Замяна и връщане

Клиентите на онлайн магазин XXX могат да върнат закупените стоки в 14-дневен срок без изрични основания за това според Закона за защита на потребителите (ЗЗП)  стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана освен за проба, не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.)

Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента с изключение на случаите на грешка от страна на GIOTTO.BG или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от последните.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

В рамките на 14 дни след получаването на поръчката Ви, можете да промените решението си и да върнете продукта/продуктите, които сте закупила. 

Правила за бързо и безпроблемно връщане:

1.      Отидете в най-близкия до Вас офис на Еконт и ни изпратете обратно продукта, който желаете да върнете с попълнен формуляр за връщане.

2.     След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по банков път, на посочения от Вас във формуляра IBAN в срок от 3 работни дни (считано от датата, на която сме получили пратката). 

3.     ВАЖНО: Връщането е за Ваша сметка, освен в случаите, в които се касае за дефект или изпратен различен от поръчания артикул/размер/цвят.

4.    Връщане на стока във физически магазин не е възможно. Възстановяване на сума става САМО по банков път. 

Адрес за връщане на продукти:

Получател: Онлайн-магазин Gang

Телефон за връзка: 0892257459

гр.Пловдив, офис Еконт - Матевски

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Ако желаете замяна за друг артикул или размер, просто направете нова поръчка и ни върнете стоката, от която се отказвате. Колкото по-бързо, толкова по-добре -  наличностите ни се изчерпват бързо. 

НОВО - можете да осъществите замяна и в някой от физическите ни магазини. Адресите на всички магазини GANG можете да откриете ТУК