Допълнитела Отстъпка: -10% при покупка на 2 артикула ,-15% при покупка на 3 и повече артикула. 

Важи само онлайн до 06.05 

ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ
22.04.2024
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ

След кратко затишие, продължаваме нашата рубрика „ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ“, в която ви представяме едни от най-лоялните ни клиенти, които ни мотивират и вдъхновяват да продължаваме да вършим работата си с много любов и отдаденост.

Днес ще ви запознаем със Станимира от Стара Загора. В своята работа като ресурсен учител тя е истински вдъхновител за децата, учейки ги не само на знания, но и да бъдат добри, възпитани и щастливи хора. За своето облекло Станимира залага на разнообразието от дрехи в МАКСИ+ колекциите на GANG, като споделя, че винаги среща одобрение за облеклото си в детските очи, което много я радва, защото децата са най-искрени в своята оценка. Разговорът ни беше много лек и приятен, а ето и какво научихме за нея.



Спомняш ли си кога за пръв път прекрачи прага на магазин GANG? Какво те накара да влезеш?

О, моето първо посещение в магазин GANG със сигурност беше доста отдавна, но си го спомням много ясно. Просто няма как да забравя невероятната оранжева рокля, която беше изложена на витрината. Привлече вниманието ми и мога да кажа, че това беше любов от пръв поглед – влязох, премерих я и си тръгнах с нея. И до ден днешен тя е една от любимите дрехи в гардероба ми.



Ти си учител и добре знаеш, че дрехите са визитката ни при създаване на първо впечатление. Как според теб трябва да се облича един учител?

Учителят има много важна роля в живота на едно дете. Той учи децата не само чрез своите умения и знания, но и чрез цялостния си облик. Според мен учителят винаги трябва да бъде добре облечен, за да покаже на малчуганите, че външният ни вид е важен и трябва да се грижим за него. Благодарение на магазини GANG аз винаги откривам дрехи, с които да изглеждам и да се чувствам добре, стилна и цветна. Това се забелязва от децата – те усещат всичко. Смятам, че всеки учител трябва да има поне една (най-малко) цветна дреха в гардероба си, защото тя създава настроение, вдъхва свежест и живот в ежедневието.



Обожаваме нашите МАКСИ+ клиентки и винаги се стремим да им предлагаме богат избор от модни находки. Ти какво би посъветвала дамите в избора на дрехи?

Наистина съм много доволна, че се грижите за това ние МАКСИ+ дамите също да изглеждаме красиви и стилни. Бих посъветвала останалите дами да се чувстват уверени в кожата си, да пазаруват смело и да се доверят на магазини GANG в избора на дрехи.



Температурите навън се покачват стремглаво, в този дух, коя е дрехата, която задължително трябва да присъства в летния гардероб според теб?

Оо.. лятото несъмнено е време само за рокли! Толкова е лесно просто да облечеш любим модел рокля, без да се чудиш с какво да съчетаеш. Освен това се чувстваш много леко и удобно в жегите.


Обичаш ли да носиш пъстри дрехи и нестандартни кройки или по-скоро се придържаш към семпли цветове и класически силуети?


Както всяка дама, в гардероба си имам класически модели дрехи за определени поводи, но със сигурност много повече ми допадат нестандартните кройки. Обичам да се обличам с цветни дрехи, които бягат от скучното еднообразие.

Какво те кара да се чувстваш щастлива и добре в собствената ти кожа?

За мен щастието е когато си успял да помогнеш на някого или си го зарадвал по някакъв начин. Щастие е и да си купиш дреха, в която не само се чувстваш красива, но също така ти е удобно и приятно да я носиш.



На какво най-вече се стремиш да научиш своите ученици?

Искам да ги науча да са добри и позитивни хора. Да умеят да запазят своята чистота, искреност и душевна красота. Това са качества, които всеки човек притежава по своему, но често забравяме за тях. Уча ги да не спират да бъдат все така любознателни в откриването на нови знания.



Какъв съвет би дала на екипа на GANG?

Клиент съм ви от много години и за мен вие сте най-любезните, отзивчиви и прекрасни хора, които непрекъснато се стараят да се чувстваме красиви и модерни.

Бъдете здрави и не се променяйте! 

❤️


Пожелай нещо на читателите ни и на клиентите на GANG.



На всички настоящи и бъдещи ваши клиенти пожелавам дни изпълнени със здраве, положителни емоции и цветно настроение.

Всичко това, мили дами, ще откриете в магазини GANG.