6 ПРИЧИНИ ДА НОСИМ ЕЖЕДНЕВНИ РОКЛИ ПРЕЗ ЛЯТОТО
28.07.2021
6 ПРИЧИНИ ДА НОСИМ ЕЖЕДНЕВНИ РОКЛИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

ЗАЩО ДА НОСИМ ЕЖЕДНЕВНИ РОКЛИ ПРЕЗ ЛЕТНИЯ СЕЗОН?


Още докато пишем заглавието, се чудим има ли смисъл да се убеждаваме колко страхотни са ежедневните рокли, особено за летните дни. Оказва се, да, според нашето бързо проучване. Въпреки очевидните предимства на тази дреха, битуват различни причини, които правят някои дами несигурни и колебаещи се.


Време е да разсеем тази мъгла от дребни или несъществени спънки. Систематизирахме няколко сериозни причини, които да ви накарат веднага да посегнете към ежедневните рокли и да грабнете вашата.



Ежедневните рокли са… за всеки ден


Точно така. Натъртваме го нарочно. Те са именно това, което искате да получите за летните дни: непретенциозност. Не се плашете от прекалена шикозност или дрескод, за който да треперите. В тренда са свободните небрежни ежедневни рокли, които няма да ви карат да се чувствате не на място даже и за секунда.


Забравете за асоциациите с официалните събития, на които да стоите, глътнали корем, и с постоянна мисъл какво ви се подчертава, показва или прозира. 



Ежедневните рокли подчертават най-доброто от вас


Разбира се, добре е да подберете точния модел. Но никак няма да се затрудните. Те просто са направени така, че демонстрират плюсовете и прикриват минусите ви (да, всички имаме такива).


Ако имате прекрасни извивки, изберете нещо по-прибиращо, за да ги покажете. Ако имате безкрайни крака, нека роклята е къса. Всяка дама има своето скрито оръжие. Правилната ежедневна рокля ще го демонстрира умно и ненатрапчиво. 



Удобни са


Не че сме против дънките и панталоните, но повечето от тях няма как да се сравняват по удобство и лекота с една ежедневна ефирна лятна рокля. Това си е чиста свобода, кацнала върху вас.


Сравнете движението си с всички останали облекла и ползата винаги ще е за роклята. Няма да имате никакъв дискомфорт. Освен когато вятърът реши да духа по-силно. Но и в това си има известен чар. 



Ежедневните рокли са лесни за носене 


Това си е цял аутфит. Няма нужда да избирате дълго отделни елементи, да съобразявате цветове, материи и кройки.  Ставате сутрин, малко тоалет, после роклята върху вас и готово. Не ни разбирайте погрешно. Обожаваме пробването на различни съчетания и дългите домашни „дефилета” пред огледалото.


Но също така в повечето време сме доста заети. Също като повечето от вас. Така че една прекрасно завършена дреха като роклята върши чудеса в забързаните утрини. Ако пък сте на лятната си почивка, още по-добре. Ежедневните рокли са чудесен избор за пътуване, лесни са за пренасяне, обличане, а и за събличане.



С ежедневната рокля кожата ни диша


Това, разбира се, се случва, когато подбираме материите и четем внимателно етикета на дрехите. За летните горещини е особено препоръчително да носим нещо, което държи по-хладно, абсорбира влагата, а и е хипоалергенно. Затова ви препоръчваме естествените материи като памук, лен и коприна или висококачествена вискоза. 


Те са класическата женственост


А какво по-подходящо време от лятото, за да покажем на света същинската ни женска природа в цялата си красота. И в това състезание панталоните просто остават втори, съжаляваме.


Роклята е вятърът, който създаваме около себе си, пеперудата, с която правим света по-красив. Тя е онова парче плат, което разпръсква феромони в летните вечери. И ще продължаваме да я носим. Ако може, всеки ден.



Това бяха нашите 6 причини да си купите ежедневна дамска рокля за лятото. Имаме поне още 60, но ще оставим останалото на вас. Просто ни се иска да виждаме повече дами, облечени с тази прекрасна дреха. 


И ако имате нужда от вдъхновение и идеи за конкретен модел, предлагаме ви разнообразието, което сме се постарали да ви осигурим на gang.bg.


До скоро!