Топ 5 модела зимни якета този сезон
18.11.2022
Топ 5 модела зимни якета този сезон

Топ 5 модела зимни якета този сезон

Якето – толкова ключова дреха за зимните дни, но и толкова труден избор, който дълго време обмисляме. Няма страшно, ние сме насреща, за да улесним подбора максимално! В тази статия ще ви представим ТОП 5 модела зимни якета от GANG, които вие, нашите любими клиенти, превърнахте в тотален BestSeller! Ще обърнем внимание на предимствата, които те притежават, за да ви помогнем да изберете най-подходящия за вас модел.

 


Дамско дълго яке с подвижна подплата и голяма пухкава качулка

Първият модел, който ще ви представим ни спечели не само с уникалния си външен вид, но и със своята многофункционалност. Той е подходящ както за преходна връхна дреха през есенните дни, така и за топло зимно яке през по-студения период. Защо е така? Ще ви издадем неговата малка тайна! Вътрешната част на якето е изработена от мека, пухкава подплата, която може да се сваля лесно с помощта на цип. Якето е с издължена кройка и свободен силует, но ако искате да подчертаете талията, може да го направите само с едно движение като пристегнете връзките, намиращи се в кръста. Това не е всичко – обемната пухкава качулка, придава кокетен вид, но ако искате да сте по-спортни, може да свалите пуха. И така само с няколко лесни стъпки може да преобразите якето в коренно различен модел. А цветовете? Не искаме да ви ограничаваме, затова моделът се предлага в цели три актуални нюанса.


Дамско дълго яке в лилаво с връзки в талията и пухче на качулката

След като разгледахме кои модели зимни якета са се харесали най-много до момента, за пореден път се уверихме в едно – верните клиенти на GANG държат на максимата, че искат да са различни и винаги оригинални. Този модел е перфектен за хората, които искат да се открояват от еднообразната тълпа, изпъквайки със стил и увереност. Шушляковата материя, от която е изработен, е с нестандартен ефект хамелеон, който отразява светлината около вас. Предлага се в два актуални цвята – нежно лилаво и лесно комбинативно сиво. Якето е с прав силует, като вие избирате дали да стои свободно или да го вталите с помощта на връзки в талията. Силиконовата вата и топлата качулка, осигуряват комфорт през студените дни. А за да бъде визията наистина ефектна, якето е завършено с декоративни шевове, големи джобове с капаци и обемен пух на качулката.

Дамско дълго двулицево яке тип парка в черно и синьо

Не едно, а две лица! Не една, а две материи! Защо да избирате, когато може да имате два модела, съчетани в един. Представяме ви поредния ТОП модел, който безапелационно заслужи да е в класацията. Може да изберете дали да носите якето като парка, изработена от висококачествен промазан плат в черно, или като шушляково яке в тъмносиньо. И в двата случая получавате актуален втален модел с издължен силует и красив пух по качулката. Лесно е да бъдете различни всеки ден! И за да не ви ограничаваме, отново може да избирате между няколко цвята.

Дамско яке в ментово зелено с големи предни джобове и качулка с пух

Свежо, свежо, свежо! Радваме се, че не оставяте мрачните дни да повлияят на визията ви. Благодарение на пастелния си ментово зелен цвят, този модел буквално пръска настроение около вас. И не спираме до тук! Пълнежът му е от качествена силиконова вата, която е изключително лека, но за сметка на това осигурява много топлина. Дизайнерите знаят, че тайната на перфектния външен вид се крие в детайла, затова са завършили ръкавите с кокетно копче, а външната част на якето е декорирана с ефектни тегели. Моделът стои свободно, а пухената качулка му придава женственост. Може да избирате между ментово зелено и класическо бежово.

Дамско дълго яке в цвят петрол с ефектни щампи

Колкото по-дълго, толкова по-добре! Дългите якета са на почит поради няколко причини. Тяхната издължена кройка оптически прави фигурата по вталена и висока, а освен това осигуряват незаменима топлина през зимата. Моделът е едновременно класически и в същото време разчупен с ефектни щампи, ципове и колани. Закопчаването е с цип и копчета, което ви пази максимално от студения въздух навън, а пухената качулка осигурява допълнителен комфорт и топлина. 

Светът на якетата в GANG не само е богат и разнообразен, но същевременно предлага различни модели в актуални цветови комбинации, изработени от висококачествени материали.

 Пожелаваме ви приятно пазаруване!