Защо обичаме туниката? 1 тип дреха - подходяща за 5 различни аутфити
23.01.2024
Защо обичаме туниката? 1 тип дреха - подходяща за 5 различни аутфити

ЗАЩО ОБИЧАМЕ ТУНИКАТА - 1 ТИП ДРЕХА, ПОДХОДЯЩА ЗА РАЗЛИЧНИ АУТФИТИ


Няма жена, която да не обича да се облича добре. Отделяме достатъчно време, за да подберем не просто подходящи дрехи за всеки повод, събитие или място, на което ще бъдем, но и се стараем те да си пасват отлично, създавайки актуален аутфит. Доста често обаче времето ни притиска и искаме бързо да си създадем визия, с която да се чувстваме и изглеждаме добре без това да ни коства много усилия. Тук на помощ идва един наш верен приятел, дрехата, която е подходяща за най-различни визии, аутфити и силуети – нейно величество туниката. В тази статия ще разнищим защо сме толкова влюбени в нея и защо всяка дама трябва да притежава повече от една туника в гардероба си.


СУПЕР РЕШЕНИЕ ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ СТАЙЛИНГ

В делничните дни, забързани от всекидневните задачи, ние искаме да се чувстваме удобно, но без да пренебрегваме начина, по който изглеждаме. Нашето предложение е свободна туника с весела, цветна щампа, която перфектно се съчетава с любимите ви дънки. Отново сме заложили на естествени материи, които позволяват на кожата да диша и са приятни на допир. Всекидневна визия, която събира погледи с цвят, настроение и модно излъчване. 


ОФИЦИАЛНАТА ВИЗИЯ Е ОЩЕ ПО-ОФИЦИАЛНА С ТУНИКА


Пластовото обличане продължава да е сред върховете на модните класации, а сега е дори още по-актуално, ако е съставено от разкроени дрехи. В следващия аутфит сме съчетали свободен официален панталон с права туника с абстрактен принт. Свободните силуети и ръкавът с дължина 7/8 оптически издължават фигурата и я правят по-стройна. Десенът на туниката е достатъчно цветен, което ви позволява да се спрете на неутрален цвят панталон.


МАГИЯТА НА ПРАВИЛНАТА КРОЙКА


Туниката има невероятната способност да подчертава нашите достойнства, но и да прикрива недостатъците ни. Точно това постига и следващият аутфит, който е съставен от ефирна туника с красив принт и вталена кройка. Тя създава усещането за тънка талия и строен силует. Свободната долна част прикрива несъвършенствата и ни дава свобода на движение. Съчетали сме я с елегантен прилепнал панталон в класическо черно.


СПОРТНО-ЕЛЕГАНТНА ГРАДСКА ВИЗИЯ


Туниката има много, много лица. Това ѝ дава възможност да е в перфектна колаборация с най-различни стилове. Следващият пример е за перфектна градска визия – в него сме съчетали туника от фино плетиво в нюд цвят, а под нея има изчистена риза. Този тренд остава във времето, като е супер актуален и до днес. Свободната горна част си пасва с прилепнал деним надолу, а удобните сникърси не само завършват визията, но и обещават удобство през целия ден.


ДЪЛГА ТУНИКА ЗА ИЗВАЯНА ФИГУРА


Кой не иска да е висок и строен? Е, лесно може да постигнете оптическо издължаване на фигурата, ако подберете правилните дрехи. Асиметрична кройка, обемна яка и дължина до коляното – тази туника тип рокля придава елегантен вид на визията ви. Перфектно се съчетава с клин или дънки по тялото. Ефектно изрязана в предната част, което позволява да се движите свободно и да се чувствате комфортно. 


В заключение ще кажем, че туниката е стилна и удобна дреха, която се използва от векове. И до ден днешен тя умело успява да се приспособи към модните тенденции и е винаги актуална. Тя може да бъде в толкова различни кройки, десени и цветове, което и позволява да бъде носена успешно в различни стилове. Туниката е дреха, която всяка макси дама трябва да притежава в гардероба си!

ТУК можете да разгледате богатата ни селекция от туники за всеки повод.