7 тенденции за 2024, които стилистите препоръчват
31.01.2024
7 тенденции за 2024, които стилистите препоръчват

7 тенденции за 2024, които стилистите препоръчват


Мода, мода, мода.. новата година ни носи чисто нови модни тенденции, които ще властват по подиумите и улиците през този сезон. Подходящ момент за обновяване и освежаване на гардероба. И ние като едни любители на модата искаме да ви държим в течение за всеки нов тренд, защото сме сигурни, че нашите GANG дами се стремят винаги да бъдат актуални. В тази статия ще разгледаме 7 от най-нашумелите тенденции за 2024 година, към които модните стилисти препоръчват да се придържаме.


Polished Preppy


7 тенденции от стилисти


Този стил е вечен и незалязващ. Той е подходящ за всички, които смятат, че да сме облечени със спортно облекло е приемливо само по време на тренировка. Шик, класа и добър моден нюх струят от този изчистен стайлинг. Без излишни детайли, без крещящи елементи. Тук малкото е повече, а качеството е на почит пред количеството. Мека жилетка от фино плетиво, яка на риза, подаваща се под нея и плисирана пола – класически Препи тоалет. А ако добавите перлена огърлица, със сигурност ще уцелите в 10-ката.


Тих лукс


тенденции 2024


Ръка за ръка с перфектния и естетически издържан Препи стил върви и стайлингът, който нашепва тих лукс. Предназначен за всички стилни дами, които обичат семплите, изчистени силуети. Уловката тук е, че това са дрехи, които със своята простота изглеждат по-луксозни и скъпи. Сако с прав силует, стилен панталон с висока талия и разкроени крачоли, както и свободна риза, всичко това в неутрални тонове. Подобни изчистени визии се нуждаят от много добре подбран аксесоар за акцент – чанта, обувки или бижу, които да завършат аутфита.


Grandpa chic


grandpa-chih-тенденции


Тенденциите непрекъснато се променят, но специалистите в сферата забелязват едно сигурно нещо – те не изчезват, а само изчакват своето време, за да се повторят отново. И ако до скоро роклите „на баба“ бяха изключително актуални, то сега ще ви изненадаме – в наши дни дрехите „на дядо“ са тотален шик! Овърсайз мека жилетка? О, да! Изберете модел с цветни акценти, шарен десен или каре. Важно е кройката да е свободна, като с нея ще се чувствате не само в крак с модата, но и изключително удобно. 


Женствена, по-женствена .. ХИПЕРженствена


тенденции-в-дамската-мода-2024

Тенденциите на 2024 година дават възможност на всеки да открие нещо, подходящо за себе си. И ако вие не се припознавате в мъжките кройки или овърсайз дрехите, а предпочитате да подчертаете своята женственост, може би това е вашият стайлинг. Панделки, буфан ръкави, воали, тюл, шифон, ефирни кройки и колкото се може по-кукленски вид. Стилът на Барби се завръща с пълна сила, а със себе си носи много кокетност и момичешко излъчване.


Обеми и форми


2024-модни-тенденции-обем


Забравете за скини джинсите, тесните рокли и въобще всичко, което ви изглежда по мярка, ако искате да сте в крак с модата. Обем, свободни силуети и много дължина – това вирее в модните класации. Независимо дали говорим за дънки с широки крачоли, разкроени поли, овърсайз якета или сака с издължени кройки. И сега изненада – свободните кройки комбинираме с още по-свободни кройки, създавайки пластове.


Пъстри цветове


пъстри-цветове-2024-мода


Както знаете, GANG момичетата са шарени, смели и винаги се забелязват. Може би затова и ярките цветове са един от любимите ни модни трендове. Цветовете събуждат емоции, а пъстрите, ярки нюанси създават само позитивно настроение. Развихрете се и дайте свобода на въображението си, комбинирайки без страх различни наситени нюанси. Бъдете сигурни, че по този начин ще привлечете всички погледи, изпъквайки със стил.


Възраждането на джаза


модни-джаз-тенденции


Като говорим, че модните тенденции се завръщат, нека се върнем още по-назад във времето, а именно в онези бурни години, когато е била зората на джаза. Блясък, пайети, ресни, широки панталони, изрязани топове и въобще всичко, с което бихте отишли на джаз клуб е подходящо. Модните специалисти твърдят, че джаз визията се завръща стремглаво по подиумите, така че не се колебайте. Накъдрете коси и оставете джазът да ви води.


Ако сте се вдъхновили от предложенията ни, разгледайте и първите модели от новата ни колекция за пролетта.