Свежи идеи как да носим туника
23.10.2020
Свежи идеи как да носим туника

5 модерни идеи за визия с туника

 

Туниките са свежо и практично допълнение към всеки гардероб, а още по-хубавото е, че може да намерите подходящ модел, които да отива на вашата фигура. Те са отличен базов елемент в облеклото, тъй като може да ги носите самостоятелно или да ги комбинирате с други любими дрехи. Имате ли туника в гардероба, която се чудите как да съчетаете? Ако търсите вдъхновение, вижте нашите 5 свежи идеи как да носите туника:


Превърнете туниката в рокля

 

Обикновено сме свикнали, че туниката изисква да изберем и подходяща долна част, с която да я носим. Но най-лесният и практичен начин да създадете модерен и стилен тоалет е като използвате туниката като рокля. За да се получи успешно, важно правило е моделът, който сте решили да носите, да бъде с подходяща дължина. Така ще бъдете уверени, че ще ви бъде комфортно и няма да се притеснявате, че може да покажете повече, отколкото бихте искали. Превърнете туниката в звездата на вашия тоалет, като изберете модел с цветен десен и го комбинирате с подходящи аксесоари. 

Дамска туника цветна - тип рокля


Подчертайте талията за красив силует


Някои дами избягват да носят туника, защото се притесняват, че тя би придала допълнителен обем на тялото. Не се лишавайте от този красив и практичен елемент от облеклото. Вместо това заложете на един лесен и изпробван трик. Съчетайте своята макси туника с красив и практичен колан в подходящ размер и цвят. По този начин ще подчертаете талията, оформяйки красив силует тип “пясъчен часовник”. 


Туника с къси панталони 

Това е едно игриво и комфортно съчетание, което ще се превърне в любимия ви избор за по-топлото време. То ви осигурява не само свежа и забележителна визия, но едновременно с това ви позволява свобода на движението. Нашият съвет е да изберете модел, изработен от естествени и дишащи материи, като памук и лен, които осигуряват приятна прохлада дори през горещите дни. Комбинирайте с къси панталони от деним за по-небрежна визия или заложете на елегантни къси панталони, ако търсите по-официална визия. Допълнете с любимите си кецове или подходящи сандали и сте готови за приключения в градска среда.

Дамска туника в жълт цвят с къси панталони


Стилни с туника и през есенно-зимния сезон

 

Добрата новина е, че може да носите туники и през есенно-зимния сезон, когато навън времето вече е хладно. За целта заложете на модел, направен от по-плътна материя, която ще ви гарантира топлина и комфорт. Съчетайте с подходящ панталон, като тук важното е да изберете прав панталон по крака. Ако туниката ви е достатъчно дълга, може да комбинирате с чорапогащник или клин. Добавете любимите си боти или ботуши и сте готови да излезете навън.

Дамска туника на цветя с панталон


Туника с пола - перфектна офис визия

 

Туниката е дреха, която може да намери заслужено място и във вашия офис стил. За да създадете успешно една стилна визия, подходяща за бизнес среда, изберете елегантна изчистена туника със средна дължина. Ако дрескодът в офиса ви е строго формален, избягвайте много цветните и привличащи вниманието принтове.


Заложете на висококачествена естествена материя, която ще ви осигури комфорт по време на дългия работен ден. Тъй като горната част е по-обемна, допълнете с дълга до коляното пола тип “молив”. Така ще създадете елегантен силует и деликатно ще подчертаете тялото. Комбинирайте с подходящи затворени обувки на ток. 


Както сами може да видите, туниките са наистина универсални и може да ги носите по различни и свежи начини, така че да бъдат подходящи за всеки повод. Ако сме ви вдъхновили да опитате, в онлайн магазина на Gang ще откриете разнообразие от модели, включително и дамски туники в големи размери. Бъдете креативни и създайте своите смели комбинации!