината

Тук имате пълна свобода да лавирате между мини, миди и макси. Ако се придържате към зоната на сигурността, изберете средна дължина и комбинирайте с чорапогащник, риза или фин пуловер по тялото и сложете нещо топло и уютно върху себе си.



Обувките

Всичко зависи от цялостния ви стил, независимо дали сте на високи токчета, с ботуши или боти. Страхотни съчетания са мини пола с високи ботуши на токчета, пола молив с тънки токчета или боти.



На работа

Заложете на пола миди дължина, поло пуловер или изчистена блуза и по-елегантно палто.



За свободното време

Ето едно предложение – миди пола солей, свободен пуловер и дамски кубинки.



Ако обичате малките рискове

Тогава това едва ли ще ви спре да бъдете шик: Пола от шифон, светъл пуловер и барета



Ако залагате на сигурно

Опитайте следната комбинация: Карирана пола, риза от деним и палто от букле.



Вдъхновени от 70-те

Облечете мини пола с клин и пуловер с по-смел принт. И не забравяйте да завършите картинката с шапка тип федора.



Мини пола с плетен пуловер

Тук сте в тренда със сигурност. Така или иначе, без класическия плетен пуловер през зимата сме наникъде. Но той е и най-гъвкавата дреха в последните години що се отнася до експерименти и аутфит комбинации. Отново напомняме да се подсигурите с плътен чорапогащник, за да сме спокойни за вас.



Накъде без черната кожена пола?

Тя може да ви направи толкова женствена с лека дръзка подправка и заявка за шикозен аутфит. Съчетайте с топъл пуловер и боти или комбинирайте с риза или пък блуза с дантела и ефектна шапка. Ето как кожената пола, за някои смущаваща и носеща недобра репутация, може да се превърне в красива заявка за стил и класа.



Палтото дълго, полата къса

Една от любимите ни комбинации. Може свободно да експериментирате с различни дължини, само помислете за това какво ще обуете. Високи черни ботуши над коляното например е страхотно решение. Каква по-ярка гледка от супер къса пола, дълги крака и дълго палто? И всичко това не е за сметка на топлината и комфорта.



Пола от тюл през зимата? Естествено

Не се сещаме за нещо по-шик от една красива миди пола от тюл. Вместо тениска сложете пуловер или жилетка и допълнете с палто. И това съвсем не единственият код. Може да изберете късо кожено яке или тренчкот. Просто бъдете смели. 



Надяваме се да сме ви вдъхновили с идеи за вашия гардероб и да не пренебрегвате този толкова женствен и важен елемент от женската визия. Просто опитайте някоя комбинация и ще се видите в различна светлина. Убедени сме. А за още идеи за вашия аутфит заповядайте тук. За нас е удоволствие.


До скоро!