Идеи как да носим широк панталон с висока талия
22.12.2020
Идеи как да носим широк панталон с висока талия


Как да носим широк панталон с висока талия - идеи


Помахайте за сбогом на скини дънките и панталоните по тялото, защото на хоризонта се задава нов тренд - широките панталони с висока талия. Както гласи една популярна поговорка “всичко ново е добре забравено старо” и дори актуалните модни тенденции не правят изключение. Когато чуете широки панталони, вероятно първите ви асоциации са 70-те години, хипи вълната и плажната мода. 


През настоящия сезон обаче тези супер модерни дамски панталони се завръщат с увереността, че могат да открият заслужено място в гардероба на всяка стилна съвременна дама. Едно от големите им предимства е, че оптически издължават силуета, правейки ви да изглеждате по-високи и стройни. Освен това, с тях ще имате пълна свобода на движение и ще се чувстваме комфортно. Ако се чудите как да носите широк панталон с висока талия, ето няколко интересни предложения:


Изберете широки панталони в неутрален цвят


Ако досега не ви се е отдавало възможност да притежавате чифт широки панталони, то съветът ни е да започнете, като изберете изчистен модел в неутрален цвят. Това може да е бежово, бяло, сиво или вечната класика - черно. Ако не се чувствате уверени, не се хвърляйте веднага на супер широките модели, а изберете панталон, който плавно се разкроява надолу. 

Това е универсален избор, който лесно ще може да съчетавате с различни дрехи, които вече имате в гардероба ви и лесно да прецените дали този нов тренд ви харесва достатъчно, за да си купите и други модели в по-смели цветове и десени. 

Дамски панталон с висока талия - черен


Не може да сбъркате с монохроматични тоалети 


Монохроматичните тоалети винаги изглеждат стилно и елегантно и то без да са необходими много усилия. За да постигнете този ефект, съчетайте своя широк панталон с висока талия със същия свят топ или риза. Да носите един и същ цвят от глава до пети, създава илюзия за по-стройно  тяло и по-дълги крака. Този вариант е особено подходящ за ниските дами, които винаги търсят начин да изглеждат по-високи. 

розов широк панталон с висока талия


Комбинирайте с кроп топ 


Широките панталони с висока талия имат още едно голямо предимство, а именно че прикриват коремчето. Това ги превръща в идеалния панталон, към който да добавите така модерните в момента къси потничета или блузки. Така ще носите изрязания топ с увереност и без да се притеснявате, че показвате твърде много от тялото си. Ако все пак прецените, винаги може да добавите подходящо сако (вижте няколко идеи как да носите сако).

дамски широк панталон с висока талия на райета - синьо


Добавете сако и създайте модерен костюм 


Като споменахме сако, няма как да не обърнем внимание на факта, че костюмите от две части са още един актуален тренд през този сезон. Широките панталони с висока талия може лесно да съчетаете с подходящо сако или блейзър. Може отново да заложите на монохроматична визия или пък да разчупите тоалета като заложите на взаимно допълващи се цветове и десени. Комбинирайте с елегантни обувки на висок ток и любимия си клъч и гарантирано ще получите страшно много комплименти за безупречния ви стайлинг.

дамски широк панталон с висока талия и сако


Широки панталони в офиса - мисията е възможна


Широките панталони с висока талия са напълно приложими и в гардероба на момичетата, които трябва да се съобразяват с офис дрескода. За целта изберете изчистен панталон, още по-добре, ако е от естествен материал - лен, памук или вълна. Комбинирайте го с подходяща риза, която да втъкнете в панталона и добавете колан, за да подчертаете талията. Сега остава да завършите визията с чанта, класически часовник и подходящи високи обувки и сте готови за работния ден! 


Дамски широк панталон с висока талия в черно - изчистен


Това са няколко идеи как може да добавите ултра модерните широки панталони в гардероба ви, така че да отговарят на вашия неподражаем стил. Надяваме се да сме ви вдъхновили да експериментирате повече. Ако това е така, в онлайн магазина на Gang.bg ще откриете голямо разнообразие от модерни дамски панталони за всеки стил и повод!