ЗА GANG

Нашата история. 

GANG е български моден бранд, който вече над 25 години вдъхновява своите клиенти, предлагайки им актуални дамски дрехи и аксесоари на високо ниво. Стартирала като семеен бизнес, днес фирмата се радва на голям, сплотен колектив, 15 физически магазина в България, както и онлайн магазин, благодарение на които модните ни изкушения са достъпни за всички наши почитатели. С радост посрещаме всеки нов служител на GANG, който се превръща в част от нашето сплотено, модно семейство

Не просто работа, а мисия за красота и увереност! 

Ние вярваме, че различните жени са уникални по свой собствен начин и извивките на всяко тяло са красиви, затова заслужават индивидуален подход и внимание. Мисията ни е водена от това да вдъхновим и заразим клиентите си с моден ентусиазъм и да им помогнем да изберат най-уместните попълнения за своя гардероб, защото вярваме, че всеки трябва да се чувства добре в кожата си. С приветливо отношение и желание консултантите ни са на ваше разположение, за да ви дадат професионален съвет, с който да помогнат в избора на подходящи дрехи за вашето тяло и индивидуалност. За разлика от повечето български брандове, ние не се побираме в рамки и граници за „класически“ размери, затова предлагаме дрехи от 34 (XXS) размер до 60 (5XL) размер включително. 

Клиентът е всичко! 

В нашето съзнание вие – клиентите, сте издигнати на пиедестал и се стараем винаги да ви обгрижваме с нужното внимание и да ви показваме колко сте ценни за нас. Точно затова се отнасяме коректно по всеки казус, както и винаги сме готови да отговорим на вашите въпроси, да изслушаме препоръките или похвалите ви. Стараем се да ви изненадаме с интересни промоции, а във физическите ни магазини е създадена програма за лоялни клиенти, която ви дава възможност да пазарувате с допълнителна отстъпка. 

Нашите колекции. 

GANG е модна магия и вдъхновение! Движим се в крак с тенденциите, но ще разпознаете нашия стил в естествените материи, цветните колекции и усещането за детайл. Характерният почерк на GANG винаги се усеща в колекциите, които предлагаме. За нас е чест да бъдем различни и да се отличаваме от масата. 

Качеството е от първостепенно значение.

 Правим внимателен подбор на бизнес партньорите, с които работим, добавяме непрестанно нови доставчици от Европа и Азия, разширяваме магазинната си мрежа в цялата страна, грижим се за качествения контрол на всяко зареждане, за да Ви предоставим достъп до наистина голям избор от най-доброто, което предлагат производителите по света.

 Водени от желанието си да ви предлагаме винаги най-доброто, създадохме собствена дизайнерска линия. Съчетахме класическото с модерното, добавихме нещо от нас, и получихме неповторимите модели Dragonfly. Вдъхновени от марки на световно ниво, решихме да направим перфектните сникърси, боти, дънки, блузи, пуловери, тук в България.

 Асортиментът на магазините ни се обновява всяка седмица и може да разчитате, че винаги Ви очаква нещо ново и различно. На ваше разположение са продавач-консултанти, които ще се погрижат да си тръгнете с най-красивия аксесоар – усмивка. 

Очакваме ви!