Замяна и връщане

Клиентите на онлайн магазин XXX могат да върнат закупените стоки в 14-дневен срок без изрични основания за това според Закона за защита на потребителите (ЗЗП)  стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана освен за проба, не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.)

Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента с изключение на случаите на грешка от страна на GIOTTO.BG или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от последните.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

В рамките на 14 дни след получаването на поръчката Ви, можете да промените решението си и да върнете продукта/продуктите, които сте закупила. Връщането е БЕЗПЛАТНО и за наша сметка. Най-важно е Вие да сте доволна. Ако решите да споделите обратна връзка във формуляра за връщане – ще я приемем с благодарност.

Правила за бързо и безпроблемно връщане:

1.      Отидете в най-близкия до Вас офис на Еконт и ни изпратете обратно продукта, който желаете да върнете с попълнен формуляр.

2.     Формуляр можете да изтеглите ТУК и да го попълните електронно. Можете още да го разпечатате от бутона по-долу и попълните на ръка.


3.     След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по банков път, на посочения от Вас във формуляра IBAN в срок от 3 работни дни (считано от датата, на която сме получили пратката). 

Адрес за връщане на продукти:

Получател: Онлайн-магазин Gang

Телефон за връзка: 0892257459

гр.Пловдив, офис Еконт - Матевски