В ТЪРСЕНЕ НА ПЕРФЕКТНИТЕ ДАМСКИ СНИКЪРСИ
26.05.2022
В ТЪРСЕНЕ НА ПЕРФЕКТНИТЕ ДАМСКИ СНИКЪРСИ

В ТЪРСЕНЕ НА ПЕРФЕКТНИТЕ ДАМСКИ СНИКЪРСИ ИЛИ КАК СЪЗДАДОХМЕ DRAGONFLY

Сникърсите определено си проправиха път в света на модата, а и в нашия личен стил. Бавно и неумолимо, тези удобни обувки се превърнаха от строго профилирано спортно облекло в неизменна част от  ежедневието ни. А освен това вече изобщо не са запазена територия на спортните брандове гиганти. С всяка година и къщи за висша мода, и стартиращи брандове, бутикови магазини и т.н. се стремят да предложат на пазара перфектните сникърси. Изборът е огромен. От супер скъп шик до абсолютно непретенциозни удобни обувки за всеки ден.

Това, което винаги сме търсели

В GANG винаги сме се гордеели, че не правим никакъв компромис с качеството на предлаганите от нас облекла и аксесоари. И клиентите ни го знаят. През годините се опитваме да разширяваме асортимента си, да предлагаме на дамите все по-богат избор и да покриваме максимална част от аутфита им. Едно от нещата, които ни липсваха, за да запълним пъзела, са сникърсите. Или удобните ежедневни спортно-елегантни обувки. Търсехме различни варианти, за да я предложим на клиентките си в най-добро качество и външен вид. След внимателно проучване на пазара и мислейки за стила, който изграждаме толкова години, стигнахме до логичното – своя собствена линия.

Dragonfly е нашето разбиране за перфектни сникърси

Произведени в България, произведени от GANG

Сникърсите, които ви предлагаме, са 100 % българско качество, направени от нашите ръце, под критичните ни погледи. Имаме възможност да следим целия процес на производство, да сме стриктни и гъвкави и да се гордеем с постигнатите резултати.

Само качествени материали

Всеки компромис с качеството веднага си проличава. И е против нашите разбирания. Вярваме, че и против вашите. Сникърсите Dragonfly са направени само от качествени материали, които гарантират по-дългия им живот и вашия комфорт. Използваме естествена и мека кожа отвън, както и отвътре, за подплатата и стелката. Подметките са от термо каучук.

Ръчна изработка

Наблягаме на това, защото е важно. Сникърсите ни са здрави и с двойно подсигуряване: старателно ръчно залепени и задължително ръчно направен шев.

Визията и пак визията

Важна е, разбира се. Със сигурност никога няма да ви предложим нищо скучно и безцветно. Нищо, което да не грабва първо нас и да не ни радва окото. Затова сме съчетали класическото с модерното и сме сложили щипка GANG фантазия, за да се появят моделите на Dragonfly.

Разнообразие

Подготвили сме се много добре да ви изненадваме с  разнообразие от нови цветове и модели. Дизайнерите ни са в супер креативен период и изобщо не мислим да ги спираме :)

Очаквайте скоро още много попълнения към нашата колекция!

Винаги когато предстои да ви предложим нещо, изхождаме от това какво би ни удовлетворило изцяло първо нас. Обожаваме спортно-елегантни обувки и опитът ни помогна да изградим критериите, на които трябва да отговарят перфектните сникърси. После ги създадохме сами.   Dragonfly са изцяло на ваше разположение, нови, различни и чакащи да бъдат разходени на хубави места. Разгледайте колекцията ни и открийте своя чифт!