Топ 10 стилни визии, с които да привлечете погледите!
27.04.2022
Топ 10 стилни визии, с които да привлечете погледите!

Топ 10 стилни визии, с които да привлечете погледите!

Пролетта настъпва с пълна сила и започваме да се замисляме за смяна на гардероба, за да посрещнем повечето слънчеви дни. Именно в днешната статия ще ви даден съвети за 10 пролетни тоалети, които са идеални за слънчев уикенд с нотки на преходния сезон. Насладете се на предложенията, приложете ги във вашето ежедневие и създайте креативни визии. 


Класическото преходно яке с ефирна рокля

КЪСО ДЪНКОВО ЯКЕ С ВЪЛНООБРАЗНО ЗАКОПЧАВАНЕ В КЛАСИЧЕСКО СИНЬО


Преходното яке е идеално за преходния пролетен сезон, който наистина може да ви изненада с температури и по-хладни вечери. Затова е добре в гардероба ви да присъства едно такова яке, с което да допълвате ефирните си визии, особено щом става дума за флорална рокля. Може да съчетаете с няколко цветни аксесоара, които да допълнят визията ви и да я направят малко по-разчупена. Бъдете стилни и ефектни през новия сезон. 


Свободен панталон с флорално преходно яке

ДАМСКО ТЪНКО ЯКЕ В СИВО-СИНЯТА ГАМА С ПРИНТ ЦВЕТНИ ЛИСТА


Свободните дрехи през последните две години станаха много популярни, защото много голяма част от хората започнаха да работят от вкъщи. Но в съчетание с флорално преходно яке стилът ви ще бъде страхотен. Изберете по-неутрален цвят, който лесно да може да съчетавате, но нека флоралните мотиви да бъдат цветни и ярки. Пролетта настъпва, отдайте се на цветовете!


Вталено сако с тюлена пола

ДАМСКО САКО В ЖЪЛТО КАРЕ С ЧЕРЕН АКЦЕНТ, БЕЗ ЗАКОПЧАВАНЕ


Тюлената дълга пола е много ефирна и е подходяща дори за по-студеното време, защото в съчетание с вталеното сако ще дава допълнителна топлина, но и страхотна визия. Може да изберете кожени боти, които да са подходящи за променливото време, както и цветен чадър.


Стилна жилетка с класически модел дънки


ДАМСКА ЖИЛЕТКА В ЦВЯТ ДИНЯ ДЕКОРИРАНА С ЧЕРНИ САТЕНЕНИ ПАНДЕЛКИ


Жилетките са страхотни за една по-женствена визия, особено за дамите, които предпочитат да им бъде малко по-топло. Относно дънките, коя дама няма един удобен чифт, който да може да се съчетава с почти всичко? Именно в GANG ще намерите новите си любими дънки, с които да завладеете градските улици. Изберете жилетка с детайли, за да направите облеклото си по-стилно и ефектно. Може да комбинирате с пуловер от фина материя, с който да направите по-интересна визията си.


Дамска риза тип туника, с панталон или дънки по тялото


ДАМСКА РИЗА ТИП ТУНИКА В БЯЛО С ЧЕРНО РАЙЕ


Дамската риза, която е по-свободна и по-дълга винаги е плюс за едно ежедневно облекло, особено в съчетание с панталон или дънки по тялото. Визията, която ви предлагаме е с туника, която да бъде в унисон с дънки, които да са ви много удобни, но и да подчертават женските ви форми. Съчетайте с червени обувки за по-пролетно усещане. 


Ефирна рокля на цветя със стилни обувки


ЕФЕКТНА РОКЛЯ В ЧЕРНО ТИП КИМОНО С ПРИНТ ЖЪЛТИ ЦВЕТЯ


Роклята на цветя трябва да бъде първият ви избор за пролетна визия. Нея може да съчетаете с цветни, високи обувки, които да раздвижат стила ви и да направя облеклото по-пролетно. Ако сте смели изберете и чанта в цвета на обувките, не забравяйте да прибавите коланче на роклята, за да покажете красивата си талия. 



За макси дамите

Класическо макси яке с дънки - лек чарлстон


МАКСИ ШЛИФЕР В СВЕТЛО БЕЖОВО С КОЛАНЧЕ


Маски шлиферът ще успее да допълни вашето решение за дневното облекло, а дънките, които са с широки крачоли ще отнемат от обема в горната част на тялото. По този начин ще можете да подчетете фигурата си по красив начин, а и ще успеете да прикриете някои несъвършенства. За смелите макси дами, от GANG ви препоръчваме да заложите на удобни, но цветни обувки, както и забележителни аксесоари. 


¾ блуза с акцент + кариран панталон


МАКСИ БЛУЗА В ТЪМНОСИНЬО С 3/4 РЪКАВ С КЪДРИЧКИ


Блузите от този тип са предпочитани от макси дамите, защото определено показват красивата горна част на тялото им и се съчетават лесно. Днешното ни предложение е с кариран панталон, който ще раздвижи визията ви и освен стилно ще се чувствате много удобно. Не забравяйте да съчетаете с любимата си чанта.


Модерно и свежо сако с рокля, с флорални мотиви


МАКСИ САКО ОТ ТРИКО В БОНБОНЕНО РОЗОВО С ЕДНО КОПЧЕ


И за макси дамите е страхотно да изберат рокля с флорални мотиви и цветно сако за разкош. Не се колебайте да комбинирате с неутрални обувки, които да издължат краката ви и чанта, която да е в същата гама. Изберете по-тъмна рокля, а сакото в по-ярък, пролетен цвят. 


Жилетка без закопчаване, с панталон или дънки по тялото


МАКСИ ЖИЛЕТКА В ТЪМНОСИНЬО, БЕЗ ЗАКОПЧАВАНЕ СЪС СТРАНИЧНИ ЦЕПКИ


Често макси дамите залагат на дрехи, които са по-широки и по-големи. Ние от GANG смятаме, че всяка дама трябва да показва красотата на тялото си, затова ви предлагаме панталон или дънки по тялото. Тях комбинирайте с жилетка, която да не се закопчава, за да може нежно да пада по тялото. Относно блузата под нея, предлагаме такава на цветя, именно тя ще ви напомни за идващата пролет. 


Не се притеснявайте да експериментирате! Пролетта е чудесен сезон да се сдобиете с нови дрехи, които да ви накарат да забравите за лошото време и да се настроите за по-слънчеви дни. Настроението ви ще бъде по-цветно от всякога с новото ви ярко жълто сако. Съчетавайте с повече флорални дрехи, които да отговарят на сезона. Избирайте интересни чанти и ги комбинирайте със същия цвят обувки. Коя визия ви хареса най-много?