5 начина как да носим пуловер за стилен вид без усилия
22.12.2020
5 начина как да носим пуловер за стилен вид без усилия

Топ 5 идеи как да съчетаем дамския пуловер


Още щом времето навън захладнее е време да извадите вашата грижливо прибрана колекция дамски пуловери. Те са пухкави, удобни и меки и най-важното - супер удобни. Всичко това превръща плетените пуловери в един от най-важните елементи в есенно-зимния гардероб. За да ги направите още по-интересни и стилни и то без много усилия, в тази статия ще ви разкрием 5 начина, по които може да ги носите.


Овърсайз пуловерите - комфортни и много модерни


Овърсайз пуловерите, или иначе казано пуловерите, които имат по-свободна кройка и изглеждат сякаш сте ги измъкнали от гардероба на приятеля ви, са изключително модерен тренд, който си струва да пробвате и вие. 

Свободен дамски пуловер в черно


Всеки пуловер може да се превърне в овърсайз такъв, ако го изберете в един или най-много два размера по-голям от обичайния, който носите. Важно е раменете да са ви по-мярка, тъй като иначе биха развалили силуета. Ръкавите може да са една идея по-дълги, като скриват част от пръстите ви - така ще ви бъде комфортно и топло. Последно, но не и по значение, е да не се спирате на твърде дебели плетени материи, защото те могат да придадат твърде много допълнителен обем.


Добрата новина е, че може лесно да ги комбинирате както с панталони, така и с дънки, клинове и поли. Каквото и да изберете, съветваме ви долната част да бъде по-прибрана и по тялото, за да създадете баланс. 


Навийте ръкавите 


Това е един много лесен трик, с помощта на който може да трансформирате всеки пуловер. Особено добре този трик работи с овърсайз пуловерите. Опитайте различни начини - може съвсем леко да подгънете ръкавите в края, създавайки красив акцент. Ако пък ви се иска да опитате нещо по-смело, навийте ръкавите до лакътя и ще получите един съвсем различно изглеждащ пуловер. Пробвайте, толкова е лесно!

Свободен дамски пуловер


Затъкнете пуловера в панталона си


Още едно предложение е да затъкнете пуловера в панталона си. За целта изберете подходящ модел дамски панталони с висока талия. Тук отново има най-различни варианти, които може да опитате. Пробвайте да втъкнете само предната част на пуловера, а задната - оставете да пада свободно. Също така, може да втъкнете целия пуловер, но за да не изглежда талията твърде обемна, заложете на фин плетен модел. 


Дамски широк панталон с висока талия - бежов


Наметнете го небрежно за  колежанска визия


Четвъртият начин, който ще ви предложим, изисква също толкова малко усилия. Наметнете пуловера небрежно на гърба си, като оставите ръкавите да падат свободно отпред, подобно на шал. Може да експериментирате и като завържете ръкавите за повече колежански шик. Това е един изискван вариант, а освен това, ако ви стане студено, винаги може да облечете топлия и мек пуловер. 


Направете го по-елегантен с риза отдолу


Последната идея, която ще ви споделим, е да облечете пуловера върху риза с яка, като по този начин направите визията по-елегантна. Този вариант е особено подходящ за офис облекло, но съвсем спокойно може да го носите и в ежедневието. Ако искате да разчупите визията още повече, може да изберете риза, с перли или други детайли на яката в комбинация с изчистен пуловер. 

Розов дамски пуловер

Както сами може да видите, дамските пуловери са супер универсални и позволяват да ги носите по много и различни начини. В случай, че имате нужда да попълните гардероба си с нови меки и удобни модели, в Gang.bg ще откриете богата селекция от качествени дамски пуловери!