Допълнитела Отстъпка: -10% при покупка на 2 артикула ,-15% при покупка на 3 и повече артикула. 

Важи само онлайн до 06.05 

ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ
25.04.2024
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ

Днес ще ви запознаем с една много слънчева и зареждаща дама, наша редовна клиентка – Таня от Стара Загора. За себе си казва, че обича близките си, вкусната храна, морето и пътешествията, а ние можем смело да заявим за нея, че е изключително позитивна. Таня е държавен служител и майка на тийнейджър, а в ежедневното си облекло най-често залага на спортно-елегантен стил. Ето за какво си поговорихме с нея.


Кога откри дрехите на GANG и от колко време пазаруваш от нас?
Дрехите на GANG открих преди няколко години и от тогава влизам много редовно във вашите магазини. Разчитам на вас и доста често, когато търся подарък за приятелка.



Как предпочиташ да пазаруваш - във физически магазин или онлайн и защо?
Почитател съм на физическите магазини и основно пазарувам от тях. Искам да се докосна до дрехата, да усетя материята ѝ, да я премеря и да видя как ми стои. Предпочитам да пазарувам във физическите ви магазини и заради изключително милите, любезни и винаги приятелски настроени консултанти, които всеки път ме посрещат с усмивка. Мисля, че не само за мен, но и за всичките ви клиенти пазаруването си е истинско преживяване, изпълнено с цвят и настроение.



Ти работиш в държавна институция - какво е типичното облекло, което най-често избираш да облечеш за работа в тази среда?
Честно казано избирам облеклото си спрямо настроението ми. В повечето случаи за работа се обличам спортно-елегантно, като залагам на дънки, панталон, риза и сако или блузка със сако. Но обичам да нося и рокли, така че може да ме видите и така облечена. Обикновено избирам по-удобни обувки като сникърси или кецове.



Важен ли е за теб съставът на материята и обръщаш ли внимание на етикета?
Да, съставът на материята определено е важен за мен. Обичам да нося естествени материи като лен и памук. Най-вече за ризите и блузите предпочитам да бъдат изработени от естествени материи.


Коя е дрехата, която смяташ, че може вечно да бъде част от гардероба ти и никога да не излезе от мода?
Има няколко дрехи, които смятам, че наистина никога няма да излязат не само от моя гардероб, но и от този на повечето дами и това са бялата риза, изчистената черна рокля и денима. Абсолютна и незалязваща класика.



А има ли дреха, която определено никога не би облякла?
Не съм привърженик на безформените дрехи без линия, както и на прекалено строгите костюми тип униформа. Определено не виждам себе си в такъв тип дрехи и не обичам да ги нося.



Как определяш стила на обличане на днешните тийнейджъри?
Като майка на тийнейджър имам наблюдение, че стилът на днешните младежи е различен, индивидуален като тях самите. Моят, например се облича спортно. Като цяло виждам, че залагат на удобството, както и доста от възрастните, защото ежедневието на всички е доста забързано.



Според теб какво прави една жена красива?
Според мен всяка жена е красива, особено когато е щастлива и спокойна. Тя излъчва друга енергия и тогава и дрехите, които е избрала да облече ѝ стоят по различен начин. Някак си я подчертават,



Пожелай нещо на читателите ни и на клиентите на GANG.
Пожелавам на читателите и клиенти на GANG да са здрави, да са цветни, винаги да намират повод за усмивка и шега, както и да гледат от ведрата страна на живота.