Роклите, с които да се чувствате стилни и уверени това лято!
03.05.2022
Роклите, с които да се чувствате стилни и уверени това лято!

РОКЛИТЕ, С КОИТО ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ СТИЛНИ И УВЕРЕНИ ТОВА ЛЯТО!


Роклите са най-удобната дреха, която може да изберете за лятото. Съчетава се лесно с повечето аксесоари и обувки, а и е изключително стилно решение. В днешната статия ще ви дадем страхотни съвети, с които ще се чувствате по-уверени в новите си стилни рокли!



Изберете правилната кройка и модел

За да може да се чувствате по-уверени, е важно да познавате добре тялото си, така ще може да изберете правилните кройка и модел. В GANG предлагаме разнообразни рокли, които да отговарят на предпочитанията на всяка дама, като внимателно обгръщат тялото и се съчетават лесно и стилно. 


Ако предпочитате да покажете красивата си талия, ви препоръчваме да изберете моделите, които имат ластик именно там. Така ще позволите на цялото ви тяло да изглежда, като пясъчен часовник и ще покаже най-добрите ви страни. Не забравяйте да обуете любимите си сникърси за перфектна комбинация. 


Заложете на по-късите моделите, ако вашата любима част от тялото са краката ви. Не забравяйте, че може да комбинирате с красива шапка, шал и любимата ви цветна чанта. 


Изберете внимателно принтовете

Лятото е за да се експериментира. Затова ви предлагаме да се насочите към моделите, които са с различен принт. В GANG ще се изненадате от стилните модни решения на дългите рокли, които са с индийски и флорален принт. Може да ги съчетаете със страхотно дънково яке и шапка, която да ви предпази в по-топлите дни. За повече увереност сложете удобни обувки, с които да стъпвате смело по градските улици. 

Роклите с геометрични бродерии са страхотни за разходка, но и за вършене на ежедневните ви задачи. Не забравяйте да сложите акцент в облеклото си с цветна чанта, шал или пък портмоне. 

Разбира се, през лятото е най-популярно да се носят рокли с флорални мотиви и това не е случайно. Ще си придадете голямо настроение с цветни и красиви шарки, които ще разхождате гордо и ще събирате погледите на минувачите. За още повече стил сложете любимите си бижута или купете нови, с които да се чувствате по-уверени и модерни. 



Съчетанията, които не трябва да пропускате!

Ако вашата любима дреха е роклята, то тогава задължително трябва да пробвате тези съчетания. Винаги е добре да носите с вас лека връхна дреха за сутрините и вечерите, когато не е толкова топло. Тук може да изберете от много варианти, но ви предлагаме да се насочите към дънковото яке. Именно него лесно може да приберете в дамската си чанта. 


Относно чантата, е добре да я подберете спрямо това, какви са задачите ви през деня. Ако искате да сложите повече неща, заложете на малко по-голяма чанта. Не се колебайте да изберете смелите цветове или да я съчетаете с обувките си. 


Относно тях, винаги избирайте удобни обувки, с които да може да стъпвате смело и уверено. Това ще ви помогне да носите дрехите си по-голяма гордост и да може да разчитате на удобството на качествената обувка

Не забравяйте и за останалите аксесоари, които със сигурност ще раздвижат цялостната визия. Сложете любимата си цветна, лятна шапка и един задължител за сезона аксесоар - слънчевите очила. Ако искате да направите тоалета си още по-специален, заложете на качествен шал и широка усмивка. 


Ние от GANG държим на качеството на всичко, което предлагаме. Също така искаме дамите да могат да намерят онова, което търсят и да се чувстват уверени и стилни, докато го носят.  Това лято е вашето време да покажете себе си и собствените си предпочитания. Стъпвайте смело и се усмихвайте широко, защото вашият стил е стилът на GANG!