5 аутфит идеи през зимата от Gang
17.12.2021
5 аутфит идеи през зимата от Gang

5 идеи за зимен аутфит 


Вероятно вече започвате да се чудите какво да обличате през деня и вечерта. Става все по-студено, на места снежно и заледено, но пък искате да изглеждате стилно и модерно. За да изглеждате добре, трябва да ви е топло и комфортно, защото това ще направи дрехите да изглеждат още по-добре, носейки ги. 

Винаги има вариант да изглеждате стилно, дори и през зимата. Големи палта и якета скриват голяма част от облеклото ви, но пък, когато го съблечете, ще се види какви избори сте направили. Ако пък има дрехи, които все още липсват в гардероба ви, може да пазарувате дамски дрехи онлайн, лесно, удобно и бързо.



Аутфит 1 - Стилна, но умна


Стилна, но умна е жената, която се облича според сезона, но винаги изглежда перфектно. Онази жена, на която се възхищавате как се е сетила да съчетава така дрехите и аксесоарите си. 

Ако съчетаете къси боти, които са предимно с велур, със здрава, добре изработена подметка, с красив черен или кафяв клин, който може да е кожен, а над него облечете блузон в цвят горчица или модерния зелен, за този сезон, ще изглеждате перфектно. 

Ако съчетаете тази комбинация, ще ви доста топло, особено ако изберете по-дебел клин и над всичко се облечете с топло палто, което да покрива коленете.



Аутфит 2 - Елегантно, но топло


Вероятно, ако се обличате елегантно, ви е много трудно да носите голямо топло яке, а от долу да сте със сако или с цял костюм. Затова ви предлагаме да разгледате комбинациите от хубав, дълъг ботуш до коляното, а над него да облечете дебел чорапогащник с по-дебела, зимна пола, която да се съчетава с пуловер в по-интересен цвят, за да може да изпъква над цялото облекло. Така ще можете да облечете дебело палто или яке, което да покрива коленете, а под него ще сте облечена стилно, но топло.



Аутфит 3 - Спортна снежанка


Знаем, че няма как да пропуснете тренировка, защото навън е натрупал сняг или каквото и оправдание да може да се намери. Затова е важно да сте облечени топло, поне докато отидете до залата. Стилните дамски комплекти от GANG, ще ви предложат истинска топлина, стилно и луксозно усещане, което с удоволствие можете да носите у дома. Над него, може да изберете късо яке, което да подчертава формите ви, а за обувки, винаги носете топли спортни ботуши или маратонки, които ще ви предпазят от влажното време.



Аутфит 4 - Дънки, дънки, дънки


Ако сте от дамите, които не могат да се откажат от дънките, дори през зимата, тогава заложете на модел, който е по-дебел и има хубава подплата във вътрешността. Всеизвестен факт е, че дънките държат много студено, затова внимавайте при избора. Отгоре може да сложите каквато блуза ви харесва, с дълъг ръка, с къс, какъвто цвят ви допада, горчица, тревисто зелен, коледно червен. Над целия аутфит, може да заложите на късо яке, което да подчертава долната част на тялото ви, а обувки, колкото може по-дълги, за да предпази по-голямата част от крака. 



Аутфит 5 - За роклите с любов


За роклите, с любов говорят само дамите, които дори през зимата не могат да се отделят от тях. Ако сте такава, тогава заложете на по-дълги такива, с повече подплата, такива, които да са по тялото, за да могат да ви стоплят. Ако е достатъчно дълга, може да сложите под нея дори клин, а ако не е, тогава заложете на зимен чорапогащник. За обувки изберете чифт, който да е достатъчно дълъг, за да предпази по-голямата част от крака ви. Като връхна дреха, може да се насочите към по-късите модели, от които красиво да се спуска роклята ви.