ТОПЛО И МОДЕРНО – КОИ СА НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ДАМСКИ АКСЕСОАРИ ЗА ЗИМА 2020/2021?
25.11.2020
ТОПЛО И МОДЕРНО – КОИ СА НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ДАМСКИ АКСЕСОАРИ ЗА ЗИМА 2020/2021?

Вижте част от аксесоарите, което подбрахме за вас от GANG


Всеки нов сезон, освен всичко, означава и нов гардероб, или поне частично обновяване на стария, и затова е съвсем нормално да се интересуваме горещо от най-актуалните модни предложения, без да пропускаме аксесоарите, разбира се. 

Въпреки че сами по себе си са нещо второстепенно, което да добавим към визията си, аксесоарите винаги са имали привилегията да са забележими. Те са като пикантната подправка на вкусното ястие или като финалния детайл на картината, който може да преобърне всичко.

С две думи, няма как да ги заобиколим, ако ще говорим за вашия есенно-зимен гардероб. Даже днес сме решили да ги направим главен герой и да ви покажем малко от тях в новата колекция на Gang



Актуални дамски шапки за зимата


#1 Плетени шапки

И тази година плетените шапки, все по-често наричани и у нас бийни, продължават да са супер актуални. Тези на пръв поглед семпли аксесоари устояват проверката на времето. Небрежни и непретенциозни, те са неизбежна част от сегашния моден стил. А и вариациите, в които се срещат, ги правят още по-търсени.


  • Когато имат помпон, ни придават леко детска, но и женствена и закачлива нотка.



  • Тези с остър връх са директна заемка от стрийт модата и са за дами, които добре се ориентират в съчетанията и експериментират по-смело.



  • Колкото по-обемни, толкова по-модерни. Зимните шапки букле и мъхестите шапки са по-грубовати на вид, но трендът е смело да се съчетават  с връхни дрехи с изчистена линия, по-луксозни материи и обувки на токчета.



#2 Барети

Отдавна сме „откраднали” баретата от мъжете и освен клише с полъх на революция или парижка художническа бохема са се превърнали в неизменна част от дамския гардероб. Още когато гениалната Коко Шанел забожда брошка на тази френска семпла шапка, става ясно, че баретата няма току-така да слезе от пиедестала на модния шик. В последните години, благодарение на много световни знаменитости и инфлуенсъри, тя също се радва на особена почит. А и големите модни къщи не спират да я включват в колекциите си.

Единственото правило за носене на баретата е, че няма такова. Това ѝ позволява да бъде подходяща за почти всеки тип лице, коса и стил на обличане. Стига да пожелаете, можете а бъдете скромна, артистична или закачлива.



Актуални дамски шалове за зимата


През зимния сезон 2020/2021 определено на мода са плетените шалове. Колкото по-широки, обемни и дълги, толкова по-добре. Можете да ги навивате няколко пъти и да ги оставите свободно над връхната дреха, за да се сгушите в тях. Този oversize ефект, съчетан с автентичното „бабино” плетиво, е страхотен.


Цветовете са топли и меки, ненатрапчиви. Десенът може а е каре или пък стилизирани фигури.



Разбира се, не можем и без фини шалове. Копринени или от висококачествена вискоза. Подходящи са както с костюм, така и с кожено яке например.



Актуални дамски чанти 

Чантите със сигурност са във вечния топ 3 на най-обичаните дамски аксесоари. А и едва ли една дама би си представила да се появи навън без всичките неща от „първа необходимост”, побрани именно в чантата. За нея може да си говорим много и да си припомняме толкова анекдоти и цветни определения: от кутия на Пандора, през капсула за оцеляване в екстремни условия до черна дупка. Едно е сигурно, дамската чанта определено може да ни каже много за своята притежателка – стил, статус, вкус, възраст, защо не и характер. Но нека видим кое е най-актуално за сезона.


#1 Вериги и капси

Тенденцията от лятото по-едри или дребни вериги да се използват като дръжки или просто за декорация продължава и в есенно-зимния сезон. Предлагат ги повечето от големите световни брандове, а и са хит във все повече господстващия в модата Instagram.



#2 Класиката на правоъгълника

Така си е, някои модели са си буквално вечни и абонирани за тренда. Подходящи за офиса или за разходка навън и с достатъчно място за така необходимите ни принадлежности. Повечето модели имат и дълга дръжка, които позволяват да се насят на рамо, а също и органайзер и портмоне в тон с цвета и материята на чантата.



#3 Тип торба

Тези чанти наистина са едни от най-актуалните и налаганите като модна линия.

Меки, заоблени форми и достатъчно обемни.


#4 Раница

За активните дами с по-натоварен ритъм, които постоянно имат нужда от две свободни ръце, това определено е решението. Специален поздрав за майките вълшебници!



И накрая нека да направим тази уговорка – в 21 век чантите не търпят никакви ограничения – големи, малки, изчистени или със щампи и капси, имате възможност да ги избирате според повод, настроение и вкус.


А ако искате да разгледате повече от най-актуалните дамски аксесоари за зима 2020/2021, винаги можете да го направите в онлайн магазина на Gang или да посетите някой от нашите магазини в страната. 


Бъдете здрави!