А ТИ КУПИ ЛИ СИ ЯКЕ?
30.09.2020
А ТИ КУПИ ЛИ СИ ЯКЕ?

Актуални дамски якета от Ганг за сезон есен-зима


Да видим кое е най-актуално за сезон есен-зима при нас.


Заигравката ни в заглавието с този стар, стар лозунг не е случайна. И ще си позволим да ви посочим с пръст и да ви питаме отново. Поради няколко причини. 


Първо, лятото свърши. Факт. Ще има още слънчеви дни, надяваме се, но дотам. А температурните промени си казват своето и не искаме да ви мислим  дали треперите и подсмърчате някъде. 


Второ, просто имаме страхотни предложения за вас и ще е много тъжно да свършат под носа ви.


Трето, какъв по-добър повод да добавите още някоя дреха към гардероба си? Защото, както всички момичета си знаем, всяка сутрин просто няма какво да облечем. 


Зимно дамско яке цвят горчица

И за да не ви бавим, ще направим набързо няколко мацвания с четката, за да нахвърляме първо актуалните цветове на сезона. В тренда са едноцветните, все пак приоритет имат топлината и уютът, но в никакъв случай не и скучните модели.


Есента винаги сама ни подсказва с мекотата си какви ще са преобладаващите нюанси – кафяво, бежово, червеникаво,  но тази година синьото (тъмно и гълъбово) и черното също са модерни. Няма да минем без горчицата, която така приятно се набива на очи. А ако облечете нещо връхно с цвят каки, изобщо няма да се сливате с пейзажа, а ще сте на върха на вълната.


Ето и част от нашите предложения за сезона:



Дълги якета

С качулка, без качулка, над и под коляното. Супер актуални, издължаващи силуета и вталяващи, те са и страшно практични срещу вятъра и позволяват да се гушнете в тях с топлото усещане, че сте постоянно прегърнати. 

Дълго дамско яке с естествен косъмДамско зимно яке с разкроен дизайн


Къси якета

Удобни, стилни и едновременно небрежни, късите якета пазят от студа, без да крият хубавата ви фигура. С пух и с повече ципове, с ефектни тегели, те са това, което ще ви даде щипка предизвикателство, с което да намигнете на сезона и да му благодарите за възможността отново да блеснете навън.

Преходно дамско яке тъмносиньо


Шлифери

Какво е една есен без шлиферите по улиците, тези верни помощници срещу вятър и дъжд! Къси и спортни, дълги, с подплата и без, те са дрехата, която трябва да имаме. 

Черен дамски шлифер с две лица


Преходни якета

Да, ясно е, че сезонът ги предполага, но освен това тази година са абсолютно актуални. Леки, удобни за носене, винаги могат да бъдат прибрани набързо някъде или преметнати през ръка, когато слънцето се покаже.

Преходно дамско яке цвят нави


Двулицеви якета

Ние не се сещаме за по-хитро решение от това – плащаш за едно, а получаваш две якета, които на всичкото отгоре винаги са ти под ръка и можеш да ги смениш за секунди. Всичко зависи от настроението и от останалите дрехи, с които искаш да ги съчетаеш.

Бяло дамско яке с две лица

Дамско яке с две лица цвят крем


И като заговорихме за съчетаване на дрехи, веднага можете да хвърлите един поглед на нашата нова колекция за идеи какво да облечете под якето. В цветово отношение съветите на модните експерти винаги са да избягваме рязкото съчетание на топли и студени оттенъци, да избираме дрехи в една гама, но и да внимаваме да не сме прекалено скучни.


А ние ви обещаваме, че няма да ви оставим да скучаете, защото сме ви приготвили още много нови предложения. Следете ежедневно за тях на gang.bg и в нашите магазини.

До скоро! И се обличайте! :)