ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ:
01.10.2021
ОБ(Л)ИЧАМЕ СИ КЛИЕНТИТЕ:

ЗУЗИ КАРА ДАМИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАТ УВЕРЕНИ В КОЖАТА СИ



Днес слагаме начало на още една рубрика в блога. Кръстихме я „Об(л)ичаме си клиентите“. Защото това е самата истина. Едва ли има какво още да добавим, просто тук ще представяме наши лоялни и любими клиенти и хора, които са ни страшно симпатични. С две думи, такива, с които сме усетили взаимна, надяваме се, химия. 

Днес ще ви запознаем със Зузи. Коя е тя, ще стане ясно по-надолу. Бързаме само да кажем, че ако нямаше социални мрежи и интернет, тя щеше да си остане от онези истински инфлуенсъри. Такива от плът и кръв, които те докосват, влияят ти и те вдъхновяват със своята история, ентусиазма и енергията си. Зузи е доказала, че може да се променя и да помага на хората около себе си да се променят по пътя им към по-доброто А за нас е удоволствие дрехите на Gang да са част от ежедневието и цялостното ѝ излъчване.  




Визитка:


Здравка Фиданова-Зузи

Групов инструктор в  комплекс С.И.Л.А.

Води различни функционални тренировки и е лицензиран инструктор към Steel Programs и Nirvana Fitness.

“Макар че по образование съм икономист и имам магистратура по „Управление на човешки ресурси“, в определен момент, поради здравословен проблем, с който исках да се справя, животът ми пое в различна посока. 

Така открих радостта от спорта и открих начина, по който да се чувствам в добра форма. Открих също ново вдъхновение и страст, която се опитвам да предам и на своите клиенти и хората, които тренират с мен.


Максима: 


„Никога не е късно да направиш промяна и да поемеш към нови хоризонти, да откриеш нови предизвикателства и да се стремиш да се развиваш и да даваш най-доброто от себе си.“





Въпросите на Gang


Как откри Gang и дали случайно си спомняш първата дреха, която си купи?


“Главната” е задължително място за разходки за всички туристи, а и за самите пловдивчани. Именно там открих Gang. Бях моментално привлечена от съчетаните цветни и актуални визии. Оттогава е мой любим магазин за всеки път, когато имам нужда да поглезя себе си с нещо стилно. 

Не се сещам точно за първата закупена от Gang дреха, защото мина доста време оттогава. Но си спомням, че след края на първия “локдаун” излязох на разходка и си купих страхотна лятна рокля и подходящо бижу за едно предстоящо мечтано пътуване до Санторини. 



Редовен клиент на Gang си, защото…?


Защото винаги успявате да ме изкушите с цветни, различни и женствени предложения. Дрехите са разпознаваеми, изцяло в мой стил и се чувствам себе си в тях. 



Като какъв определяш ежедневния си стил? 


Работата ми е свързана с ежедневен спорт и тренировки в залата, но в свободното си време обичам да експериментирам с различни визии. Като цяло се придържам към спортно-елегантния стил, в който се чувствам най-комфортно.





Ако трябва да избереш една любима дреха, тя е…?


Със сигурност рокля. Това е дрехата, без която не мога, и присъства в гардероба без значение от сезона.  Лесно се съчетава с различни аксесоари и е перфектна за официален повод или просто за моментите, в които се колебаеш какво да облечеш. 



Водещото при облеклото за теб е кройката, материята, удобството или нещо друго?


Не робувам на марки или на последните модни трендове. Обичам дрехите ми да са удобни и да подчертават моята женственост. 


Три дрехи, които задължително би включила в капсулния си гардероб за есента?


Дънки, топъл пуловер и разбира се, кокетна рокля :). 



Грижиш се за външния вид и кондицията на много дами. Освен „Искам да вляза в тези тесни дънки“ коя е другата им мотивация да спортуват?


Да, наистина, най-често дамите идват на тренировка с цел “влизане във форма”. В последствие започват да усещат тялото си по-тонизирано, здраво и издръжливо. А и там откриват и много приятели и разтоварваща атмосфера. 



Дай ни няколко простички и базисни съвета за по-добър тонус и стегната фигура.


1. Тренирайте редовно 

2. Хранете се балансирано, избирайки сезонни и качествени продукти 

3. Пийте достатъчно вода 

4. Прекарвайте време на открито 

5. Бъдете позитивни 



Красотата на жената е във…?


Самочувствието, което излъчва. Няма нищо по-красиво от жена, която се чувства комфортно и уверено в кожата си. 



Пожелай нещо на читателите ни и на клиентите на Gang.


Пожелавам на всички на първо място здраве, да се обичат такива, каквито са, да намерят своя баланс и да се радват на живота!