Замяна и връщане

Клиентите на онлайн магазин XXX могат да върнат закупените стоки в 14-дневен срок без изрични основания за това според Закона за защита на потребителите (ЗЗП)  стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана освен за проба, не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.)

Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента с изключение на случаите на грешка от страна на GIOTTO.BG или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от последните.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

  В рамките на 14 дни Ви даваме  възможността, ако не сте удoволетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете или подмените с друг, при условие, че е в оригиналния си вид. Продукти, подлежащи на връщане или подмяна са тези, които не са преминали никаква обработка: пране, гладене и други действия нарушаващи цялостта им.


Правила за бързо и безпроблемно връщане:

1.      Попълнете Формуляра за връщане, който се намира на гърба на листа с поръчката. Ако сме пропуснали да го разпечатаме, можете да го свалите от тук

2.      Отидете в най-близкия до Вас офис на Еконт и изпратете формуляра ЗАЕДНО с продуктите, които желаете да върнете до град Пловдив, офис на Еконт Тракия бл. 45.

3.     След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по банков път, на посочения от Вас във формуляра IBAN в срок от 5 работни дни (считано от датата, на която сме получили пратката). 

4.     ВАЖНО: Връщането е за Ваша сметка, освен в случаите, в които се касае за дефект или изпратен различен от поръчания артикул/размер/цвят.

5.    Връщане на стока във физически магазин не е възможно. Възстановяване на сума става САМО по банков път. 

Адрес за връщане на продукти:

Получател: Онлайн-магазин Gang

Телефон за връзка: 0892257459

гр.Пловдив Тракия, ж.к. Тракия, бл. 45 

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Ако желаете замяна за друг артикул или размер, ни се обадете на телефон 0892257459. Колкото по-бързо, толкова по-добре -  наличностите ни се изчерпват бързо. 

НОВО - можете да осъществите замяна и в някой от физическите ни магазини. Адресите на всички магазини GANG можете да откриете ТУК