Това лято направете впечатление с дрехи в етно стил тенденция за лято 2022
28.07.2022
Това лято направете впечатление с дрехи в етно стил тенденция за лято 2022

Хубавото време най-накрая се показва с пълна сила, така че е време да усъвършенствате гардероба си с нови дрехи в етно стил 2022. Ако харесвате етническата мода, но все пак искате да сте в крак с най-новите тенденции, то тази статия е за вас. Ще обсъдим трендовете за настъпилия топъл сезон и ще предложим артикули от нашата колекция за всяка от тях.


Модните цветове в етно стила


Един от най-модерните цветове е лазурно синьото, което успешно се слива с етно кафявите мотиви, широките ръкави и останалите цветове в детайлите на дрехите. Можете да го носите по няколко начина, особено в съчетание с цветовете в рокли ни в GANG. Друг модерен цвят е жълтото, независимо от нюанса. Той често присъства като елемент в роклите в този стил. Сами може да се убедите като разгледате категорията с етно дрехи, където ви представяме голямо разнообразие от рокли. 


Обикновено цветовете, които се предлагат за дрехи в този стил са изключително матови или опушени. Ние смятаме, че тази мода е много лятна, подходяща за вашата ваканция и за топлите дни, затова имаме модели, които са в по-ярки цветове, забелязвайки се отдалече. 


Какви модели етно рокли да изберете?


Роклите в този стил са наистина много красиви. Напомнят за минали преживявания в някоя ориенталска страна и определено са подходящи за приключения около морето. Може да ги използвате за разходка до плажа, обяд до близкия ресторант или дори вечеря на някое по-изискано място. В тези рокли ще се чувствате страхотно, защото мотивите, които са изобразени по тях, моделите и кройката ще паснат идеално на вашата фигура. 


Не се колебайте да се спрете на роклите, които са къси в предната си част, но са доста по-дълги в задната. Те са много удобни, особено когато искате да ги носите със сандали, които ви очакват в категорията за обувки. Изберете подходящия цвят и се насладете на ефирната материя, която е подходяща за по-топлите дни. Ако сте решили, че искате да пробвате нещо по-различно, ви съветваме да се спрете на моделите с широки, дълги ръкави, които са наистина много интересни. Те са с V-образно деколте, широки, но ефирни и удобни ръкави, талията е на показ, а дължината на полата е до ходилата. 


Късите рокли са предложение, на което няма как да не обърнем внимание, защото в GANG това са предпочитани модели от смелите дами, които не се притесняват да покажат повече от себе си. Може да ги съчетаете със страхотните ни чанти, както със сандали в неутрален цвят. Изберете няколко аксесоара в допълнение и не забравяйте слънчевите си очила. Може да се насладите на моделите, в които преобладава синият цвят или онези, в които кафявото е на почит. Което и да изберете, ще се забелязвате отдалече, защото тези моделите са наистина впечатляващи. 


Не се колебайте да разгледате различните категории в GANG и не забравяйте да обърнете специално внимание на дрехите с етно мотиви. Независимо какъв е стилът ви си струва да отделите време, за да поръчате и пробвате роклите, които са толкова женствени, модерни и стилни.