Свежи идеи как да съчетаете сако, с които ще изглеждате зашеметяващо
16.09.2020
Свежи идеи как да съчетаете сако, с които ще изглеждате зашеметяващо

Как е най-подходящо да съчетаем сако?


Само допреди няколко години сакото беше скучна и формална част от офис облеклото. Днес обаче саката са ултрамодерен тренд, в който всяка дама си струва да инвестира. Ако се огледате ще видите, че всички ги носят - от световни знаменитости като Виктория Бекъм, през модни инфлуенсъри до  жените, с които се разминавате на улицата. 


Причината саката да са толкова популярни и харесвани е, че те са изключително универсален елемент от гардероба, който може да съчетаете в много и различни комбинации. Подходящото сако може да носите както за лежерна разходка навън, така и в офиса или дори на вечеря в изискан ресторант. За да ви го докажем, в тази статия ще ви вдъхновим с няколко свежи идеи как да съчетаете дамско сако. Гарантираме ви, че ще изглеждате зашеметяващо с  всяка една от тях.


Сако и деним - комбинация, с която няма как да сгрешите


Дамско сако и дънки 

Сигурни сме, че всяка от вас има поне един любим чифт дънки в гардероба и посяга към него, всеки път щом се чуди какво да облече. Ако искате да разнообразите този удобен и лежерен аутфит, то добавете сако.   


Разбира се, че може да експериментирате с цветовете, така че да отразяват вашия индивидуален стил. Ако сте начинаещи в комбинациите, най-лесно е да изберете изчистено сако в неутрален цвят. Съчетайте с едноцветен топ или семпла тениска и добавете любимите си кецове или кубинки. Ще ви отнеме не повече от 5 минути да създадете един модерен и свеж тоалет. 


Ако искате да направите тази комбинация по-женствена и цветна, добавете мини дамска чанта в ярък цвят и заменете ниските обувки с чифт сандали или заострени обувки на висок ток. Тази визия е толкова универсална, че може да я използвате както за разходка с приятелки, така и за вечерно излизане или дори в офиса, ако работният дрескод го позволява. 


Сако и рокля - не се притеснявайте да се развихрите с   принтовете


Дамско сако с рокля

Още една страхотна комбинация, която си струва да опитате, е рокля и сако. За да вземете максимумът от нея ви съветваме един от тези елементи да бъде в актуален принт - флорален, райе или пък на точки - а другият едноцветен и класически. 


Чудесна  комбинация за макси дамите е съчетаването на красива рокля с принт и едноцветно сако отгоре, тъй като подчертава силуета по деликатен начин, без да добавя излишен обем. В колекцията на Gang ще откриете удобни и модерни макси сака, с които да създадете страхотни комбинации за всеки повод. 


Цветно и ярко сако с изчистена рокля пък е отличен начин да поставите сакото като основен акцент в цялостната визия и да я направите още по-свежа и нестандартна. 


Сако с колан - за да подчертаете талията


Елегантно дамско сако с колан

Традиционно сме свикнали да носим колана върху дънките или панталоните, например. Но ако искате да подчертаете талията и да създадете силует тип пясъчен часовник, сложете колана върху сакото.  В зависимост от цвета на сакото изберете колан в черно, бежово или кафяво, а ако сте настроени за повече експерименти - изберете цветен колан, който да бъде акцент във визията. Имайте предвид, че колкото по-широк и голям е коланът, толкова повече обем създава визуално. 


Сако с панталон - как да бъдем шик в офиса


Дамско сако и панталон 

Разбира се, когато стане дума за офиса, сакото се чувства като у дома си. Все пак то е неизменна част от формалния стил. Ако и вие работите в офис или често ви се налага да посещавате формални бизнес срещи, със сигурност имате нужда от удобно и елегантно сако.


Може да го комбинирате с класически панталон по тялото или пък актуалните напоследък модели с по-широки крачоли. Високите затворени обувки са отлично допълнение към този тип делови тоалети. В случай обаче, че не обичате да ги носите, чифт елегантни мокасини ще спасят положението.


Ако тези идеи са ви допаднали и нямате търпение да ги изпробвате, в колекцията на Gang ще откриете разнообразие от сака, включително и макси модели. Открийте своето ново любимо сако и експериментирайте с различни смели комбинации.