5 Аутфит идеи за макси момичета на плажа
12.08.2021
5 Аутфит идеи за макси момичета на плажа

5 идеи за летен аутфит за макси момичета на плажа


Готови ли сте за малко забавление на плажа? Летните дни са топли, дълги, приятни и не е нужно да ги прекараме, криейки се вкъщи. Време е да излезем на брега на морето, да се вдъхновим и да заблестим със стил и класа. 


Планирането на гардероба и тоалетите през лятото и за почивката на морето е важна задача, с която дамите трябва да се заемат отговорно. Независимо от килограмите и обиколката на талията, с правилните дрехи лесно можем да постигнем стилна, нежна и вдъхновяваща визия.  


Ето 5 аутфит съвети и идеи, с които ще постигнете страхотна визия и ще се изглеждате не само красиви, но и ще се чувствате свободно и комфортно.


Красива лятна рокля 


Лятото е най-подходящото време да носите рокли. С тяхна помощ лесно ще създадете една грациозна, женствена и нежна визия, с която ще изглеждате чудесно на лятната си почивка. 


синя макси рокля на цветя


За да се чувствате комфортно заложете на леки и естествени материи, като лен и памук, които ще ви осигурят прохлада и комфорт в летните жеги. Що се отнася до дължината, актуални са както дългите, така и къси модели. Ако сте макси момиче, не се притеснявайте да носите рокли с дължина над коляното. Бъдете смели и изберете свежи и цветни принтове!


Свободен панталон


Още една задължителна находка, която да опаковате в багажа си за морето, е свободен макси панталон. Той няма да очертава тялото прекалено, но ще създаде издължена осанка. Тук отново заложете на лека материя, която е удобна за носене.


син макси панталон с принт зелени листа


Свободният панталон е идеален за всеки повод - от приятна разходка по залез - до коктейлно парти. Лятото е най-доброто време да експериментирате с по-ярки цветове или пък флорални принтове, така че опитайте. Съчетайте с топ, който е не е прекалено широк или разкроен, за да създадете баланс. Ако сте от момичетата с по-нисък ръст, добра идея е да заложите на високи сандали или обувки с платформи. 


Ярка туника


Туниките са отлично попълнение към летния гардероб на всяко макси момиче. Те са изключително универсални и може да ги комбинирате по различни начини. Създайте небрежна визия като добавите към тях къси дънкови панталони или просто ги облечете над банския и ги използвайте вместо парео. В комбинация с панталон или дънки ще създадете подходящ аутфит за вечерно излизане. 


бяла макси туника с дантела


Тук отново може да изберете летни десени с повече цвят или пък ако сте почитатели на класическите варианти - изчистена бяла туника. За да подчертаете талията, добавете подходящ колан. 


Ризи и блузи с морски мотиви


Не забравяйте да добавите ризи и блузи с морски мотиви - палми, тропически принтове, райета и т.н. Те са изключително модерни в момента, освен това ще допринесат значително за лятната ви визия и доброто настроение. Що се отнася до райетата, избягвайте традиционните моряшки райета, вместо това заложете на вертикално райе, което ще направи фигурата ви да изглежда по-издължена. И тук приятните материи са задължителни! 



бяла макси риза на райета

Аксесоари, аксесоари и пак аксесоари


Никоя визия не е завършена без подходящите аксесоари. А когато сте край морето, имате пълната свобода да експериментирате. Плажните шапки, особено тези с голяма периферия, са изключително актуални този сезон. Също така може да добавите цветно шалче в косата или да го увиете около дръжката на чантата ви. Деликатни и красиви бижута също са отлично допълнение към всеки тоалет.


макси дълга рокля на цветя


За още модерни облекла и аксесоари вижте макси колекцията на Gang. Макси дамите също могат да бъдат елегантни и неустоими със стилните предложения от нашата колекция. С правилния избор на дрехи няма нужда повече да се страхувате да бъдете себе си. Обичайте се и блестете със свой стил. Лятото е навън и ви очаква!


Вижте още: Макси находки за твоя летен гардероб